• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Doktor foligi birakmami soyledi.
Ya saglik ocaginin verdigi yada kendisinin yazdigi vitaminleri almami soyledi.
Regesismat ve I mom yazdi kagida.
Saglik ocagi ne veriyordu. Hangisini kullanayim
benım dr um da ya ı mom ya duosvıt yazıyor, multıvıtamın ben duosvıtı kullanıyorum balık yagı katkılı önerırım 30lu sekılde 80lira

Bizimde son 1 yil kalditamamen kotu borclardan kurtulmaya insallah. 1.100 lira odemeye baslicaz mayistan itibaren.
Olmasaydı iyi ama oluyor işte ben şimdi arkadaşlara diyorum biz bu akla gelene kadar çok boşuna faizler ödedik ödüyoruz da anlayan anlıyor anlamayan harcamaya devam ediyor demekki herkesin bir vakti var tamam gezmeyiz yemeyiz borcumuzu öder fatura ve kiralayı öder kalanla ayirabildigimizi birikime ayirir ihtiyaç haricinde kıyafet falan almayız kalanla o ayı geçiririz ama herkes butona basıyor biz nezaman verirlerse ozaman gideriz diyoruz tabi herkesin kendi kararı

Doktor foligi birakmami soyledi.
Ya saglik ocaginin verdigi yada kendisinin yazdigi vitaminleri almami soyledi.
Regesismat ve I mom yazdi kagida.
Saglik ocagi ne veriyordu. Hangisini kullanayim
Ben Hala devam ediyorum folik aside ancak zaten benimkinin dozu düşük. multivitamin olarak verilenlerdeki kadar. Bana da doktorum i Mom önerdi ama yapıları işime yaramayacaktı. Ben tek tek almayı tercih ediyorum. Bu şekilde anlaştık biz.

Bu çok güzel bir haber. İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.😊
İnşallah çok rahatladım birkaç gün daha idare eder bu his beni 🤣 gerek olmadığını söylediler ama Perşembe de kan vermek istiyorum 😕 Cumartesi doktor randevumuz var

Hic merak etme cok saglikli bir sürec gecireceksin.
Sagliksiz olmak icin neden yok. Yaşiniz genc sagliginiz yerinde.
Bundan sonrasi Stres sinirden uzak durmak dikkatli olmak

Allah acil şifa versin hava değişiminden etkileniyorlar hemen.Bizimkide 3yasına kadar 1kere ateslenmedi ama okula bir başladık amanın 2haftada bir Şişe antıbıyotık.Bir yıl böyle devam edecek dedi doktor ilkokulda başlasa okula o yıl olacak kaçış yok dedi.
Bende 2 yaşındayken krese vermiştim o sene hep ateş hastalık her ay mutlaka hasta oluyordu bir dahaki seneye vermedim

Back
X