• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende yedim ama buzluğa atmadım az atıp denemek lazım o zaman
Bu tarz şeyleri eşim nöbetçiyken yapıyorum ya akşamları. Bu hafta 3 gece nöbetçi bir kere denesem valla ne iyi olur . Kıyma olsa çöpe gider diye daha çok korkarım ama patatesi bir kere deneyeceğim sanırım. Buzluğu bu akşam bir toparlayayım da

Hiç o kadar idealist olamadım kilo konusunda , hamıleyken.
Ilk hamılelıgımde 22, bunda 24 kılo aldım . Bebegın 40 cıktı kendımı spor salonunda ve dıyetısyende buldum. 4 aylık oldugunda bebesım normal kıloma dondum .
Ama tabı dogumdan sonra ıstedıgımı yıyıp ıcemedım asla dıkkat etmem lazımdı ,
ben buna hep sey dıyorum
Kabul edelım güzel yedik :KK68:
Benim zaafım kilo. Hayatmın hiç bir dönemi kilolu da olmadım aslında. Ama görümcem çok etkiledi beni gebelikleri hep yarım dünya modunda idi. Yeme ölçüsü olmadı hiç mesele bir oturuşta 6-8 kişilik pastayı tek başından yedi :o Asla kınamıyorum ama etkiledi beni.

Hıc yapmadım ama cok duydum , basıt bısey mı? Bazen böyle basıt seylerde sarpa sarıyor yaparken denk geldıgım oldu valla, Bir gün önceden olan olursa harıka olur açıkçası bızım bebek cok dağıtıyor , ben bısı yapana kadar o dolapları boşaltıyor, kımı ayıpladık acaba :KK37:
Cutemom nefis yemeklerde çikolatalı tart Kek var eger öyle kalıbın varsa kesinlikle yapmalısın 30 dk da her şeyiyle bitiyor çok da hafif oluyor. Kim yese benden tarif aldı.

Slm kızlar h sonu çok okuyamadım burayı simdi geri sayfaları okudum anca temizlik bitirdim hava çok güzel camlarını sildim oglusu yedirip unutmuştum bir düuş aldim kahve içip buraya bakıyorum aksama yesil mercimek yemegi düşünmüştüm makarna ile son anda eşimin isteğiyle kıymalı yumurta yapicam son anda bozulan menüyü hiç sevmiyorum yaa:KK47:

Bu arada kötü birşey oldu ve 25 tane olan domates konserve bitmiş durumda 😭 yarından itibaren Mayıs’a kadar filan çorba vs için rende domates konservesi satın almak zorunda olduğum için mutsuzum nasıl bitti anlayamıyorum 😱

Bu arada pure
Canim patates salatasi istedi.
Düdülüye atayim birkac tane. Oğlis de sever
Canim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin istiyordun okuyordum çok sevindim senin için 😍insallah benim oğlundan 3 yaşında tüp bebekle oldu insallah bende arası çok olmadan bir tane daha istiyorum ins normal yoldan nasip olur

Bizde de mantı çok yapılır ama buzluga atmayı istiyorum hiç öyle yapmadım ins gördüm yapıyorlar hazir yemek olsun bu sıra yapıp kendime kadar atıcam eşim buzluktan çıkan şeylerde biraz mesafeli çünki bizde patatesliside oluyor hıngel diyoruz guzel olur

Benim zaafım kilo. Hayatmın hiç bir dönemi kilolu da olmadım aslında. Ama görümcem çok etkiledi beni gebelikleri hep yarım dünya modunda idi. Yeme ölçüsü olmadı hiç mesele bir oturuşta 6-8 kişilik pastayı tek başından yedi :eek: Asla kınamıyorum ama etkiledi beni.
Kilo işi belli olmuyor canim ben 66.5 kaldim iştahlıyımda bana 80i gecersin diyorlardı tüp bebekle oldum ilaçlarla bir şişti sonrası ödem gbi gitti 5inci ayına kadar iki adi gençliğin malesef birini kaybettim doğuma giderken 74.5 tüm 8 kilo aldim kiloyu hiç duşunme ve bebegini saglıkla alırsın kucagına inşallah

