• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

:kahve:

canim kacirdim sanirim kimdi bu kadin bu kadar kizginsin

Kv nin komsusu
Esimin arkadasinin annesi
Esimin arkadasi evliyken baskasi ile evlendi karisi ile metresini tanistirdi.
Ailesi gidip kadini istedi
Kvnin komsusu benim kizdigim kadin eski ese cok iftira atti
Bizimkiler tepki vermedi yani verdide gorusmeye devam ediyorlar
Bu kadinda bilerek yapiyo hem vicdanini rahatlacak
Hemde benden bilgi alacak
Esimin arkadasi da hibe kredi istedi iflas etti ama yemekten icmekten pirlanta hediyelerden caymiyor herkesi dolandirdi
Ben kizmayayimda kim kizsin

Kv nin komsusu
Esimin arkadasi da hibe kredi istedi iflas etti ama yemekten icmekten pirlanta hediyelerden caymiyor herkesi dolandirdi
Allah'ım neler varr iyi yapmışsınız mesafe koyarak böyle insanlar çok arsız oluyorlar malesef sizin yaptığınız çok normal bence moralinizi hiç bozmayın kayınvalideniz biliyormuş almasaymis hediyeyi keşke

Bugün eşimin işyerinden iki arkadaşı ve birtanesinin annesi kızımı görmeye geldiler dünden poğaça yapsın Efsun demiş ne zamandır iş yerine göndermiyorum herkes çok seviyo poğaçamı. Poğaça çay abur cubur bişeylerle ağırladım.
Onlar gidince ailecek 3 saat uyumuşuz çok iyi geldi.
Akşam bizim oğlanı (kuşumuz) saldık odaya bayadır kafeste çocuk artık eskisi gibi özgür değil küsüyor bize haklı. Hatta kızımı sevmediğini o kadar belli ediyor ki... Bizim kız da aksine onu çok seviyor gel gel diyo hem eliyle hem diliyle :)) bize böyle ilgi göstermiyor yahu :D

Şimdi de uyuyamadım yarına yemek yaptım
Salçalı mercimek çorbası ve bulgur pilavı.

Yarın hava güzel olursa yürüyüşe çıkmak istiyorum eşimle dışarı çıkmak en güzeli :)

Sesim gitti bu arada 2 gündür. Hasta olucam :(

Bugün eşimin işyerinden iki arkadaşı ve birtanesinin annesi kızımı görmeye geldiler dünden poğaça yapsın Efsun demiş ne zamandır iş yerine göndermiyorum herkes çok seviyo poğaçamı. Poğaça çay abur cubur bişeylerle ağırladım.
Onlar gidince ailecek 3 saat uyumuşuz çok iyi geldi.
Akşam bizim oğlanı (kuşumuz) saldık odaya bayadır kafeste çocuk artık eskisi gibi özgür değil küsüyor bize haklı. Hatta kızımı sevmediğini o kadar belli ediyor ki... Bizim kız da aksine onu çok seviyor gel gel diyo hem eliyle hem diliyle :)) bize böyle ilgi göstermiyor yahu :D

Şimdi de uyuyamadım yarına yemek yaptım
Salçalı mercimek çorbası ve bulgur pilavı.

Yarın hava güzel olursa yürüyüşe çıkmak istiyorum eşimle dışarı çıkmak en güzeli :)

Sesim gitti bu arada 2 gündür. Hasta olucam :(

Herkese günaydın
Cuma günü istanbuldan arkadaşım geldi. Birlikte güzel vakit geçirdik dün akşam da gitti.
İki gündür uzun yürüyüşler yaptık hava da arkadaşımın şansına güzeldi.
Sadece dün sabah kahvaltıya gittik , harcamamız o zaman oldu. Akşamları güzel yemek yapmaya çalıştım eşim ve arkadaşımda salataya yardım ettiler ;)
Mayıs ayında eşimle bir haftasonu istanbul a gitcez gezmeye bakalım kısmetse.
Arkadaşım da phuket e tatile gidelim dedi iş biraz ciddiye bindi çocuk olmadan gitsek mi olduk bir anda . Ama ben hala kararsızım.
Pazartesi doktor kontrolünden sonra haber veririm dedim. Doktor bebek için dinlenme süresi verirse belki gideriz tatile. Ama açıkçası doğum ve bebek masrafları için ayırdığımız bütçeyi tatile harcamamız ve bir o kadar da kredi kartı ile taksitlendirmemiz gerekiyor. Tatil sonrası da gebelik olursa kredi kartları bizi çok zorlayabilir diye düşünüyorum.
Zaten Haziran da da Bodrum için tatil satın almıştık.
Biraz karışık anlattım ama bizde de durumlar böyle ;)

