- Konu Sahibi pure hazel
- #27.741
Bana da bana da lutfenn:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah şöyle moral motivasyon çok önemli. Ben inanıyorum sizin bebek de 2019 a yetişecek.Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim moralim bozuktu o yüzden yazamadım .
Tek tek hepiniz ilgilendiniz çok sağolun bakalım vardır bizim bebeğin bir bildiğiçok daha iyiyim moralimi bozarsam tekrar gebe kalma şansım azalır o yüzden moralimi yüksek tutuyorum. Ailelere söylememiştik bu sefer çünkü ilk düşükten tecrübeliyiz o yüzden toparlanmam daha kolay olur inş diye ümit ediyorum
![]()
Biz de büyük zarardayız dolardan . Çıksın diye bekliyoruz. Eğer muhtaç kalmazsan bozdurma cnm o parayı unut. Sürekli dolara bakınca moral bozulabiliyorBen dolar aldiktan sonra dolar dustu zarardayim cikana kadar beklicem cikar cikmz tl yapicam bana altindan baskasi yalan anladim
Gözünüz aydın olsun canım , Allah sag salım kucağınıza almayı nasıp etsınŞimdi doktordan çıktım keseyi gördük kalp atışı da başlamış haftaya tekrar görüşeceğiz:)) tek bebek var:)
evet mor soğan aldım ben çok severim balığın yanına güzel oluyor bugün annem balık yapcak temizleyip dolaba koymuştumŞok un sogani guzeldi yemeklik sogan.
ben alırken katına bakıyorum 2 katlı aldım çok pişman oldum incecik normalde 2 yaprak koparıyorsam 2 katlıda 4-5 yaprak kopardım.Kizlar Solonun 12 kagit havlusu 19,95 e A101 e gelecekmis uygun mu kagit havlu ve tuvalet kagidimda yedek kalmadi hic olanlari kullaniyorum
Soka da 6 li family kagit havlu 9,95 gelecekmis yine family 32 li tuvalet kagidi 29,95 e gelecekmis
Zor bir ameliyatmış cidden.
Eşin ne ameliyat oldu geçmiş olsunMerhabalar, nasılsınız kızlar?
Cuma günü ameliyatımız gerçekleşti, eşim cmts günü çıktı. Baya morluk ve şiş oluştu, ama en kötüsü panik atağı var ve sürekli ağzından nefes almak sinirlerini harap ettiZor bir ameliyatmış cidden.
A Alya_sura88 geçmiş olsun canım Hayırlıyla gelsin, moralini bozma hiç.
CuteMom güle güle kullanın kazasız belasız inşallah
Efsun64 canım şu instagram da saglikliyasiyoruz un sayfasını takip etsen romatizmal hastalıklarla ilgili paylaşımlarda yapıyorlar bir de glutensizdunyam hesabı var o da bu tarz paylaşımlar yapıyor... İnan ilaçlar ömür boyu içilecek şey değil kökenine inmek gerek bana kalırsa.
Az harcamalı bir hafta olsun inşallah.
Şoktan family alabilirim iyiki yazdınız bizde bu ara harcanan kağıt mendilin haddi hesabı yok ....![]()
İnşallah canım :)Arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim moralim bozuktu o yüzden yazamadım .
Tek tek hepiniz ilgilendiniz çok sağolun bakalım vardır bizim bebeğin bir bildiğiçok daha iyiyim moralimi bozarsam tekrar gebe kalma şansım azalır o yüzden moralimi yüksek tutuyorum. Ailelere söylememiştik bu sefer çünkü ilk düşükten tecrübeliyiz o yüzden toparlanmam daha kolay olur inş diye ümit ediyorum
![]()
Merhaba çok geçmiş olsn eşin için.. ne ameliyatı oldu ?Merhabalar, nasılsınız kızlar?
Cuma günü ameliyatımız gerçekleşti, eşim cmts günü çıktı. Baya morluk ve şiş oluştu, ama en kötüsü panik atağı var ve sürekli ağzından nefes almak sinirlerini harap ettiZor bir ameliyatmış cidden.
Efsun64 canım şu instagram da saglikliyasiyoruz un sayfasını takip etsen romatizmal hastalıklarla ilgili paylaşımlarda yapıyorlar bir de glutensizdunyam hesabı var o da bu tarz paylaşımlar yapıyor... İnan ilaçlar ömür boyu içilecek şey değil kökenine inmek gerek bana kalırsa.
Şoktan family alabilirim iyiki yazdınız bizde bu ara harcanan kağıt mendilin haddi hesabı yok ....![]()
Merhaba canım evet aldım 1 tam altın 1 yarım 1 çeyrek altın aldım 2560 tl ye maal oldu galiba tam
En azından kendin doğal yollarla hamile kalabiliriyorsun bu çok önemli bence . Çok çok geçmiş olsun hiç üzülme herşey yoluna girecek sağlıklı bir gebelik geçireceksin çok inanıyorum sende İnan pozitif düşün pozitif gelsin herşeyArkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim moralim bozuktu o yüzden yazamadım .
![]()
Biraz zor bir ameliyat evet tamponu var mı ? O varsa çıkınca daha rahat edecektir kendimden biliyorum . Birde burnunun içini kurutmasın doktor bahsetmiştir zaten çok çok geçmiş olsunMerhabalar, nasılsınız kızlar?
Hayirli olsun insallah saglicakla kucagina alirsinŞimdi doktordan çıktım keseyi gördük kalp atışı da başlamış haftaya tekrar görüşeceğiz:)) tek bebek var:)