- 7 Ocak 2018
- 27.559
- 80.008
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #48.921
Canım o tablet bebeğim çiğnemeyi oyun yapr ondaa mölllers filan da acıymış bilmiyorum bakıcamArkadaşlarım çocuklarına easyfish kullanıyorlardı hani şu jelibon gibi olanlardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o tablet bebeğim çiğnemeyi oyun yapr ondaa mölllers filan da acıymış bilmiyorum bakıcamArkadaşlarım çocuklarına easyfish kullanıyorlardı hani şu jelibon gibi olanlardan
Hımmmmm aslımda bırakmak lazım ama işte bırakmıyorlar eşimde içiyor bende baZı günler 2. Paket bitiyorYok ben degil eşim içiyorkeske icmese ama iste birakamiyor daha dogrusu istemiyormuş birakmak
Hayirlisi olsun toki işi
Biz de basvurmak istedik ama en az 1 yil oturmus olma sarti varmis. Biz buraya tasinali 1 yil olmadi
Yaaaaa hadi inşallahhhh bi kaç güne gelir canım o zamanKızlar doktordan geldik 3400 olmuş bebek sancım var 3 cm de açılmam . Doktor şimdi yatırsam doğum yaparsın ama kendi gelsin istiyorum dedi . Elim Telefonda haber bekliyorum dedi eve geldik . 10 TL nst ödedik
Kızlar doktordan geldik 3400 olmuş bebek sancım var 3 cm de açılmam . Doktor şimdi yatırsam doğum yaparsın ama kendi gelsin istiyorum dedi . Elim Telefonda haber bekliyorum dedi eve geldik . 10 TL nst ödedik
Ocean portakallı şurup şeklinde olan kızımın favorisi. Venatura aldık daha pahalıydı tadı hoşuna gitmedi çünkü tatsız yapmışlar sağlıklı olsun diye yarıya kadar zırla içtik bir gün seramiğin üzerine düştü ve her yer balık koktu dedim gerçekten malzemeden çalmamışlarCanım o tablet bebeğim çiğnemeyi oyun yapr ondaa mölllers filan da acıymış bilmiyorum bakıcam
Cok gecmis olsun.Selam kızlar
Görümcem minibüste yolculuk ederken ani bir frenle düşmüş leğen kemiği çatlamış, zaten kemiklerinden çok sıkıntı çekiyordu kemik erimesi vs için iğneler ilaçlar bi de üstüne bu olunca çok üzüldük
1 ay rapor vermiş doktor
bugün onu ziyarete gittim giderken birşeyler aldım 35 tl başka bir harcamam olmadı yol parası akbilden kullandım.
Çocukların sevdiğini bir ikinciyi istediklerini duymuştum![]()
Ya canim valla bu kacinci oldu, uzuldum, insallah basit bir seydir.Kızlar bisi dicem inanmazsiniz camasir makinam bozuldu![]()
Balık yağını ocean almalısın bence çok fayda gördüm benYaaaaa hadi inşallahhhh bi kaç güne gelir canım o zaman❤❤❤❤
Ya benim de oyle, digerlerini hic aksatmiyorum ama yatsiyi dur biraz dinlenim oyle kilayim diyorum kaliyor oyle, iki gecedir kacirdim vicdan azabindan oluyorum.namaz çok büyük bir şükür gerçekten bende genelde yatsılar kalıyor kazaya diğerleri çok şükür iyide
Hakkinizda hayirlisi olsun, insallah cikar.Selam kızlar bugün eşimle TOKİ için başvurduk yaaaaa lütfen dua edin inşallah çıkar bu arada size bişey sormak istiyorum şimdi eşim de de sigorta yok bende de ben kendi aşıma başvurdum acaba bi sıkıntı olur mu zaten alt gelir olarak başvurdum
Bu arada dönüşte groseriye girdik
4 kilo yoğurt
Çikolata
Kahve
Cips
Sosis 4 paket 4 lü ((eşime kızdım yeter. Bugünlerde çok alıyorsun sağlıksız diye o zaman siz yemeyin ben yerim diyor tabi kızım durur mu akşama sosis istiyor)))
Milli piyango
Toplamda 105 tl![]()
Acaba iceriginde jelatin kullaniliyor mu, internette baktim ama goremedim, benim de oglum seker/jelibon gibi olunca severek yiyor yoksa istemiyor ama sigir jelatini ya da jelatinsiz urunler bulmaya calisiyorum.Arkadaşlarım çocuklarına easyfish kullanıyorlardı hani şu jelibon gibi olanlardan
Canım benim oğlumda easy fish oil kullanıyoe.Bayıla bayıla yiyor hemde inanamazsın.Evde inşallah çıkar ya.Kızlar bu arada kızlarıma Omega 3 almak istiyorum öneriniz var mı![]()
Canım benim doktorum sığır jelatini diye birşey yok diyordu jelatinli ürünlerden uzak dur diyorduAcaba iceriginde jelatin kullaniliyor mu, internette baktim ama goremedim, benim de oglum seker/jelibon gibi olunca severek yiyor yoksa istemiyor ama sigir jelatini ya da jelatinsiz urunler bulmaya calisiyorum.
O kıvamı Başka nasıl verecekler? Benim de ilk aklıma gelen sıfırı jelatini olduAcaba iceriginde jelatin kullaniliyor mu, internette baktim ama goremedim, benim de oglum seker/jelibon gibi olunca severek yiyor yoksa istemiyor ama sigir jelatini ya da jelatinsiz urunler bulmaya calisiyorum.
İnşallahhhhh canım yaaaHakkinizda hayirlisi olsun, insallah cikar.
Möllers acı diye biliyordumBen oğluma mollers aldım. Tadı gayet güzel.limon aromali.140 lira.
Daha önce ocean kullaniyordum
Gıda mühendisi arkadaşım da aynını söyledi. Sığır jelatini de yazsa domuz kullanılıyor yoksa maliyeti çıkmazmışCanım benim doktorum sığır jelatini diye birşey yok diyordu jelatinli ürünlerden uzak dur diyordu