- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
- #48.681
Poloda 3parca kıyafet 110 lira ise güzel indirim var demektir. Bı bakayım canım bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Poloda 3parca kıyafet 110 lira ise güzel indirim var demektir. Bı bakayım canım bende
Bende haftalık bir kere polaya bakarım öyle görüyorum ☺Poloda 3parca kıyafet 110 lira ise güzel indirim var demektir. Bı bakayım canım bende
Eşofman buradaki mağazada kalmamış hafta sonu bakmıştım.Internettende de beden ne almalıyım sence eşofman?şuan 36 beden hamile kotu giyiyorum.esofmanda mi 36 olmalı.tayti annemin ısrarı ile M Beden almıştım biraz bacakları bol geliyor ama önemli değil.Lcw nin klasik hamile giyimini bilmyiorum da hamile eşofmanı aldım 40 tl’ye çok beğendim kullanışlı.
Ben de bu sene ilk kez birikim yapacağım yıllardr çalışıyorum kenarda hiç bişey yok, bu yıl benim de Kasım ayına kadar hedefim 24 tam altın olsunBenim için 2019 maddi anlamda güzel geçti.
Hedefim olan 250 gram altını tamamlayamadim. Aslında rahat tamamlardım fakat araya doğum girdi.
Memlekete gittik .
Adak kurbanlarim kesildi 2019 Şubat gibi.
Çok para gitti bu detaylara.(yaklaşık 10bin)
Ekim ayında altinlarimi bozdurdum. 53bin lira biriktirmiş im.
Güzel haber şu ki bu parayla konut kredimi kapattım.2023te bitecekti Mayıs'ta.
3bucuk yıl öne çektim 9bin lira kârım oldu.
Kasımda tekrar basladim birikime.
4Tam altın yaptık şimdiden.
2020 hedefim 2020kasima kadar 30tam altın biriktirebilmek.
Diğer bir güzel haber annem bebeğime bakmaya gelecek. İçim çok çok rahatladı.benden bir talebi yok fakat her ay bir çeyrek altın alıp vereceğim onada.
2020 hepimize öncelikle sağlık getirsin.evimize bereket mutluluk.
Hedeflerimizi tuttururuz hep birlikte inşallah.
Hamisler bebislerinize sağlıcakla kavuşur bebek isteyen arkadaşlarımızın da yüzleri biran önce güler inşallah.
Hepinize mutlu seneler.☃❄![]()
En onemlisi de sagligimiz yerinde olsun diye eklemeyi unutmusum2020 güzel gelsin, bereketli gelsin,sağlık getirsin,huzur getirsin,mutluluk getirsin,kimin ne dileği, isteği varsa icinde bende dahil yerine gelsin,sağlıklı bebislerimiz ve yavrularımiz olsun,bebis isteyenlerinde tez vakitte kucaklari dolsun insallah, aile huzurumuz olsun,bol bereketli birikimlerimiz olsun insallahhhh![]()
az miktarlı paketler daha pahalıya gelıyor canım ben aylık paket alıyorum hep karli oluyor ındırımleri de takip edersen cok guzel.bizde suan 3paket bez var mesela indirimdenBizde bir kaç aydır birikim yok, ama tasarruflu olmaya çalışıyorum. Bir haftadır nerdeyse ekmek dışında bişey almadık, buzluktan gidiyorum. Geçen Cumartesi günü joker’den 110 lira harcadık. Bunun 70 lirası diş kaşıma eldiveni, aldığıma pişmanım açıkcası pek kullanışlı değil.. birde 10 de gün bir muhakkak bez alırız oda 60/70 lira tutuyor.. bundan sonra indirimli görürsem aylık alacağım bezini..
Haklısın canım, valla bende öyle yapmaya çalışcağm. Prima kullanıyorz çok memnunum ama çok pahalı, bebeğimin cildi çok hassas,o yüzden başka bez kullanmıyorz. İndirimleri takip etmek şart . Ayda üç paket 70 li kullanıyorz. Neredeyse 200 liraya geliyoraz miktarlı paketler daha pahalıya gelıyor canım ben aylık paket alıyorum hep karli oluyor ındırımleri de takip edersen cok guzel.bizde suan 3paket bez var mesela indirimden