- 27 Şubat 2016

- 5.403

- 12.174

- 248

- Konu Sahibi pure hazel
 - #28.321

Bende yedim ama buzluğa atmadım az atıp denemek lazım o zamanPatates buzlukta sulanır mı diye düşünüyorum açıkcası ondan biraz korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yedim ama buzluğa atmadım az atıp denemek lazım o zamanPatates buzlukta sulanır mı diye düşünüyorum açıkcası ondan biraz korkuyorum
Bu tarz şeyleri eşim nöbetçiyken yapıyorum ya akşamları. Bu hafta 3 gece nöbetçi bir kere denesem valla ne iyi olur . Kıyma olsa çöpe gider diye daha çok korkarım ama patatesi bir kere deneyeceğim sanırım. Buzluğu bu akşam bir toparlayayım daBende yedim ama buzluğa atmadım az atıp denemek lazım o zaman
kız dua mı beddua mı buKızlar hamıleler ınsallah cok kılo alırsınız yaa
Benım hamıleyken aşırı ıstahım vardı valla, az daha yesem cocugu ıbrahım Tatlıses doğuracaktımGelsın dürümler, gıtsın lahmacunlar, ıclıler mantılar
Benim zaafım kilo. Hayatmın hiç bir dönemi kilolu da olmadım aslında. Ama görümcem çok etkiledi beni gebelikleri hep yarım dünya modunda idi. Yeme ölçüsü olmadı hiç mesele bir oturuşta 6-8 kişilik pastayı tek başından yediHiç o kadar idealist olamadım kilo konusunda , hamıleyken.
Ilk hamılelıgımde 22, bunda 24 kılo aldım . Bebegın 40 cıktı kendımı spor salonunda ve dıyetısyende buldum. 4 aylık oldugunda bebesım normal kıloma dondum .
Ama tabı dogumdan sonra ıstedıgımı yıyıp ıcemedım asla dıkkat etmem lazımdı ,
ben buna hep sey dıyorum
Kabul edelım güzel yedik![]()
Cutemom nefis yemeklerde çikolatalı tart Kek var eger öyle kalıbın varsa kesinlikle yapmalısın 30 dk da her şeyiyle bitiyor çok da hafif oluyor. Kim yese benden tarif aldı.Hıc yapmadım ama cok duydum , basıt bısey mı? Bazen böyle basıt seylerde sarpa sarıyor yaparken denk geldıgım oldu valla, Bir gün önceden olan olursa harıka olur açıkçası bızım bebek cok dağıtıyor , ben bısı yapana kadar o dolapları boşaltıyor, kımı ayıpladık acaba![]()
Canim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin istiyordun okuyordum çok sevindim senin içinCanim patates salatasi istedi.
Düdülüye atayim birkac tane. Oğlis de sever
Kilo işi belli olmuyor canim ben 66.5 kaldim iştahlıyımda bana 80i gecersin diyorlardı tüp bebekle oldum ilaçlarla bir şişti sonrası ödem gbi gitti 5inci ayına kadar iki adi gençliğin malesef birini kaybettim doğuma giderken 74.5 tüm 8 kilo aldim kiloyu hiç duşunme ve bebegini saglıkla alırsın kucagına inşallahBenim zaafım kilo. Hayatmın hiç bir dönemi kilolu da olmadım aslında. Ama görümcem çok etkiledi beni gebelikleri hep yarım dünya modunda idi. Yeme ölçüsü olmadı hiç mesele bir oturuşta 6-8 kişilik pastayı tek başından yediAsla kınamıyorum ama etkiledi beni.
Kilo işi belli olmuyor canim ben 66.5 kaldim iştahlıyımda bana 80i gecersin diyorlardı tüp bebekle oldum ilaçlarla bir şişti sonrası ödem gbi gitti 5inci ayına kadar ikizdim malesef birini kaybettim doğuma giderken 74.5 tüm 8 kilo aldim kilo alinip veriliyor duşunme ve bu dönemi en guzel şekilde geçirip bebegini saglıkla alırsın kucagına inşallah
Benimki işin gırgırı biraz da. Amaç sağlıklı beslenmek tabi bunu yaparken çok da kendimi kasmamak. Sağlıklı bir şekilde kavuşayım da kilonun üstesinden gelirim:))Kilo işi belli olmuyor canim ben 66.5 kaldim iştahlıyımda bana 80i gecersin diyorlardı tüp bebekle oldum ilaçlarla bir şişti sonrası ödem gbi gitti 5inci ayına kadar iki adi gençliğin malesef birini kaybettim doğuma giderken 74.5 tüm 8 kilo aldim kiloyu hiç duşunme ve bebegini saglıkla alırsın kucagına inşallah
Benimde son 1 şise. Uzgunum.Bu arada kötü birşey oldu ve 25 tane olan domates konserve bitmiş durumdayarından itibaren Mayıs’a kadar filan çorba vs için rende domates konservesi satın almak zorunda olduğum için mutsuzum nasıl bitti anlayamıyorum
![]()
Amin canim. Tesekkurler iyi dileklerin icin.Bu arada pure
Canim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin istiyordun okuyordum çok sevindim senin içininsallah benim oğlundan 3 yaşında tüp bebekle oldu insallah bende arası çok olmadan bir tane daha istiyorum ins normal yoldan nasip olur
660 cc likti 20 kg domatesten 25 kavanoz çıkmıştı . Domates çorbası makarna sosları vs için bizim evde aşırı şartBenimde son 1 şise. Uzgunum.
Siseleri 1 litrelik mi 660cc mi senin .
Bir de m8nicik kavanozlar var.
Bende sos patlaması var annem de kv de daha götür bittiyse diyorlar; dedim ki hepsini bu kış yemek zorunda değiliz seneye kış da yiyebilirizBenimde son 1 şise. Uzgunum.
Siseleri 1 litrelik mi 660cc mi senin .
Bir de m8nicik kavanozlar var.