Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cnm ben geçtiğimiz Ağustos da arkadaşlarım ile gittim İngilizce biliyorlar anlamazlarsa işaretle de gösteriyorlar ama internetin varsa gidilecek yerlerim listesini yapıp gidebilirsin internette nereye nasıl gidilir hep yazıldığı için biz kimseye ihtiyaç duymadan gezdik. Hatta ben tercümanım ve mesleğimin artık yavaş yavaş geçersiz olduğuna birebir şahit olup üzüldüm de çünkü dil bilmene pek gerek yok. Sadece ben biraz Rusça biliyorum tabelaları veya metro otobüs duraklarını okumakta zorlanmadık ama zaten internete gideceğin yeri yazarsan Google translate de sana yardımcı olur tabela sorunun da kalmaz:KK66: keşke başka bir bölüm okusaydım işsiz kalmasaydım :KK66:
Alya nasıldı ukrayna? Biletler ne ksdara geldi? Kieve mi gittiniz, liev e de geçtiniz mi? Kaç gün ayrılmalı detayları alabilir mi canım;)

Biz bi balayında herşey dahil yaptık onun dışında çadır apart ne olursa modundayız 😄 ukrayna düşünüyorum ama ingilizce bilen de yokmuş nasıl anlaşcaz diye de bi tereddüt etmiyo değilim 😄 benimde sonu batumda biten karadeniz turu hayalim var onu da çocuk yapmadan yapsam daha iyi gibime geliyo ama böyle böyle çocuğu sonsuza kadar erteyebilirim 😂
Kader kısmet işi ya, çocukla da geziliyor hiç korkma, bizim kızlar bebekken dogu ekspresinin kosesinden donmuşlugumuz var;) aksilikler falan oldu tren kapısından donduk.?çıcukla da geziliyor ama hiç birzanan uçarı olamıyorsun okadar. Eşinle biriktirdiğin anılar da çok onemli bence

Hahahah seninki fazlaymış maşallah 🧿 ben çok alınca evde yer kaplıyor sıkılıyorum stokculuk bana ters 🤣 bu arada bingonun bu ürününü kullandın mı
Canım koyacak yer buldum küçük wc yi iptal ettim hepsi orada benim için sorun olmuyor da taşınırken komik olacak hepsini kutularım.
Genellikle perwoll kullanıyorum canım da bunlar 4 lt 21.9tl olunca aldim deneyeceğim burada kullananlar bingodan memnun olduklarını söylemişlerdi onun için aldim.
Resimdekini hiç kullanmadım.

Canım koyacak yer buldum küçük wc yi iptal ettim hepsi orada benim için sorun olmuyor da taşınırken komik olacak hepsini kutularım.
Genellikle perwoll kullanıyorum canım da bunlar 4 lt 21.9tl olunca aldim deneyeceğim burada kullananlar bingodan memnun olduklarını söylemişlerdi onun için aldim.
Resimdekini hiç kullanmadım.
Benim kilerim var aslında ama baya dolu ayakkabı kutularımız için raf yaptık tavana kadar ancak yetişti . Arabanın lastikleri orada merdiven , yazın balkonda kullandığımız açılıp kapanır masamız, vileda, elektrik süpürgesi derken orası dolu . Küçük wc kapalı orada da evdeki tüm eşyalarımızın kolileri paketli duruyor taşınırken kullanacağız 🤣 ben birşey biterken alıyorum yarısına gelince filan yoksa öyle stok huyum yok 🤣

Benim kilerim var aslında ama baya dolu ayakkabı kutularımız için raf yaptık tavana kadar ancak yetişti . Arabanın lastikleri orada merdiven , yazın balkonda kullandığımız açılıp kapanır masamız, vileda, elektrik süpürgesi derken orası dolu . Küçük wc kapalı orada da evdeki tüm eşyalarımızın kolileri paketli duruyor taşınırken kullanacağız 🤣 ben birşey biterken alıyorum yarısına gelince filan yoksa öyle stok huyum yok 🤣
Anladım canım. Yalnız secimden sonra herşey çok pahali olacak ekonomik durumumuz belli sonra pahalı alacağıma şimdi alır koyarım benim mantığım bu.
Kriz ortamından önce fiyatlarını bile bilmez etiketlere bakmazdım stok hiç yapmazdım. Geçen yıl babamlar bizde 2 ay kadar kaldılar. Marketten dönüşte aldıklarının fiyatını sorduğunda bilmezdim babam da gülerdi bana... Hey gidi günler hey:KK12:

