• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

gunaydın kızlar ben de esım işe giderken uyandım 7de :bicak: arabanın anahtahtarını bırak dıcektım unutmsuum tam kapıdan cıktı kalktım aldm falan uykum acıldı.
pure hazel pure hazel ben de basından beri var seni bunaltmıyosa yani agır bı agrı degılse normal ddedı dr. hatta mesela suanda gun ıcınde devamlı alt karnım ve kasıklarım sızlıyor suyum ck oldugu için ve de rahım gıtgıde buyudugu inmiş

Günaydın.Oğluşla şimdi uyandık kahvaltı hazırlayacağım oğlanı doyurup arkadaşı bekleyecegım kahvaltıya gelecek AÖF sınavında.Bugun pudınglı bisküvi pasta ve mercimek köftesi yapacağım çok canım istiyor.Belki temizlik yaparım yada yarına kalır emin değilim😀

Herkese günaydınlar
Gece acile gittik boğazım çok kötü midem de bulanıyordu.
Beta virüsü dedi doktor antibiyotik ve bağışıklık sistemi güçlendirici verdi Boğaz spreyi ağrı kesici de yazmış alıp geldik halsiz ve Yorgun’um :)

Nerden alıyorsun zeytini?
Bizde iki türlü oluyor birisini eşimin iş yerinden arkadaşının ailesinden alıyoruz Muğla’dan getirtiyoruz. Diğeri de tariş in az tuzlu siyah zeytini. Ben bu siyah zeytini çok yiyorum. İki sene kadar önce hesaplı bulmuştuk 8 teneke almıştık şimdi stoklar bitti tabi.

Sabahtan beri 1 dk oturmadık ya 😳 arabanın yazlık lastikleri takıldı kilerden lastikler çıkınca ortalık karıştı tabi orayı sil süpür yaptım sabah markette 18 tl harcandı . Lastikler için 70 tl ödedik . Eşim gelene kadar 2 makina çamaşır yıkadım iş yerinden kıyafetler geldi. Birazdan 1 makina daha atacağım dışarı 21 derece dışarı astık . Balkon yıkadık hergün yıkanıyor zaten . Yarın bazanın yeni başlığı gelecek geri kalan kısım evde yüzlenecek eski başlığı eşim söktü küçük odaya koyduk letgo ya ilan açtık satacağız onu . Bulaşık makinası boşattım 3 büyük bakliyat kavanozu yıkandı onları yeniden doldurdum. Bazanın olduğu duvar kirlenmiş sildim . Evi yüzden süpürdüm her yer lastik ve baza yüzünden toz olmuştu . Anlatırken bile yoruldum şuan😳 buzluktan köfte çıkarttım patates püresi yaparım yanına da çorbamız da var . Yiyip akşama biraz alışverişe gideceğiz 🙈

Gunaydin 5gibi uyandim sonra uyumaya calistim sonra tekrsr yedi gibi. Cok degistim eskiden deliksiz oglene kadar misler gibi uyurdum simdi kacta uyursam uyuyayim sabahin korunde kalk borusu caliyor 😆
Hamileliğin başından beri deliksiz uyuyamadım bebeğe hazırlık galiba

Bugün hava güzelken arkadaşlarla sitenin bahçesinde oturduk çay içtik bir şeyler atıştırdık çocuklar da oynadılar enerjilerini attılar dünde böyle yapmıştık bize de çocuklara da iyi geliyor eve geldik hemen oğluşu banyo yaptırdım biraz istirahat ediyorum sonra yemek yapıcam menü de eristeli yeşil mercimek,bulgur pilavı ve cacık var

Hastane ve eczane 130tl
Dışarıda yemek 75tl
Market (kahvaltılık) 62tl
Yarın kendimi zorlayıp çorba ve dondurucudan mantı yapacağım.
Pazartesi’den itibaren de yemek listesi yapıp az harcamalı olmasını planlıyorum.

Yorgunluktan valla bayılıcam ya 😳 sabahtan beri ortada dolanıyorum hiç iş bitmiyor bugün . Mobilyacı yarın şehir dışına gidiyormuş bugün teslimat yapayım dedi bizde saat kaç olursa olsun gel dedik . Bazanın altı boşaldı nevresimi çıkarttım yıkadım . Mobilyacıya gittik geri dönüşte para çektik ödeme için trafikte eşim manyağın teki ile kavga etti . Geri dönüşte marketten 5 kg un 6 tane 1.5 lt su , yaş maya, galeta unu aldık 21 tl ödedik . Yarın zeytinyağı filan alacağız kantinden . Balkon sezonu açıldı masa takımını çıkarttık biraz kahve tavla yaptık. Çay koydum adamı bekliyoruz🥺

Yorgunluktan valla bayılıcam ya 😳 sabahtan beri ortada dolanıyorum hiç iş bitmiyor bugün . Mobilyacı yarın şehir dışına gidiyormuş bugün teslimat yapayım dedi bizde saat kaç olursa olsun gel dedik . Bazanın altı boşaldı nevresimi çıkarttım yıkadım . Mobilyacıya gittik geri dönüşte para çektik ödeme için trafikte eşim manyağın teki ile kavga etti . Geri dönüşte marketten 5 kg un 6 tane 1.5 lt su , yaş maya, galeta unu aldık 21 tl ödedik . Yarın zeytinyağı filan alacağız kantinden . Balkon sezonu açıldı masa takımını çıkarttık biraz kahve tavla yaptık. Çay koydum adamı bekliyoruz🥺
yaa bız de suan masa takımı bakıyoruz balkona ıyı bıse olsn ıstıyorum ahsap esım evlendıgımız gunden beri masa ıstıyo bu yaza kadar tuttum ama artık tutamıyorum mecbur alıcaz :bicak: en uygun 2000-2500 6kısılık bakıyoruzda

yaa bız de suan masa takımı bakıyoruz balkona ıyı bıse olsn ıstıyorum ahsap esım evlendıgımız gunden beri masa ıstıyo bu yaza kadar tuttum ama artık tutamıyorum mecbur alıcaz :bicak: en uygun 2000-2500 6kısılık bakıyoruzda
Bizimki 4 sıkışsak 6 belki ama 4 sandalyesi var 🤣kesin al valla yazın bizim hayatımız hep balkonda geçiyor uyumak için içeri giriyoruz sadece 🤣

Back
X