Bugün ne aldin kaç tl harcadin

163 TL elektrik yatırdım unutmuşum geçe kaldım bu ay😥😥

Kahvaltıdan sonra kızları parka götürdüm dönüşte

Marketten yoğurt süt pasta keki makarna aldık toplamda 30 TL
Dün büyük kızımla kudururken kumandaya bastı çattt kumanda kırıldı 20 TL de kumanda ama dandik fazla ömrü olmaz herhalde😜😜😜😜

Eve geldim büyük kızım yaş pasta istedi onu yaptım kattım dolaba👍👍

Küçüğüme de poğaça yaptım çok seviyor❤️❤️

Et koydum düdüklüye haşlanıyor yanına da pilav salata yeter bugünlük

Tabini yıkanan serilen toplanan çamaşırları saymıyorum bile🤪🤪🤪🤪

Aynen öyle.
Çünkü bazen testlerde bile belli olmaya biliyormuş ilk aylarda.
İnşallah yoktur.
Peynir yoğurt falan yediğimde çocuk çok ağlıyor
Tamam canım dikkat et o zaman bi süre yememeye çalış başaklım. Nasıl olacak yaaaa inşallah alerji değildir yoksa anne içinde bebek içinde zor bir dönem oluyor🙏🙏

Estağfurullah ben asıl yazarken çekniyprım insanlar etkilenir mi diye. Zaten destek alıyorum. Yakında yine tedaviye başlıyoruz. Dualarınızı istiyorum.
Canım rabbim en kısa zamanda bir evlat verir inşalllahhhhhh dualarım seninle🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Merhabalar eşimle dışarı çıktık ❤️ 4 km yürüdük Eşime aylık sigarasını aldık toplu 210 TL ödedik . Oradan orduevine geldik eşim eve gitmeyelim burada atıştıralım dedi kabul ettim 🥺 25 TL ödedik . Oradan avm ye gittik Migros’tan 14 TL yoğurt aldım mayalayacağım ama işte of neyse . Oradan eve geldik yerel markete girdik mantar alacaktım yine kötüydü yarın artık . Yemek menüsü yaptım bu hafta için . Ekmek atıştırmalık aldık 5 TL . Merdivenleri 6 kat yürüyerek çıktım çömel kalk egzersiz yaptım bir çay koyayım🤣 annem yarın sabah otobüse biniyor kv de yarın akşam ikiside salı sabah aynı anda inerler . Salı da gün var onları da güne götüreceğim🤪kp eşime telefonda ben 42. Gün geleceğim görmeye demiş 🤣 bende öyle şey olmaz ben davet ettim zaten doğumdan birkaç gün sonra biz davet edeceğiz dedim . Annem buradayken gelsin hemde kv ile geri döner yoksa kv kalır gitmez artık . Annem yemek temizlik yapacak kv yapmadığı için onlar geldiği zaman zorlanırım şimdi . Eşim sigara kullandığı için doğum çantama bana eşime diş fırçası koydum annem yanımda kalacağı için ona da diş fırçası ekledim. Kv yi de ayırmak istemedim açıkçası beni önemsememiş diye düşünsün istemediğim için ona da fırça koydum .

Hemen diyor ki ağlar o bende ağlasın dedim yok ya filan diyor 🤣 bakalım ne olacak hahah heyecanlanmaya başladım
Aynen öyle.
Çünkü bazen testlerde bile belli olmaya biliyormuş ilk aylarda.
İnşallah yoktur.
Peynir yoğurt falan yediğimde çocuk çok ağlıyor
kaka konusunda kan olursa alerji olabilecegini biliyorum benim oğlum da hala devam eden süt alerjisi var % 80 oranla başladık suan 17 ye düştü. Kusma var mı ağız dolusu kusuyor bir belirti. 2 aylıkken deri testi ve kan ile öğrenebilirsiniz Üniv. Hastanesini öneririm.umarim yoktur ama süt ve yogurtta ağlıyorsa olabilir. Birde karnı dedigin gibiysede olur.surekli gaz topu geziyor gibiydi.seni emerken yavaş yavaş zehirliyorsun bebeğini .benim oğlum biberonla mama içinde anlamıştım ben.gecmis olsun

