Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hay Allah razı olsun hemen o sayfaya gidip ekran görüntüsü aldım.
Ben de kaç gündür Tuğçe’den tekrar istesem diye düşünüyorum ama kız hamile zahmet vermek istememiştim :)
Hafta sonu 3 çeşit tatlı yaptım ama benimde aklım kalmıştı 2 çocukla usendim geçmiş okumaya kaderime kusmustum valla iyi oldu haftaya artik

Hafta sonu 3 çeşit tatlı yaptım ama benimde aklım kalmıştı 2 çocukla usendim geçmiş okumaya kaderime kusmustum valla iyi oldu haftaya artik
Canım ben netten baktım hamurunu pişirip difrizde saklayabiliyormuşuz boş bi anımda yapacam Atacam buzluğa hem daha kolay olur ,,,, kızım bayıldı Cuma günü yapmıştım bitti hemen diyor ne zaman yapacaksın🤪🤪🤪🤪

Canım ben netten baktım hamurunu pişirip difrizde saklayabiliyormuşuz boş bi anımda yapacam Atacam buzluğa hem daha kolay olur ,,,, kızım bayıldı Cuma günü yapmıştım bitti hemen diyor ne zaman yapacaksın🤪🤪🤪🤪
Bende denedim duruyor buzlukta🤣 en gıcık olduğum şey içlerini doldurmak nedense ben size yaparım siz bana içlerini doldurun yeter

Bende denedim duruyor buzlukta🤣 en gıcık olduğum şey içlerini doldurmak nedense ben size yaparım siz bana içlerini doldurun yeter
Ayyyy cqnım valla ilk defa pişirince stres oldum sönecek sönmeyecek diyeeeeee ben doldururum tamam sen hamuru hazırlaaaa🤪🤪🤪

Aynen canım yaparsam 2 ölçek yapacam.bos zamanında olmasi iyi olur .afiyet olsun kuzularina inşaallah. Tuce_tuce çok teşekkür ederim. Sıkılman çok doğal annen olsa yoldaş olurdu sana neyse az kaldı annene ve oglusuna kavusacaksin sağ salim inşaallah

Ocak ayından itibaren mesela maaş alıyoruz ya belirli bir gelir seviyesine ulaştığımız zaman (diyelim ki 25 bin TL kazandık ) o gelir seviyesinde yüzde 20 vergi dilimine giriyoruz ve yüzde 20 vergi kesilmeye başlanıyor . Bizim için genelde haziranda olmuş oluyor . Kazanç seviyesini biliyordum ama valla şuan aklımdan uçtu kaç TL olduğu yanlış bilgi vermeyeyim. Sonra ekim kasım Aralık gibi toplam gelir seviyemiz yine yükseliyor diyelim ki Ocak - Haziran arası 25 bin TL gelir elde etmiştik yüzde 20 e girmiştik şimdi de diyelim ki gelir seviyemiz 40 bin TL oldu bu sefer de yüzde 27 vergi dilimine giriyoruz devlet yüzde 27 oranında vergi kesiyor . Biz sanırım 27 ye girmiyorduk hiç ( yanlış bilmiyorsam) ama eşime komutanlık görevi gelince ve maaşa az da olsa bir zam gelince o dilime girer olduk . İnşallah anlatabilmişimdir 🙈
Einstein mi demişti her şeyi anldım gelir vergisini anlamadım diye 😁😁 Yüzlerce lira gelir vergisi ödüyorum. Vergilerimin devlet baba tarafından çar çur edilmemesini canı gönülden diliyorum 😬

Canım senin çocuğun adı ne olacak kaynanalara söylediniz mi?
Evet eşim söyledi kv sordu eşimde söylemiş o an 🤣 kayınvalidem de önüne arkasına birşey koymayacak mısınız demiş eşimde yok anne demiş 🤣 ismi Söylemeyeyim yeterince ifşa oldum kocam bile tanıyor beni buraya yeni birisi gelirse benim kocam olabilir 🤣

Aynen canım yaparsam 2 ölçek yapacam.bos zamanında olmasi iyi olur .afiyet olsun kuzularina inşaallah. Tuce_tuce çok teşekkür ederim. Sıkılman çok doğal annen olsa yoldaş olurdu sana neyse az kaldı annene ve oglusuna kavusacaksin sağ salim inşaallah
Rica ediyorum canım afiyet olsun 😍😍

Einstein mi demişti her şeyi anldım gelir vergisini anlamadım diye 😁😁 Yüzlerce lira gelir vergisi ödüyorum. Vergilerimin devlet baba tarafından çar çur edilmemesini canı gönülden diliyorum 😬
Valla bende aynı hislerdeyim 😍 sabah eşim kamuflajını getirdi cebinde imza kalemleri var dedim ki aman dikkat et kalemlere birşey olmasın cepleri kontrol et o kalemler bizim vergilerle alınıyor markalar birde 🤣

Teşekkürler canım❤️

Back
X