• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Forum değişmiş zor giriş yaptım ya:işsiz:👊görevdeydım yenı geldim arkadaşla starbucks a gidiyoruz bir kahve içip oğlanı alacağım.Harcamam suanlık 0

Hiiiç sevmedim yeni düzeni az önce zor bela giriş yaptım 1 yorum yaptım çıkış yapmış sistem... Yeniden girmeyi denedim kabul etöedi usandım ben de bırakmıştım şimdi yine zor vela giriş yaptım bakalım... Renk değil de düzeni beğenmedim şu sayfa sayılarını mesela...

Selamlar Hanımlar,

Az önce maaşım yattı. Ev kredisini ödedim. İş çıkışı bakıcı ablamızın maaşını çekeceğim. Bu ayın birikim hedefi olan 20 gr altın ve 500 Usd aldım.

Bu ayın bütçesini, ihtiyaç/istek listesini sabah hazırlamıştım. Bu listenin ve bütçedeki limitlerin dışına çıkmamaya gayret edeceğim.

Kızlar ya yemeği yedik valla çok yoruldum açıkcası temizlik pasta börek yemek bulaşık derken ellerin sudan çıkmadı 🤣 birazdan gelirler güzel bir akşam geçireceğiz eminim . Eşim 1 ekmek aldı o kadar 🤣

Selamlar,
Izlenen konuları nerden görüyoruz
2240630
Sol üst köşedeki 3 paralel çizgiye tıkladığında sekmeler çıkıyor.

Forumun yeni ara yüzü ile ilgili şu ana kadar karşılaştığım tek sıkıntı bence takip etmediğiniz ancak yazdığınız konulara sizi otomatik olarak takibe katması olmuş. Sayfa sayıları bence bu şekilde daha kullanışlı olmuş diğerinde sayfaları tıklarken yanlış sayfaya tıklanabiliyordu. Ayrıca ara yüz böyle daha modern olmuş :))

Back
X