- 26 Şubat 2015
- 2.055
- 4.691
- 333
- Konu Sahibi pure hazel
- #3.181
Biz eskiden haftanın 4-5 günü dışarıda yerdik şimdi pişman oluyorum o kadar para savurmuşuz ki 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Siz devlette mi avukatsınız ben de ikinci üni adalet okuyorum ama dgs ile tamamlama niyetim var. Tabi tamamlayana kadar yaş 33ü bile geçer. Olsun bence güzel vakit geçirmişsinizdir her şey para değil. Ev almak Zor ama artık araba almak da zorlaştı. Her şey pahalandı ok ama güzel anların da kıymetini bilmek lazım. Geri gelmiyor zaman.Biz eskiden haftanın 4-5 günü dışarıda yerdik şimdi pişman oluyorum o kadar para savurmuşuz ki
Canim sen bu ay hedefini gerceklestirdin miBiz eskiden haftanın 4-5 günü dışarıda yerdik şimdi pişman oluyorum o kadar para savurmuşuz ki

En iyisi.Bugün kızımla tavşan sevmeye gittik, arabayla gittik benzini saymazsak yine sıfır harcama
Sudan atıştırmalıklara her bir şeyi evden götürüyorum artık
Yada manti börek poğaca yapip buzluğa atarsan kolaylik sağlar.
Mesela ben kiymayi kavurduktan sonta sigara boregi gibi sarip kizartiyorum. Kizarttiktan sonra 3 yada 4 parcaya kesip üzerine sarimsakli yogurt dökuyorum. En üstte de salcali sos yapiyorum.
Manti oluyor . Sosyete mantisi
Buzlukta her daim olur.
Normal mantida yapaiz
 pure hazel
 sosyete mantısını buzluğa atabiliyor muyuz yahu? Sigara böreği gibi çiğden mi

pure hazel
 sosyete mantısını buzluğa atabiliyor muyuz yahu? Sigara böreği gibi çiğden mi 