Sevdiğimiz işi yapmak daha güzel aslında ama iş piyasası çok kötü :KK43: o konuda çok şükür şanslı olanlardanım. Ben hiç Rusça da bilmiyorum ya tabelalar falan korkutuyo ya kaybolursam diye bide odessa düşünüyoruz şeyden korkuyorum gezcek yer biterse ve sıkılırsam diye 😂 sen nereye gitmiştin? Var mı güzel yerleri?
Bir sürü yer var ben de gidince şaşırmıştım Ukrayna’da gezilecek yerler deyince çıkıyor ;) isimler rusça ya o yüzden sayamıyorum. Güzel şeyler de bulup yedik internetteki tavsiyelere göre değerlendirdik .vejeteryan borş çorbası içmeden kievski tavuk yemeden dönmeyin giderseniz. Teknolojiyi iyi kullandık kimseye sormadan gezdik sadece über taksilerinde ingilizce konuşmuyorlar zaten onda da nereden nereye gideceğini yazarak taksi çağırılıyor konuşmaya gerek kalmıyor

Kizlar gunaydin.
Dun migrosa gittik . Cikolatalarda indirim vardi 3 al 2 ode. 9 tane aldim.
Canim kasardan ziyade tuzlu peynir cekiyor. Evde cok fazla kasar var. Ezine peynir aldim 500 gr 17 tl.
Minik kahvaltilik domates sslatalik biber aldim.
Murekkepli tahta kalemi aldim
59 lira tuttu.
Sacimi da kuaforde maşalattim.
Misafirlige giderken yas pasta alacaktik esim aldirmadi.
Neyse gittik. 3 aile olduk.
Bi baktim supriz. Kadinlar gunu kutlamasi.
Yaspastalar alinmis cicekler yapilmis..
Balonlar filan.
Sanki benim romantiklik cekecek halim var midem fena.
Neyse kadin neler hazirlamis neler. 10 cesit meze vardi herhalde. Ana yemegine bayildim.
Yedik ictik sohbet ettik gec saatte eve döndük

Teşekkür ederim. Tanıyanlar da öyle zannediyorlar. Azıcık hasta olsam ben hasta ve yaşlı bir kadınım diyorum gülüyorlar:KK8::KK8:
Cok sanslisin o zamam minyon musun sende benim de yasimi gostermedigimi soylerler:)
Benim abiyelerim de duruyor belki bir kismi olmaz ama isine yarayanlar elbet cikar.. boyu da beni gecicek gibi gorunuyor.:)

Alya nasıldı ukrayna? Biletler ne ksdara geldi? Kieve mi gittiniz, liev e de geçtiniz mi? Kaç gün ayrılmalı detayları alabilir mi canım:KK66:
Canım uçak bileti hariç 150dolara gezdik yeme içme kalma müze girişleri vs. En çok Ukrayna köyü ve aynı zamanda açık hava müzesi olan yeri sevdim. Uçak bileti de üç taksit ile aldım ama uygundu . Seyehat bloger larına göre kiste yapıp 5 gece kaldık. 1+1 eşyalı ev tuttuk. En kötü kendimiz pişiririz diye ama gerek kalmadı Fransız patisseri de kahvaltı yaptık öğlen ve akşam yemeklerini de popüler ukrayna kafe ve restoranlarına gittik değişik tatlar denedik önerilere göre tabi ve memnun ayrıldık . Belki uçak bileti bu 150 dolara dahil olabilir . Kiev e gittik canım

