- Konu Sahibi pure hazel
- #29.561
:)) eğer batiya gideceklerse tercih süresi bitti galiba canım amin canım cok sağolHakkınızda hayırlısı olsun canım dur görümcemi sıkıştırayım tercih yaptıklarını söylemedi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) eğer batiya gideceklerse tercih süresi bitti galiba canım amin canım cok sağolHakkınızda hayırlısı olsun canım dur görümcemi sıkıştırayım tercih yaptıklarını söylemedi :)
Ben de sürekli bebek kıyafetleri bakıyorum çok çok güzel şeyler var. Yatak bebek arabası gibi büyük şeyleri almamaya karar verdim kuzenlerden bir sürü miras var ona harcayacağım paraya çeşit çeşit kıyafet alırım diyorum:)Allah'ım isteyen herkese nasip etsin tatlı telaşlar ilki gibi çok heyecanlıyım![]()
Bizde reçel hiç yenilmiyor ben de yapmıyorum anneler veriyorlar onlarınki de buzdolabında hani kahvaltıya misafir gelir de çeşit olsun diye çok az bulunduruyorum. Bizde yenmeyince sonra yine annelere iade ediliyor.bugünde recelde indirim var eşime al dedim ev yapımı recellerım bitti dün 2 kg çilek reçeli aldım bugün de esim 2 tane 700 gr lık alacak kahvaltıda iyi yeniyor bizde 10.9 sanırım ikili alımda
benim cocuklarda sever eşim kaymakla yerBizde reçel hiç yenilmiyor ben de yapmıyorum anneler veriyorlar onlarınki de buzdolabında hani kahvaltıya misafir gelir de çeşit olsun diye çok az bulunduruyorum. Bizde yenmeyince sonra yine annelere iade ediliyor.
Aslında hazır Katkılı olanı almak yerine üç ayva alsan sana bir sürü reçellik olur ya da portakal alıp portakal reçeli de yapabilirsin. Bizde daha çok bal gidiyor bir de tahin pekmez.benim cocuklarda sever eşim kaymakla yer
Ben birde süt diyeti yaptığım için reçel zeytin oldu bu sene kahvaltımın temel gıdaları erkenden bitti reçeller kayısı vişne ve çilek yapmıştım
bimden hiç almadım uygun fiyatları evetBir ara BİM’e gelmişti granit vok tava fiyatı da çok uygundu aldım. Normalde granit kullanmıyorum ama bu tavadan çok memnun kaldım. Yapısını bilemeyecem ama her evde bir vok tava mutlaka olmalı. Öyle bir tava ki üç yaz önce tatile apart bir otele gitmiştik tava da bizle gelmişti :))))
ayva yemez cocuklar portakalı düşündüm hiç denemediğim için güvenemedim başka da alternatif yok bu mevsimde tahin pekmeze bayılırım tahminde alerjen kızıma onuda yıyemıyorum yazın daha çok yapacağımAslında hazır Katkılı olanı almak yerine üç ayva alsan sana bir sürü reçellik olur ya da portakal alıp portakal reçeli de yapabilirsin. Bizde daha çok bal gidiyor bir de tahin pekmez.
Ben bir ara bahçenin ayvaları ile yapmıştım sonra dağıttım tabi herkes çok sevmişti ayvanın kendisi ile reçeli çok farklı lezzetler aslında. keşke yakın olsaymışız benim reçelleri sana verirdim. Bizim bahçenin vişneleri oluyor onlardan yapıyor anneler.ayva yemez cocuklar portakalı düşündüm hiç denemediğim için güvenemedim başka da alternatif yok bu mevsimde tahin pekmeze bayılırım tahminde alerjen kızıma onuda yıyemıyorum yazın daha çok yapacağım
Sağol vermiş kadar oldun :))Ben bir ara bahçenin ayvaları ile yapmıştım sonra dağıttım tabi herkes çok sevmişti ayvanın kendisi ile reçeli çok farklı lezzetler aslında. keşke yakın olsaymışız benim reçelleri sana verirdim. Bizim bahçenin vişneleri oluyor onlardan yapıyor anneler.
