• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın eşim akşama nöbetçi ona ekmek arası hazırladım ayrıca meyve ve profiterol de koydum . Gece maaş yapacak yoğun olacak yani yer en azından kuruyemiş koyacaktım unutmuşum gidince aklıma geldi üzüldüm 😕 öğleden sonra sil süpür filan yaparım sonra markete gideceğim. Yufka vs almam lazım meyveye de takviye şart baktım . Yatak odasının perdesini ne yıkarsam bitti gitti olacak 🤣👏🏼

Günaydın kızlar :KK200:
Dün A101 e gittim ne pijema bedeni, ne de kapı kılıtlerı kalmıstı . :KK54:
Birde patates sogan hıc yok artık marketlerde ya, 5 cuval gelmıs ınsanlar sırada bekleyıp almıslar sok markette.

Günaydın kızlar :KK200:
Dün A101 e gittim ne pijema bedeni, ne de kapı kılıtlerı kalmıstı . :KK54:
Birde patates sogan hıc yok artık marketlerde ya, 5 cuval gelmıs ınsanlar sırada bekleyıp almıslar sok markette.
Migros’ta 2.75 ti geçen hafta almıştık. Bu hafta yine bakacağım sizde bakın isterseniz ❤️

pure hazel pure hazel otokoltuğunu iade edeceğini söylemişsin bencede iade et canım. Koltugun markası ne bılmıyorum. Bızım oto koltuğu adac testınden gecmemıs , soyle yanı teste gırmemıs ancak ısofıxlı . Adac testınden gecenler koltugun saglamlıgını ifade edıyor bır darbeye karsı , ancak hem ısofıxlı hemde adac lı koltuk oldukca pahalı. Be safe ,casual ın adaclı koltukları var. Ancak yenı dogdugu zamanlar ıcın cok ıhtıyac yok bence puset zaten 10 kıloya kadar tasıma saglıyor. E bebekte yıl sonu ındırımlerı oluyor, bellı markalar ındırım yapıyor.

Denızın oto koltugu joie marka, dedıgım gıbı adaclı degıl ancak ısofıxlı. Adaclı ancak ısofıxsız alacaktık ama satıcı engelledı bızı .Tamam koltuk saglam ama baglantısı ısofıx olmayınca koltugun darbe sırasında ne kadar saglam kalacagı tartısılır vs dedı. 1400 lıralık koltugu yanılmıyorsam e bebekten 985 lıraya aldık

İş hayatıma üniversitedeyken bir hayalimi gerçekleştirmek için kasiyer olarak başladım sabah 7 de evden çıkıp akşam 23.00 de eve giriyordum part time çalışıp ayrıca okula gidiyordum çok yorucu oluyordu bazen . Sonra eve gelince ders çalış sabah yeniden okul iş . Okul bitti bambaşka bir pozisyonda bambaşka bir şekilde çalışmaya başladım 2 sene de öyle devam etti . Sonra evlendim başka bir şehire yerleştik işten ayrıldım şartlar şahaneydi herşey çok iyiydi aslında şimdi bazen o günleri anıyorum kendi kendime . Şimdi eşimin maaş kartının kopyası bende herşeyi ben idare ediyorum hayatımda hiç birşey değişmedi geçmişten . Böyle de güzel ne bileyim ya bazen çalışmak istiyorum eskisi gibi bazen saçmalama böyle iyi bak hayat kaliteniz böyle de yüksek diyorum aman ya zor valla
Eğer geçim sıkıntınız olmuyorsa evini idare etmen bence daha güzel.. Ne biliyim işten çıkıp eve geldiğimizde bir yemeğimiz bile olmuyor. Hergün aynı soruyu soruyoruz.. Bugün ne yicez? Yazın evdeyim mesela hiç böyle bir derdimiz olmuyor. Bir çeşit yemek yapabilmek bile güzel. Hele ki çalışan anne olmak daha yorucu.. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar migrostan bahsetmişsiniz de, bi arkadaşın oğlu orda çalışıyordu.. Diyor ki migrostan hiçbir şey almayın. Ürünleri öyle pismiş ki.. Fareli mareli..... Şok oldum. Ben migrosu kaliteli bilirdim, çok da güvenirdim... Üstelik çalışanlarına da asgari ücretin altında maaş veriyormuş.. Bide hak yiyen bir firma, en sevmediğim şeydir bu da.. Ben bir daha alışveriş yapmam ordan.....