canim sakin yanlis anlama söyledigimi psikolojik yardim alsn cok rahatlarsin ben bi donem 5 6 kez gittim 1 seans bile o kadar rahatlatiyoki.bunun gocunulcak bi yani yok ruhumuzunda doktora ihtiyaci var.maddiyati dusunuyosan ben hic ozele gitmedm devletinde cok guzel imkanlari var.bazen tek basina isin icinden cikilmiyo hepsi ustuste geliyor Allahim cumlemize ferahliklar versinAçlık sınırının altında olanların yazılarını okuyorum bazen kendime gelmek yere sağlam basmak için. Bazen akvaryumda yaşıyor gibi olursunuz ya gözünüz garibanı görmez tek derdiniz kendiniz olduğunuz anlar olur.
Üniyi bir kazansak deriz
Bir okul bitse iş bulsak deriz
İş bulunca ben daha çok çalışıyorum falancadan az maaş alıyorum deriz ya da bu maaşa mı tamah etcez deriz ne bileyim hep bir yetmeme hissi olur ya.
Bilemedim adına ne dersiniz.
Önemli olan ev değil huzurlu ortam
Önemli olan araba değil kazasız yaşam
Çok polyannalık değil de benimkisi payına düşeni yaşamak sanırsam
Veren de Allah alan da Allah...
Evimize yeni bir abla temizliğe geliyor ve durumları biraz zor. Kadının küçük çocuğu var o yüZden hızlıca iş yapıp evine gitme derdinde. 38 senedir eşi hiç dışarı çıkarmamış . Paraya çok sıkışmışlar zar zor aile büyükleri ikna etmiş. İşe giderken ben temizliğe başlıyorum evlerde kimse YÖK demiş. Halbuki eşim evde yani. Neyse mecbur kalmış adam şimdi yaklaşık bir buçuk senedir çalışıyor ama iş bilmiyor . Temizlikten bir haber biraz da ne yalan söyleyeyim kokuyor.
Küçük gördüğümden değil durumu toparlandıkça deterjan alır daha sık yıkanır ya da üstü başını daha sık yıkar. Belki benim gibi gittiği evlerden kıyafet yardımı alır ne bileyim idare ediyoruz bir şekilde.
Ama işte de yeni hızlı yapıyor ama viledayı bir kez suya batırıyor bütün odayı siliyor ya da bütün evi o derece. Deterjan işlevlerini de gösterip idare ediyorum . Ama hiç adetim değil burası kalmış burası olmamış demeye.
Eşim de sabırla ne zaman yol vereceğimi bekliyor.
Vel hasılı her şeyi ona yaptırma bir kaç şeyi yapsın gitsin diyor.
Ama kadın yemeğe başlarken bile bismillah diyor. Ne bileyim ben fazla vicdan yaptım. Öğretirim nasıl istediğimi diyorum ama kırılacak üzülecek diye dertleniyorum.
Ben evimiz yeni diye aldığımızdan beri kendim hallediyordum da şimdilerde zorlanıyorum.
Ev gezdik eşimle ev satıp kar edelim diye. Ev fiyatları artmış ve bir evin müteahhiti borulara saclara kadar anlattı . Biz içine bakıp aldık çok adi evi. Aldıktan sonra mutsuz olmuştuk ama şimdi oturalım oturduğumuz yerde diyoruz. İlerde çocuk olur onun okuluna göre taşınırız diyoruz . Büyük kusurlar var hatalı yapılmış . Mutsuz oldukça eşimle ev yüzünden çok kavga ettik. Bir evde ne ararsanız bizim evde olması gereken Yok. Ama satacağımız kişiyi de biz kandırmış olacağız maalesef. Kaliteli hiç değil. Genç yaşta ev aldık ok ama şanssızlık işte bizim de kaderimiz bu.
Eşim kiradayken her şey daha güzeldi sen evin olmadan bir kendini güvende hissedemedin diyor.
Bir kurulu düzenim olsun dedim ama İnan’ın her şey ev araba değil inanın burnundan geldi heveslerim yarım kaldı hep. Huzur daha önemliymiş. Daha geçen çok ağladım üzüldüm boşanma laflarım havada uçuştu gene. Eşim gönlüm olsun diye pırlanta alacak. Ama bugün bir da arişe gidip fiyat alacaktık ne evden çıkasım geldi ne yemek yapasım.
Bunalımdan çıkamıyorum yemek yapmaya aciZim.
Bazen bir gazla dolduruyorum dondurucuyu ama bazen.
Benden daha vasifsiz insanlar nerelerde ben nerelerdeyim diyorum ama benimde kaderim bu sanırım. Hiçbir işe yaramadığımı düşünüp ağlıyorum. Ailevi sorunlarımda çok kv kayınpeder de uyuzlar. Sağlık sorunlarımı saymıyorum bile.
Bir ara bebeğim olursa onunla her şey güZel olur diyordum
Ama bebek olursa sorunlar daha da büyüyecekmiş gibi geliyor.
Yani buz dağının diğer yüzünde birikimlerle her şeyi elde ettiğinizde sonrasında huzurla keyfini çıkarmanızı diliyorum çünkü malım yokken ben çok çok mutluydum onu çok iyi biliyorum.
İnsanlar ;kim ne telefon kullanıyor kim ne arabaya biniyor kimin kaç evi var gibi konularda haset ettikçe nazarsız yenmiyor o paralar.
Her şey zamanında güZel
Dışarda da yiyin tatil de yapın isteklerinizi ertelemeyin kısacası. Geri dönüp keşke demeyin diye yazdım biraz da bunaldım da.
Aslinda sosyete mantisi sekil olarak benimki gibi degil fakat mantik ayni .
 Maas farki yatmisti.
Maas farki yatmisti.Gittim cnm yardım almaya diyecanim sakin yanlis anlama söyledigimi psikolojik yardim alsn cok rahatlarsin ben bi donem 5 6 kez gittim 1 seans bile o kadar rahatlatiyoki.bunun gocunulcak bi yani yok ruhumuzunda doktora ihtiyaci var.maddiyati dusunuyosan ben hic ozele gitmedm devletinde cok guzel imkanlari var.bazen tek basina isin icinden cikilmiyo hepsi ustuste geliyor Allahim cumlemize ferahliklar versin
yanlis kisilere denk gelmissin canim olurmu oyle sey herkesin sorunu kendine gore degerlidir.moralini yuksek tutmaya calis benim de bir suru soruna kafam takiliyo sana akil veriyo gibi oluyorum ama bi sekilde idare etcez isteGittim cnm yardım almaya diye
Bunlar sorun değil ne sorunlar var dedi :)))) ama öyle kredi çekeyim ev alayım demek hiç kolay değil borç psikolojisi ayrı bir şey. Şükür borç bitti de kurtuldum
Aynen cnmyanlis kisilere denk gelmissin canim olurmu oyle sey herkesin sorunu kendine gore degerlidir.moralini yuksek tutmaya calis benim de bir suru soruna kafam takiliyo sana akil veriyo gibi oluyorum ama bi sekilde idare etcez iste