Kilo işi belli olmuyor canim ben 66.5 kaldim iştahlıyımda bana 80i gecersin diyorlardı tüp bebekle oldum ilaçlarla bir şişti sonrası ödem gbi gitti 5inci ayına kadar ikizdim malesef birini kaybettim doğuma giderken 74.5 tüm 8 kilo aldim kilo alinip veriliyor duşunme ve bu dönemi en guzel şekilde geçirip bebegini saglıkla alırsın kucagına inşallah

Kilo işi belli olmuyor canim ben 66.5 kaldim iştahlıyımda bana 80i gecersin diyorlardı tüp bebekle oldum ilaçlarla bir şişti sonrası ödem gbi gitti 5inci ayına kadar iki adi gençliğin malesef birini kaybettim doğuma giderken 74.5 tüm 8 kilo aldim kiloyu hiç duşunme ve bebegini saglıkla alırsın kucagına inşallah
Benimki işin gırgırı biraz da. Amaç sağlıklı beslenmek tabi bunu yaparken çok da kendimi kasmamak. Sağlıklı bir şekilde kavuşayım da kilonun üstesinden gelirim:))

Bu arada kötü birşey oldu ve 25 tane olan domates konserve bitmiş durumda 😭 yarından itibaren Mayıs’a kadar filan çorba vs için rende domates konservesi satın almak zorunda olduğum için mutsuzum nasıl bitti anlayamıyorum 😱
Benimde son 1 şise. Uzgunum.
Siseleri 1 litrelik mi 660cc mi senin .
Bir de m8nicik kavanozlar var.

Bu arada pure

Canim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin istiyordun okuyordum çok sevindim senin için 😍insallah benim oğlundan 3 yaşında tüp bebekle oldu insallah bende arası çok olmadan bir tane daha istiyorum ins normal yoldan nasip olur
Amin canim. Tesekkurler iyi dileklerin icin.
Rabbim dualarini kabul etsin.

Benimde son 1 şise. Uzgunum.
Siseleri 1 litrelik mi 660cc mi senin .
Bir de m8nicik kavanozlar var.
660 cc likti 20 kg domatesten 25 kavanoz çıkmıştı . Domates çorbası makarna sosları vs için bizim evde aşırı şart

En güzel yediğim zamanlar hamilelik zamanları başka zaman yiyemiyorum zaten fırsatını bulmuşken yiyeyim:KK70:

Domates şişelerim var ama hoşaf kalmadı kv hiç yememis anne sen gönder bana onları dedim lohusayken süt yapar hiç bir şey demedi :KK48:

Bende önümüzdekileri sene daha bilinçli olarak bu hazırlıklarımı yapacağım açıkcası . Yazın her hafta özellikle kış hazırlığı için bir bütçem olarak ayrıca . Kimse yanlış anlamasın ama bazen duyuyorum işte domates çok pahalıydı almadık yapmadık bu pahalıydı filan deniyor . Açıkcası bana saçma geliyor o zaman 2 tl ye pahalı diyor ama kışın işte domates 10 tl patlıcan 20 tl biber 15 tl oluyor . Daha mı ucuz olmuş oluyor yooo. Hem daha pahalı hem herşey daha fazla hormon daha az lezzetli oluyor . O yüzden herşeyden bol bol yetecek kadar yapmak istiyorum. Buzlukta 1 pişirim yeşil fasulye kaldı 5 kg dan koymuştum 10 paket filan azmış işte yeni tecrübe edinmiş oldum . Seneye daha çok koymak lazım diyorum . Şimdi birkaç kereliğine dondurulmuş fasulye almam lazım . 🥺

Back
X