Ben karışmış oldum diyorsun yani:) burada öğrendiklerimizi paylaşmak için varız, önemli olan niyet görmemiş olabilir çok konuşuldu çünkü. Ben söyleyim de herkes yine istediğini yapmakta özgür tabiki, söz konusu çocuklar.
yok yok asla özür dilerim oyle anladıysan:KK36:
bı kac yorumda boyle bazıları bılmıslık yapıyorlar vs yazmıstı arkadaslar isim vermeden ben de dıyecegım varsa bıle temkınlı yaklasıyorum artk helede cocuklar konusunda tecrubesız oldugum için halbuki arastırıp ögrenıyoruz bızde.
kesınlıkle katılıyorum hatta mesajı yazarken bıle ıcımden gecırdım her konuda bırbırımıze fıkır vermek ıcn burdayız
tekrar yanlıs anlasıldıysam kusra bakma

pure hazel pure hazel otokoltuğunu iade edeceğini söylemişsin bencede iade et canım. Koltugun markası ne bılmıyorum. Bızım oto koltuğu adac testınden gecmemıs , soyle yanı teste gırmemıs ancak ısofıxlı . Adac testınden gecenler koltugun saglamlıgını ifade edıyor bır darbeye karsı , ancak hem ısofıxlı hemde adac lı koltuk oldukca pahalı. Be safe ,casual ın adaclı koltukları var. Ancak yenı dogdugu zamanlar ıcın cok ıhtıyac yok bence puset zaten 10 kıloya kadar tasıma saglıyor. E bebekte yıl sonu ındırımlerı oluyor, bellı markalar ındırım yapıyor.

Denızın oto koltugu joie marka, dedıgım gıbı adaclı degıl ancak ısofıxlı. Adaclı ancak ısofıxsız alacaktık ama satıcı engelledı bızı .Tamam koltuk saglam ama baglantısı ısofıx olmayınca koltugun darbe sırasında ne kadar saglam kalacagı tartısılır vs dedı. 1400 lıralık koltugu yanılmıyorsam e bebekten 985 lıraya aldık
Aynen.
Bugun iade edecegiz aksamustu.
Esim gorunce bu ne boyle dedi . Adam delirdi.
Benim de yaptigim iş degildir aslinda ama dün kafam bulandi herhalde . Dusunmeden aldim

Slm kızlar
Şehir hastanesinde randevum vardı . Gebelik olacağı zaman bacağımdaki damarlar resmen sızladı. Ayın 19unda randevu verdiler dobler çektireceğim. Kanımda pıhtılaşma var malum. Kan sulandırıcıya başladım. Bakalım bebek inş en güzel zamanda sağlık ve huzur ile gelir inş :KK66:
Avm ye gittim çorap ve çamaşır bir de bluz aldım. Arkadaş Doğum yaptı ona hediye. Pazar günü gene 1 yaş partisi var ona da hediye aldım. 500tl harcadım .
Canım hayırlı olsun , Allah gonlune göre versın bekletmeden ınsallah.

Benim yerden bir karış yukarıda ağır oluyor cidden . Ama kirli görüntüyü de hiç sevmiyorum mecbur yıkanıyor . Hele mutfak ayda 1 kere yıkansa yeri resmen çok kirleniyor
Benımde perdelerım yıkanıyor :D Dun cocuk odasını yıkamıs kadın , bırde guneslıklerı yıkamıs ama yanlıs asmıs haftaya duzeltır artık.
Stor daha zor valla bence temizlikçiye mi veriyorsun 🤣
Stor hıc sevmıyorum gercekten. Yatak odası ve mutfak storum var . Ama sevmıyorum hıc hakketten , temızlenmesı zor-ömrü kısa.

Bimde soğan ve patatesin kilosu 2 TL.
Bimde yok mahallemizde ama yarın oglumu kursa goturucem , donuste bım e ugrayabılırız.

E Esila09 Nerelerdesin?
Hafta sonu yazdıgını okudum , uzuldum. Allah yardımcınız olsun

Sonradan brz olumlu gelismeler oldu.
Su an toplantidalar.
Neler olacak hala tam bilmiyoruz yoruldum ve bunaldim aksam olsa 2 gun rahat etsem
Ama iyi olacagiz hissediyorum umutluyum beklemedigimiz olumlu adimlar oldu su toplantida bitse de biraz daha haber alsak su an cok gerildim

Herkese günaydınlar
Dün dondurma tatlı vs aldık 55tl .
bugün maaş alıyoruz gece mi yatar gündüzden mi yatar bilemedik. Yarın temizlikçi gelecek ,sütçü gelecek ve yumurtayı da ondan alıyoruz.
Toplam 188 tl harcarız.
Pazartesi ve Çarşamba kredi kartları ekstreleri belli olur ;)
dün iki defa çamaşır makinesi çalıştı.
Bugün de bir defa çalıştıracağım. Ütü yapacağım kuruyanları kaldırırım ;) kabak yemeği var bitemedi bugün 3.gün öğlen fazlaca yiyip kalanı naparım bilemem tüh

Sonradan brz olumlu gelismeler oldu.
Su an toplantidalar.
Neler olacak hala tam bilmiyoruz yoruldum ve bunaldim aksam olsa 2 gun rahat etsem
Ama iyi olacagiz hissediyorum umutluyum beklemedigimiz olumlu adimlar oldu su toplantida bitse de biraz daha haber alsak su an cok gerildim
Sonuc degısmesı gıbı mı yoksa bakıs acılarından mı bahsedıyorsun?
Görev teslımını beklıyoruz Istanbul ama daha cok beklıcez gibi :KK53:

Hafta sonu ve onumuzdekı hafta yemeklerını dusunmem lazım , alısverıs ıcın .
Bu hafta sonu esım 2 gunde calısıyor , cocuklarla kendıme bol delirmeceler diliyorum:KK16:

Back
X