Kırmızıların alerjen gücü daha fazla idi sanırım. Bizimkiler de bahçede çilek yetiştiriyorlar onu toplaması o kadar zevkli ki:)) bir de hiç ilaç hormon vs olmadığı için bir tane yiyorsun 10 tane yemiş tadı veriyor, asla markettekilere benzemiyor. Diyorum ki ilerde çocuğum çok şanslı olacak, o da meyve sebze bahçede nasıl yetişir görecek toplayacak:)))Sağol vermiş kadar oldun :))
bizimde vişne ve kayısılar kv bahçesinin oluyor çileği satın alıyoruz çok güzel geliyor manava minik minik dağ çilekleri kasayla alıyoruz yazın o da alerjen olur kesin :))
bahçe nerede canım ? Nerelisiniz?Kırmızıların alerjen gücü daha fazla idi sanırım. Bizimkiler de bahçede çilek yetiştiriyorlar onu toplaması o kadar zevkli ki:)) bir de hiç ilaç hormon vs olmadığı için bir tane yiyorsun 10 tane yemiş tadı veriyor, asla markettekilere benzemiyor. Diyorum ki ilerde çocuğum çok şanslı olacak, o da meyve sebze bahçede nasıl yetişir görecek toplayacak:)))
Reçel ben de çok seviyorum.hatta sadece kahvaltı da değil atıştırmalık bile yediğim oluyordu.en son çok bilinen bir markanın incir reçelini aldım ve içinde adını yazmayacağım şeyler gordum.digerlerini bilmem ama incir reçelini dikkatli alın,ben gibi olmayinbugünde recelde indirim var eşime al dedim ev yapımı recellerım bitti dün 2 kg çilek reçeli aldım bugün de esim 2 tane 700 gr lık alacak kahvaltıda iyi yeniyor bizde 10.9 sanırım ikili alımda
tahmin edebiliyorum ne cıktıgını incirde yemez bizimkiler çilek ve vişne favorileri bende kayısıyı çok severimReçel ben de çok seviyorum.hatta sadece kahvaltı da değil atıştırmalık bile yediğim oluyordu.en son çok bilinen bir markanın incir reçelini aldım ve içinde adını yazmayacağım şeyler gordum.digerlerini bilmem ama incir reçelini dikkatli alın,ben gibi olmayin![]()
Vişnetahmin edebiliyorum ne cıktıgını incirde yemez bizimkiler çilek ve vişne favorileri bende kayısıyı çok severim
Eşim de ben de Ankarlıyız. Ayaş taraflarında 45 dk filan uzaklıkta. Havası bile çok farkediyor mesela gece 2 de uyu sabah 7 de gözler cin gibi açılıyor. Keşke fırsatımız olsa da daha sık gidebilsek.Sizi
bahçe nerede canım ? Nerelisiniz?
Kesinlikle bize o konuda destek olan olmadı kendimiz aldık hep ama olsaydı almazdım bendeBen de sürekli bebek kıyafetleri bakıyorum çok çok güzel şeyler var. Yatak bebek arabası gibi büyük şeyleri almamaya karar verdim kuzenlerden bir sürü miras var ona harcayacağım paraya çeşit çeşit kıyafet alırım diyorum:)
Slm kızlar uyandık 11 gibi kahvalti ettik yayılarak eşim çalışmıyor bugun ev topladim camasit topla kat la yaptim bulasik actim kucuk elektrikle cektim oturma odası mutfagi oğlanı disari cikardim hava acti parka gittik gezdik 1 saat oraya a101 açtılar ilkkes gittik çok ferah milföy patates ekmek 3 bir kahve damla çıkolata vardi kucuk ondan aldim 10 tl ustune elseve sampuan 6.95 di aldim 25 tl toplam verdim sampuanim yarım vardi iyi oldi ordan milyoncudan pecete mandal balkona kürek aldim 6.bucukta oraya verdim bugun harcamam aksama köfte patates istedi esim kiyma vardi buzluktan cikardim
Benim de bir tanıdığım Ayaş’tan kiraz bahçesi satın almıştı. Bir tanesi de yatırımlık alıp satmıştı. Ben de bazen düşünüyorum açıkçası hem yakın hem de nefes alacak kaçacak bir evimiz daha olur bahçesi ve tek katlı küçük evi diye düşündüm ama şimdilik zor tabiEşim de ben de Ankarlıyız. Ayaş taraflarında 45 dk filan uzaklıkta. Havası bile çok farkediyor mesela gece 2 de uyu sabah 7 de gözler cin gibi açılıyor. Keşke fırsatımız olsa da daha sık gidebilsek.
Evet kirazları müthiş oluyor:)) eğer öyle bir düşünceniz varsa harekete geçmelisiniz bence. Şimdi herkes bir hobi bahçesi/bag evi gibi bi yer ediniyor. Bizimkilerin olmasa mutlaka biz de düşünürdük.Benim de bir tanıdığım Ayaş’tan kiraz bahçesi satın almıştı. Bir tanesi de yatırımlık alıp satmıştı. Ben de bazen düşünüyorum açıkçası hem yakın hem de nefes alacak kaçacak bir evimiz daha olur bahçesi ve tek katlı küçük evi diye düşündüm ama şimdilik zor tabi![]()