- Konu Sahibi pure hazel
- #2.941
Günaydın kızlar. Ben bugün nöbetteyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten öyle yapıyorum cnm köyden gelen lor var o an evde peynir kasar cecil ne varsa karıştırıyorum indirimde güzel bir peynir olursa alacagimBörek yaparken lorun içine beyaz, kasar, kekik, pul biber karıştırıp dene bir de çok lezzetli oluyor.
Fiyatı 18 TL civarı normalde sutasin, uygun bulunca aldım. Evde kahvaltı yapıyoruz biz çok tuketiriz
insanın kendi evi gibisi yok. ben de ailemin yanındayım bikac gün kv gececegiz. sıkıntılar basıyor banaGunaydin kizlar
Biz bugun memlekete gidecegz ama hic gidesim gelmiyor ya. Orada surekli kosturmaca oluyor. Nyse artik Allah kerim.
Aksama dogru cikariz yola.
ben sevmiyorum kar yağmasını 5 yıl aylarca eksi 40 larda okula gidip soba yakmayı beceremeyip üşüdüğumuz günleri hatırlatıyor dondurucu gunlerYasasinnn
Kar basladi
Bitti zaten durduBu yıl bu vakte kadar kar goremedigimden olsa gerek. Cok az ama tutmaz zaten
Aynen ya annemgilde yine rahatimda kvgil curcuna. Gorumceler falanda geliyor coluk cocuk ses gurultu...insanın kendi evi gibisi yok. ben de ailemin yanındayım bikac gün kv gececegiz. sıkıntılar basıyor bana

bizim kv aile apartmanı tam curcuna yolgeçen hani insan da di lemek ayağını uzatmak istiyor ne mümkün hiç hoşlanmıyorum tatil sonuçta dinlenmek lazimAynen ya annemgilde yine rahatimda kvgil curcuna. Gorumceler falanda geliyor coluk cocuk ses gurultu...![]()

çocuklar evde vakit geçirince fazla tv izliyor. yakında avm falan yok mu biraz gezdirseniz.Off yine sıkıntıdan patladim evde . Sabahtan beri trt çocuk izliyoruz
Dogalgaz faturami merak ediyorum bende. Bugün yarin gelir herhalde.
Altin fiyatlatina bakiyorum gram 162 163 gidip geliyor
Her zaman olduğu gibi halkbank maas farklarini geciktirdi
Evdeydim para harcamadim. Zaten cikacak hava da yok. Kar hafif yagdi. Rüzgar cok
Babasi nöbette. Bende buna tek baş edememçocuklar evde vakit geçirince fazla tv izliyor. yakında avm falan yok mu biraz gezdirseniz.