• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkes fırsatçı olmuş bugün bir kere daha gördük bunu gece bu saatte dinlenme tesisinde çorba içeceğiz çorba yok bir pilav bir yeşil fasulye ye 40 tl para verdik . Ayrıca pos makinası bile yok sırf parayı peşin almak için rezillik başka hiç birşey değil
Arabanız hayırlı olsun tuce
Biz her memlekete gideceğimiz de önceden hazırlık yapmaya çalışırım yolda yenilen içilen şeyler mazot parasını geçiyor
İki tane termos alırım biri sıcak su kahve için biride çay için.pogaca,börek, sarma gibi yolda gecistirilebilecek şeyler bir de mutlaka meyve alırım.nedense yolculukta insanın hep bir şeyler yiyesi geliyor

Herkese mutlu Pazar’lar
Komşunun Japon balığı bizdeydi tatile gittiler.
Dün baktık balık ölmüş bugün yenisini aldık ama o da çabuk ölür dedi satan kişi.
Fanus içine balık satmıyoruz ama sizin balık emanetmiş madem dedi öyle sattı. 15tl verdik
Göl kenarına yürüyüşe gittik.
Akşama et ve salata var.
Maaşa son 10günümüz harcamalara dikkat ediyoruz bakalım. Dün Pazar’a gittik pahalıydı ama mecbur aldık ihtiyaçları. 100-140tl gibi harcadık.

Bugün eşim nöbetçi kızları parka götürdüm markete uğradık 20 tl harcadık dondurma süt tost ekmeği ayran falan aldık iyi oldu kuzularıma oynadılar çamaşır bulaşık makinası çalıştrdım yemek hazırladım yedik şimdi oyun oynuyoruz

Tesislere gittik.
Deniz ürünleri ara soguk sicak meze derken ..eşim yavaş git dedi artik:olamaz: epey hesap ödedik. Disarda yeseydik zaten:skandal:

Eve geldik . Halsizlik çöktü . Hic okula gidesim yok çalişasim yok beni çaliştirma dedim eşime:emir_bebek:iyice saçmaladim bugün.

Markete gittik sebze meyve çay bir de peynir filan aldık 140 lira tuttu. Bugün kuşkonmaz buldum :) marketteki manav reyonundaki görevlinin bile zihnine yer edinmişim işte geldi diyor bana 😃

Arabanız hayırlı olsun tuce
Biz her memlekete gideceğimiz de önceden hazırlık yapmaya çalışırım yolda yenilen içilen şeyler mazot parasını geçiyor
İki tane termos alırım biri sıcak su kahve için biride çay için.pogaca,börek, sarma gibi yolda gecistirilebilecek şeyler bir de mutlaka meyve alırım.nedense yolculukta insanın hep bir şeyler yiyesi geliyor
Teşekkür ediyorum canım benim daha iyisi size olsun 😍 biraz ani çıktığımız birde otobüsle gittiğimiz için sadece birkaç şey alabilmiştim benimde çok sık karnım acıkıyor yetişmedi hali ile 🤣

Merhaba pek uğraşamadım çok yoruldum ya 😕 bugün satışı alacaktım nöbetçi notere gittik ama bir sorun oldu işlem yarına kalmış oldu . Araç sahibi bir ton özür diledi ama baya zaman harcadık sayesinde . Ailemizi az gördük o yüzden😏 Biraz yorucu oldu benim için . Akşama annemlerle babanneme gittik benim için yaprak sarmış bir sürü . Annemde organik keçi boynuzu pekmezi , nar ekşisi , biber salçası , antalyadaki bahçemizden portakal reçeli yapmış ondan koydu birazda kuru kayısı bağırsaklarım için çok lazım birde ekşi kayısı zaten bulantım filan olursa ara öğün şeklinde tüketeceğim. Kv de ısrar etti birşeyler koyacak sağ olsun bahçelerinden kuru üzüm var ondan rica ettim bir tek organik çünkü kan yapar . Annemden 3500 tl borç alıyorum yarın kasko sigorta yol filan için paramız eksik tam arabayı alacak paramız vardı çünkü. Annem Euro bozdurup hesabıma yollayacak . Bende ona ayın 15 inde 2500 tl lik ödeme yapacağım inşallah . Arabanın lastikleri sıfır alınmış daha yeni oradan bir kar ettik allahtan . Birde plakası özel ona ekstra ödenmiş zaten onuda geri almayacak oradan da 1500 gibi bir kar olmuş oldu . Bu araba benim olsaydı bende 89 bin tl ye vermezdim o yüzden adama hak veriyorum gönlüm rahat 😁

