- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #34.041
Masallah canim ya.kendı acımdan bakacak olursak hep harclıklarımı bırıktırıp elımden geldıgınce ıhtıyaclarımı karsılamaya calıstım bayramda bırıktırır gıder sonrasında ıstedgm bıseyi alırdm vs.
lıse sona kadar babamdan harclık aldm.daha da almadm..unıversıtede burs cıktı kesılmesin dıye cok calıstım cok sukur kesılmeden 4yılı tamamladım.evımde okudugum için tabi herkes kadar gıderım yoktu ama kıtabımı defterimi,proje kagıtlarımı,oglen yemegımı,ulasım kıyafet vs aklınıza ne gelırse bayram harclıgımla ve bursumla karsıladım 4yıl. yazları yatan bursumu harcamadım okul baslarken harçlarımı kendım yatırdım.
ıse gırınce her ay aıleme duzenli yardım yaptım maasım zamlandıkca ben de verdgm paraya zam yaptım 16bin bırıktırmıstm,yıne her seyı kendım karsıladm maddi olan ceyizimi,dugunde aılemın takacagı takıları bıle kendım bırıktırıp aldım.
dugune 3ay kala kredi cekıp ıhtıyaclarımızı odedık aılelere yuk olmamaya calıstık, sımdı de arac ıcn kredıyı oduyoruz.aıleme yardım yapmaya devam edıyorum kardesımı okutuyorum bırıkımımız dugun altınlarımızın buyuk bı kısmı duruyor. evımız henuz yok.
ıste benım mali özetim kızlar![]()
Yaptigin iyilikler ve tuketim bilincin zaten seni iyi yerlere göturecektir.
Herseyin bir zamani var