kaka konusunda kan olursa alerji olabilecegini biliyorum benim oğlum da hala devam eden süt alerjisi var % 80 oranla başladık suan 17 ye düştü. Kusma var mı ağız dolusu kusuyor bir belirti. 2 aylıkken deri testi ve kan ile öğrenebilirsiniz Üniv. Hastanesini öneririm.umarim yoktur ama süt ve yogurtta ağlıyorsa olabilir. Birde karnı dedigin gibiysede olur.surekli gaz topu geziyor gibiydi.seni emerken yavaş yavaş zehirliyorsun bebeğini .benim oğlum biberonla mama içinde anlamıştım ben.gecmis olsun
Yok kusması yani az biraz fazlasını çıkarıyor.
Kakada kan görmedik hiç.
Geçen gun test yaptırdık cıvık diye parazit vs yoktu. O esnada gizli kan var mı diye de bakılmış yoktu

4aylik olmasını bekliyorum.
Gaz devam ederse alerji bölümüne göstereceğim
Canım mama icmiyo degil mi . Anne sütü aldığı icin baya çeşitli kaka oluyo günden güne değişiyo. Kan olmaması gerek onu takip et. Ogluma ilk kez muz vermiştim kakasini görünce doktora koştuk 😆 ip ip kırmızı seyler vardı . Gazlı bebek cok zor allah yardımcın olsun 😣

4aylik olmasını bekliyorum.
Gaz devam ederse alerji bölümüne göstereceğim
pure laktozsuz süt yogurt vs var ya onlar daha az gaz yapıyor onları kullanmayı da deneyebılırsın. belki alerjısı yoktur ama hassastır.ben normal sütten hıc ıcmıyorum ıctıgım zaman dedıgım sütlerden alıyorum ama pasta borekte var tabi.

Canım mama icmiyo degil mi . Anne sütü aldığı icin baya çeşitli kaka oluyo günden güne değişiyo. Kan olmaması gerek onu takip et. Ogluma ilk kez muz vermiştim kakasini görünce doktora koştuk 😆 ip ip kırmızı seyler vardı . Gazlı bebek cok zor allah yardımcın olsun 😣
Yok canım yalnızca anne sütü.
Dediğim gibi kakada hiç kan görmedik.
Ama şu şekilde düşünüyorum yediğim şeyler gazlı olduğu için çocuğa gaz yapıyor.
Örneğin süt içmiştim açık süt çocuk o gün çok gazlandi.
Baharatlı yiyince aynı şekilde.

muzda öylemi oluyor ek gıdaya gecınce yersek ben de panik olmayayım ogrendıgım ıyı oldu

Ama bezi beni korkutuyor.
Sanki salyalı gibi.
Günlük mutlaka burnunu serum fizyolojikle temizliyorum biraz genzine kaçıyor.
Acaba o mu etkiliyor diyorum.
neyse bir ay daha bekleyeceğim gaz sancısı bitmez ise alerji doktoruna göstereceğim

pure laktozsuz süt yogurt vs var ya onlar daha az gaz yapıyor onları kullanmayı da deneyebılırsın. belki alerjısı yoktur ama hassastır.ben normal sütten hıc ıcmıyorum ıctıgım zaman dedıgım sütlerden alıyorum ama pasta borekte var tabi.
Sütü yoğurdu bıraktım .biraz ara verdim artık ne yapayım.

Ama bezi beni korkutuyor.
Sanki salyalı gibi.
Günlük mutlaka burnunu serum fizyolojikle temizliyorum biraz genzine kaçıyor.
Acaba o mu etkiliyor diyorum.
neyse bir ay daha bekleyeceğim gaz sancısı bitmez ise alerji doktoruna göstereceğim
Ayaklarini hep sicak tut canım . Ben hatırlıyorum benim oğlumun kakasi da mukuslu oluyodu

Back
X