Bugün ne aldin kaç tl harcadin

En güzeli olmuyor pek annemle ben çok yoruluyoruz sürekli birşeylerle ilgileniyoruz o oturuyor annem birde ona laf yetiştiriyor
Bence daha iyi yaptığıın begenmesen yememezlik yapamazsın dağınık çalışır arkasını toplamazsa yine size kalır en azından annenin nasıl yaptığını bilirsin bunlar çok can sıkıcı oluyor inan

Tuce senin kaynananda yardıma değil yük olmaya gelmiş resmen 😩😩
Aman boşver diyor annemde ay bende saldım kendimi 🤣 annemle ona dedim ki haydi beşiği yerleştirin 🤩 onlar yerleştirirken bende evi süpürdüm . Kv klozeti temizledi sanırım orayı tam göremedim annem sildi ben balkon yıkadım. Tozları aldım annemle halılarımı serdik iş bitti🤣

Aman boşver diyor annemde ay bende saldım kendimi 🤣 annemle ona dedim ki haydi beşiği yerleştirin 🤩 onlar yerleştirirken bende evi süpürdüm . Kv klozeti temizledi sanırım orayı tam göremedim annem sildi ben balkon yıkadım. Tozları aldım annemle halılarımı serdik iş bitti🤣
Eline sağlık.Umarım doğumdan sonrada boş yapmaz.Allah korusun birde onunla uğraşma.

Bende geçen sene hep öyle yaptım açıkçası bebekte yoktu şimdi açtım en düşükte yanıyor istemediğim zaman Petek sayısını azaltıyorum ancak
ben çocuk olduğu için en küçük ayarda açıyorum ful güneş alıyor
yeterli oluyor
aç kapa yaaprken de memlekt 18 dereceydi gündüz
resmen ziyan diye kapadım
ama şimdi -3 ler başladı

Herkes birikimleri yazmaya baslamış ben yılın ortasından sonra katıldım bebiş haberinden sonra biraz az biriktirdik ama onunda masrafı bitti gibi biz şimdiden 2 yurtdısı tatili aldık 2 taksidi kaldı.kendime takı seti yapcam 1 tam 9 ceyrek yaptım.1000 dolar 1000euro 500 sterlin ve 80 gramda altın borcumuzda yok çok şükür kızın akikası kaldı bir doğana kadar onuda biriktirirsem hiç masrafımız kalmıyor

Herkes birikimleri yazmaya baslamış ben yılın ortasından sonra katıldım bebiş haberinden sonra biraz az biriktirdik ama onunda masrafı bitti gibi biz şimdiden 2 yurtdısı tatili aldık 2 taksidi kaldı.kendime takı seti yapcam 1 tam 9 ceyrek yaptım.1000 dolar 1000euro 500 sterlin ve 80 gramda altın borcumuzda yok çok şükür kızın akikası kaldı bir doğana kadar onuda biriktirirsem hiç masrafımız kalmıyor
Canım sen nerdesin yasa hiç görünmüyordunnnn nasılsın 😍😍😍

Merhaba acaba cinsiyeti belli oldu mu bebeginizin benimde bulantim hic yok cinsiyet bunla bagintili diyo kimisi
Merhaba benim bebek erkekmiş, çok duydum erkek uyutur kız kusturur sözünü 😁 ama kız bebeğe hamile olup da hiç kusmayan da çok.
Şu konuma bir bak istersen;

Merhaba benim bebek erkekmiş, çok duydum erkek uyutur kız kusturur sözünü 😁 ama kız bebeğe hamile olup da hiç kusmayan da çok.
Şu konuma bir bak istersen;

Uyuyorum canim bolca uyuyorum öğlen 11 e ancak kahvalti yapabiliyorum kaldiramiyom kafami şükür bulantim yok. Ogluşum mu olcak şimdi 😊aman sağlıklı olsun da. Hazirlik Örgü icin biraz daha bekleriz napalim 😃

80 tl market
40tl pasta
Toplam harcama 120tl
Oğlana çizme aldım A101 den.Yarın Pazar’a gideceğim bide kuruyemiş alacağım 200tl karttan gider.Haftaya Cuma eşim geliyor onun için ne seviyorsa alıyorum.
Eşim gelince masraf olmaz evden yeriz🤣Annem geldi bugün baya birsey getirmiş sağolsun.
Marul
Ispanak
Maydanoz
Koy yumurtası
Lahana
Domates konservesi ve reçel getirmiş

Back
X