Kibris pahali . Oyle cok gezecek yer yok. Yine denizi guzel eglence mekanlari guzel.
Hellim peyniri yersiniz. Molehiya yemegi var.
Dipkarpaza eşek görmeye gidersiniz. Zafer burnu.. burundaki manastr

Cok sanslisin o zamam minyon musun sende benim de yasimi gostermedigimi soylerler:)
Benim abiyelerim de duruyor belki bir kismi olmaz ama isine yarayanlar elbet cikar.. boyu da beni gecicek gibi gorunuyor.:)
Evet canım yüzüm minyon yaşımı pek göstermem kilom da fazla değil yaşımı göstermiyorum.
Kardeşimin düğününde giydiğim abonem siyah boyundan bağlamalı ve sade idi tek onu saklamıştım ise yarar diye.
Benim kızım benden 10 cm kısa ve beni geçemeyecek maalesef babaannesine çekmiş o da kısa.
Fiziksel görünümün çok da önemli olmadığını düşünüyorum artık önemli olan ruhunu güzelleştirsin Allahi n sevdiği kullarindan olsun

Kıbrısa eskiden 50 tl ye uçuyorduk ya. Oteller de uygundu. Niyaz’s mi bir yer vardı şeftali kebabı meşürdü sanırım. Balayına da Kıbrıs a gitmiştik. Eşim askerliğini Kıbrıs’ta yaptı sevgiliysen ziyaretine giderdim hey gidi günler üzerinden 8-9 sene geçti tabi

Dün vakifbanka ugradim. Bireyselde isim vardi.
Baktim bankaci bi odeme plani hazirliyor. Bende sordum. Ev kredisi 1.28miş. Çekiyormus insanlar

Kıbrısa eskiden 50 tl ye uçuyorduk ya. Oteller de uygundu. Niyaz’s mi bir yer vardı şeftali kebabı meşürdü sanırım. Balayına da Kıbrıs a gitmiştik. Eşim askerliğini Kıbrıs’ta yaptı sevgiliysen ziyaretine giderdim hey gidi günler üzerinden 8-9 sene geçti tabi
Kebaba şeftali diyor onlar

Evet canım yüzüm minyon yaşımı pek göstermem kilom da fazla değil yaşımı göstermiyorum.
Kardeşimin düğününde giydiğim abonem siyah boyundan bağlamalı ve sade idi tek onu saklamıştım ise yarar diye.
Benim kızım benden 10 cm kısa ve beni geçemeyecek maalesef babaannesine çekmiş o da kısa.
Fiziksel görünümün çok da önemli olmadığını düşünüyorum artık önemli olan ruhunu güzelleştirsin Allahi n sevdiği kullarindan olsun
Amin amin ben de 1.58 falan iste o da topuksuz 1.65 olsa iyidir gibi.. ben erken adet oldum gelisimim durdu yoksa ilkokulda en arkada oturturdu hepsinden uzundum.. sonra kaldik oyle annem 1.70 sulalesi de uzunoglanlar diye geciyor.. baba tarafim kisa.. onla da ilgisi vardir tabi. O zamanlar takilirdim kisa diye hatirliyorum.. sonra olan bu dedim :)

Arkadaşlar eşimin kredi kartı ekstresi geldi
14 şubatta aldığı çiçek 200tl ben şok ne kadar pahalandı her şey yahuuuuu
Bizim aylık market harcamamız 800-1000tl arası değişiyor.
Taksitli alışverişler ve araba vergi bakım masrafları binaya hastane masrafları ve benim taksitli giyim ev eşyası taksitleri derken bu ay kredi kartları patlamış
Eşim bilgisayar oyunu alıyor iki üç aydır kredi kartında görüyorum gamer kulaklık almıştı geçen ayda. Bakalım şu önünüzdeki 4-5 aya düzene girer bizim kredi kartları . Sene sonuna kadar ciddi birikim yaparsak arabayı değiştirebiliriz . Ama birbirinizi frenliyoruz ;)

Back
X