Bitsin artik şu nisan ayı. Geçmek bilmedi sanki.
Okullar kapansin. Biraz tatile dinlenmeye ihtiyacim var.
Toz şeker ve çay kalmadi. Hemen almaliyim.
Bu hafta ektsra harcamak istemiyorum.haftasonu cok harcadik c<nkü

Günaydın biraz bulantılarım başlıyor gibi hissediyorum emin değilim ama 🤣 satıcı adam birazdan PTT ye gidip kaçak geçtiği hgs borcunu ödeyecek sonra gelip bizi alacak . Cebinde 5 kuruşu yok ya kapora istememişti sonra biz gelirken sigortayı kestireceğim kusura bakmayın 350 tl açık kaldı dedi yolladık kapora . Dün gece de yine yazmış ki hgs cezası için cebinde 5 kuruş kalmadı diye yine 200 tl yolladım . Hesaptan düştüm 89.450 tl ödeme yapacağız. İnşallah bizim kaskomuzdan ve sigortamız çok çıkmaz diğerinden 6 aylık alacak kalıyor devir edilecek kalan kısmı biz ödeyeceğiz. Annem 500 Euro ve 300 tl yollamış . Euro’yu ve tl yi aldığımız şekilde ödeyeceğiz .

Günaydın
İyi haftalar herkese
Gecen hafta 2 gun calıstım sadece .
Cuma gunu okul gezısı vardı, hafta basıda safranboluya gıtmıstık.
Bu haftada yarım calısacagız , 19 Mayısta hafta ıcıne geleydı cok ıyı alısmıstık :KK50: Para durumu hala aynı bır kurus koyamıyoruz kenara. Hazıran ayında ozel ogrt, 2 tane gun bıtecek. Yanı 800 ogretmen, 1000 ve 200 lıralık ıkı gunum bıtecek ınsallah o paraları kenara atabılecegım dıye umuyorum . Evdekı eksıklerde aynen devam edıyor .
Bu hafta ılk defa bezelye aldım bıraz kucumendı ama ozlemısız dogrusu . Bu sene kıslık yaparken 1.5 kg- 1.5 kg paketlemeyı dusunuyorum . Istanbulda son 1 ayımız kaldı.
Ondan sonra gıdıp gelecegız sureklı , Cumartesı gunu derın temızlık yapacagız kadınla beraber. O gune kadar bazı seyler yapmam lazım evde umarım kendımde o gucu bulabılırım

Günaydın biraz bulantılarım başlıyor gibi hissediyorum emin değilim ama 🤣 satıcı adam birazdan PTT ye gidip kaçak geçtiği hgs borcunu ödeyecek sonra gelip bizi alacak . Cebinde 5 kuruşu yok ya kapora istememişti sonra biz gelirken sigortayı kestireceğim kusura bakmayın 350 tl açık kaldı dedi yolladık kapora . Dün gece de yine yazmış ki hgs cezası için cebinde 5 kuruş kalmadı diye yine 200 tl yolladım . Hesaptan düştüm 89.450 tl ödeme yapacağız. İnşallah bizim kaskomuzdan ve sigortamız çok çıkmaz diğerinden 6 aylık alacak kalıyor devir edilecek kalan kısmı biz ödeyeceğiz. Annem 500 Euro ve 300 tl yollamış . Euro’yu ve tl yi aldığımız şekilde ödeyeceğiz .
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Kızzzz ne araaaaaaaa :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X