- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #31.961
sağol canım aminGeçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuklara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım aminGeçmiş olsun Allah şifa versin kuzucuklara
benım dr um da ya ı mom ya duosvıt yazıyor, multıvıtamın ben duosvıtı kullanıyorum balık yagı katkılı önerırım 30lu sekılde 80liraDoktor foligi birakmami soyledi.
Ya saglik ocaginin verdigi yada kendisinin yazdigi vitaminleri almami soyledi.
Regesismat ve I mom yazdi kagida.
Saglik ocagi ne veriyordu. Hangisini kullanayim
Olmasaydı iyi ama oluyor işte ben şimdi arkadaşlara diyorum biz bu akla gelene kadar çok boşuna faizler ödedik ödüyoruz da anlayan anlıyor anlamayan harcamaya devam ediyor demekki herkesin bir vakti var tamam gezmeyiz yemeyiz borcumuzu öder fatura ve kiralayı öder kalanla ayirabildigimizi birikime ayirir ihtiyaç haricinde kıyafet falan almayız kalanla o ayı geçiririz ama herkes butona basıyor biz nezaman verirlerse ozaman gideriz diyoruz tabi herkesin kendi kararıBizimde son 1 yil kalditamamen kotu borclardan kurtulmaya insallah. 1.100 lira odemeye baslicaz mayistan itibaren.
Çağdaş marketten aldık biz patates güzeldi sadece çok büyükleri kalmıştı.Migrosta bende goruyorum 3 liraya sogan ama cokk kotu ve kuflu. Patatesler eciş bücüş.
Mecbur kilosu 10 liraliktan aliyorum
D3cavit sordum vermiyorlarmis eleviti bilmiyorumDecavit veya elevitvermiyor mu
Ben Hala devam ediyorum folik aside ancak zaten benimkinin dozu düşük. multivitamin olarak verilenlerdeki kadar. Bana da doktorum i Mom önerdi ama yapıları işime yaramayacaktı. Ben tek tek almayı tercih ediyorum. Bu şekilde anlaştık biz.Doktor foligi birakmami soyledi.
Ya saglik ocaginin verdigi yada kendisinin yazdigi vitaminleri almami soyledi.
Regesismat ve I mom yazdi kagida.
Saglik ocagi ne veriyordu. Hangisini kullanayim
bende çağdaştan aldım 3 kg güzeldi patateslerÇağdaş marketten aldık biz patates güzeldi sadece çok büyükleri kalmıştı.
Bende okulda tabldot yedim 15tlOgle arasi is arkadaslarimla disarda yedik 38 tl harcama![]()
Normalde yemek cikiyo bizde bi arkadaş ayriliyo aramızdan ondan dışarda yiyelim dedik sizin yemek varmı hergun parayla mı aliyosunuzBende okulda tabldot yedim 15tl
1 gunum bos. Diger gunler yiyorum günlük 15 tl.Normalde yemek cikiyo bizde bi arkadaş ayriliyo aramızdan ondan dışarda yiyelim dedik sizin yemek varmı hergun parayla mı aliyosunuz
Bu çok güzel bir haber. İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.Temizlik yaptım az önce de sağlık ocağına sonuç almaya gittim 77 di şimdi 650 olmuş değerim![]()
İnşallah çok rahatladım birkaç gün daha idare eder bu his beniBu çok güzel bir haber. İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.![]()
Bende 2 yaşındayken krese vermiştim o sene hep ateş hastalık her ay mutlaka hasta oluyordu bir dahaki seneye vermedimAllah acil şifa versin hava değişiminden etkileniyorlar hemen.Bizimkide 3yasına kadar 1kere ateslenmedi ama okula bir başladık amanın 2haftada bir Şişe antıbıyotık.Bir yıl böyle devam edecek dedi doktor ilkokulda başlasa okula o yıl olacak kaçış yok dedi.
Maşallah iyi artmış ikizmi acabaTemizlik yaptım az önce de sağlık ocağına sonuç almaya gittim 77 di şimdi 650 olmuş değerim![]()
Maşallah iyi artmış ikizmi acabaVarmı sülalede ikiz?
İhtimal var ozaman.Benimde annenem ikiz eşi kuzenin ikizi oldu.var evet babannemin kardeşleri ikizdi