Herkese günaydın
Cuma günü istanbuldan arkadaşım geldi. Birlikte güzel vakit geçirdik dün akşam da gitti.
İki gündür uzun yürüyüşler yaptık hava da arkadaşımın şansına güzeldi.
Sadece dün sabah kahvaltıya gittik , harcamamız o zaman oldu. Akşamları güzel yemek yapmaya çalıştım eşim ve arkadaşımda salataya yardım ettiler :KK66:
Mayıs ayında eşimle bir haftasonu istanbul a gitcez gezmeye bakalım kısmetse.
Arkadaşım da phuket e tatile gidelim dedi iş biraz ciddiye bindi çocuk olmadan gitsek mi olduk bir anda . Ama ben hala kararsızım.
Pazartesi doktor kontrolünden sonra haber veririm dedim. Doktor bebek için dinlenme süresi verirse belki gideriz tatile. Ama açıkçası doğum ve bebek masrafları için ayırdığımız bütçeyi tatile harcamamız ve bir o kadar da kredi kartı ile taksitlendirmemiz gerekiyor. Tatil sonrası da gebelik olursa kredi kartları bizi çok zorlayabilir diye düşünüyorum.
Zaten Haziran da da Bodrum için tatil satın almıştık.
Biraz karışık anlattım ama bizde de durumlar böyle :KK66:
Phuket çok cazip özellikle şu aylarda. Orda konaklama çok uygun oluyor. Yerinde olsam hemen atlardım ama sonrasındaki maddiyat da önemli. Bebeği tekrar 3 ay sonraya düşünecekseniz bu sizi zorlayabilir. Oturup bir hesap yapın.

Mutlu pazarlar kızlar
Kp rahatsızlanmış hastanede ciğerleri su toplamış göğsünden delik açıp ordan suyu tahliye ediyorlarmış esim dün gitti bugün döner çocuklarla evdeyiz minigi yıkadım uyuyor benimde hic halim yok
Eksikler var eşime liste attım gelirken alır
Aksama yüksük çorbası pilav salata düşünüyorum

Tünaydın ay sabahtan beri çalışmadan giremedim siteye ya ne zaman bitecekse bu çalışma 😂 hala kahvaltı masasındayız gece çok geç uyuduk geç kalktık. Eşim ekmek , salam , yumurta aldı 12 tl ödedi. Akşama alışveriş yapacağız yine bir doğum günü partisi var hediye alacağım 13 ünde ama erkenden alalım dedik yeni sezon açılıyor fiyatlar artıyor . Geçen bir tişört lcw de 10 tl di kasaya götürdük 25 tl dedi bende etikette neyse onu vereceğim dedim aldım tabi . Adam yeni sezon fiyatı 25 tl dedi . Ne Doğum yapan bitiyor nede partiler 😁 uygun birşeyler arayıp bulmasak yanmıştık 😁

Selamm:anne:Dün gece greyderden 2bot aldık 394 tl tuttu baya indirim var.Dun temızlık yaptım nevresımlerı degıstırıp yıkadım şimdi onları kaldıracağım.Bir makına renkli atacağım.Dun brokoli hasladım suyuylada bugün mercımek çorbası yapıyorum.Enginar yapıyorum oğlan yemez onada ispanak pişiriyorum.Banyo wc ovup toz alacağım.Oglanı yıkarım ben duş alırım 2gun böyle geçip gidiyor.

Phuket çok cazip özellikle şu aylarda. Orda konaklama çok uygun oluyor. Yerinde olsam hemen atlardım ama sonrasındaki maddiyat da önemli. Bebeği tekrar 3 ay sonraya düşünecekseniz bu sizi zorlayabilir. Oturup bir hesap yapın.
Evet o yüzden ben de düşünceliyim bakalım hayırlısı

Kv nin komsusu
Aa hatirladim oncesinde bahsetmistin sanirim borc mu istiyordu hatta neydi
Millet enteresan yaa. Anne baba cocuguna canak tutarsa cocuk neler yapmaz ki!

Benim bulantı durumu bugün bir tık daha artmış durumda. Süpürgeyi eşim yaptı. İki gündür protein gidiyoruz bugün sebze yapmak istiyorum markete gideceğim bulursam enginar almak istiyorum
bir iki ay daha devam eder boyle canim
doktorlar bir ilac mi veriyordu sanki asiri olursa. baktin ki rahatsiz edici boyutta, doktoruna danisirsin
kontrol ne zaman bir sonraki

Back
X