Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok ben degil eşim içiyor :63: keske icmese ama iste birakamiyor daha dogrusu istemiyormuş birakmak :bicak:

Hayirlisi olsun toki işi
Biz de basvurmak istedik ama en az 1 yil oturmus olma sarti varmis. Biz buraya tasinali 1 yil olmadi
Hımmmmm aslımda bırakmak lazım ama işte bırakmıyorlar eşimde içiyor bende baZı günler 2. Paket bitiyor😱😱😱😱

Hayırlısı canım inşallah rabbim herkese ev sahibi olmayı nasip eder🙏🙏🙏

Kızlar doktordan geldik 3400 olmuş bebek sancım var 3 cm de açılmam . Doktor şimdi yatırsam doğum yaparsın ama kendi gelsin istiyorum dedi . Elim Telefonda haber bekliyorum dedi eve geldik . 10 TL nst ödedik
Yaaaaa hadi inşallahhhh bi kaç güne gelir canım o zaman❤️❤️❤️❤️

Kızlar doktordan geldik 3400 olmuş bebek sancım var 3 cm de açılmam . Doktor şimdi yatırsam doğum yaparsın ama kendi gelsin istiyorum dedi . Elim Telefonda haber bekliyorum dedi eve geldik . 10 TL nst ödedik

Hadi hayirlisiyla gelsin bebis. Cok heyecanlı ya kendi dogumum geldi aklima üstünden cok zaman gecmedi ama olsun:KK70:

Hemen soyleyeyim en büyük pismanligim ac gitmekti hastaneye. Tika basa yeme ama ac da kalma. 8 saat sanci cektim hem sancidan hem acliktan halsiz düştüm artik ikinmak zor oldu.
Telaştan ve heyecandan bir sey yiyememistim

Canım o tablet bebeğim çiğnemeyi oyun yapr ondaa mölllers filan da acıymış bilmiyorum bakıcam
Ocean portakallı şurup şeklinde olan kızımın favorisi. Venatura aldık daha pahalıydı tadı hoşuna gitmedi çünkü tatsız yapmışlar sağlıklı olsun diye yarıya kadar zırla içtik bir gün seramiğin üzerine düştü ve her yer balık koktu dedim gerçekten malzemeden çalmamışlar 🤣🤣

Selam kızlar
Görümcem minibüste yolculuk ederken ani bir frenle düşmüş leğen kemiği çatlamış, zaten kemiklerinden çok sıkıntı çekiyordu kemik erimesi vs için iğneler ilaçlar bi de üstüne bu olunca çok üzüldük

1 ay rapor vermiş doktor

bugün onu ziyarete gittim giderken birşeyler aldım 35 tl başka bir harcamam olmadı yol parası akbilden kullandım.
Cok gecmis olsun.

Selam kızlar bugün eşimle TOKİ için başvurduk yaaaaa lütfen dua edin inşallah çıkar bu arada size bişey sormak istiyorum şimdi eşim de de sigorta yok bende de ben kendi aşıma başvurdum acaba bi sıkıntı olur mu zaten alt gelir olarak başvurdum👍👍👍

Bu arada dönüşte groseriye girdik
4 kilo yoğurt
Çikolata
Kahve
Cips
Sosis 4 paket 4 lü ((eşime kızdım yeter. Bugünlerde çok alıyorsun sağlıksız diye o zaman siz yemeyin ben yerim diyor tabi kızım durur mu akşama sosis istiyor)))
Milli piyango

Toplamda 105 tl😥😥😥
Hakkinizda hayirlisi olsun, insallah cikar.

Arkadaşlarım çocuklarına easyfish kullanıyorlardı hani şu jelibon gibi olanlardan
Acaba iceriginde jelatin kullaniliyor mu, internette baktim ama goremedim, benim de oglum seker/jelibon gibi olunca severek yiyor yoksa istemiyor ama sigir jelatini ya da jelatinsiz urunler bulmaya calisiyorum.

Kızlar bu arada kızlarıma Omega 3 almak istiyorum öneriniz var mı🤔🤔🤔
Canım benim oğlumda easy fish oil kullanıyoe.Bayıla bayıla yiyor hemde inanamazsın.Evde inşallah çıkar ya.
Tuce az daha dayan çoğu gitmiş azı kalmış bir avazda kurtul inşallah.Bu kaynanalar hep böyle sanki kendileri doğuruyor istiyorlarki tüm ilgi hep onlarda olsun hey Allahım ya

Acaba iceriginde jelatin kullaniliyor mu, internette baktim ama goremedim, benim de oglum seker/jelibon gibi olunca severek yiyor yoksa istemiyor ama sigir jelatini ya da jelatinsiz urunler bulmaya calisiyorum.
Canım benim doktorum sığır jelatini diye birşey yok diyordu jelatinli ürünlerden uzak dur diyordu

O kıvamı Başka nasıl verecekler? Benim de ilk aklıma gelen sıfırı jelatini oldu

Kizlar annemin geldigini yazmistim, bir suru sey getirmis yine. Zeytin, kasar peyniri, boreklik peynir, katmer, siron, pekmez, tahin, recel, pestil, helva, kuru fasulye, yufka, ceviz, kayisi, kusburnu, cig kofte, simit, baklava ve kadayif tatlisi, bir suru biskuvi/cikolata ve daha suan hatirlamadigim seyler. Birkac ev tekstil urunu istemistim onlari da almis, esimin patronu icin demlik istemistik, uzerinde Istanbul yazan, kiz kulesi islemeli guzel bir demlik getirmis, tam hediyelik olmus. Ben uzun hirka istiyordum, bana hirka esime kazak almis. Kizima benim bebeklik kupelerimi getirmis.
Bu arada manevi halamin vefatini sizlerle paylasmistim, amcam halamin pirlanta yarim tur yuzugunu bana gondermis, hatira olarak. Konu bir yerden acilmisti annemle konusurken demistim ki Turkiye`ye gidince kendime bir yuzuk alicam hani halamin var ya onun gibi istiyorum demistim, tabi halam o zaman yasiyordu, onca ziynetinin arasindan amcamin bu yuzugu secip bunu Zeynep`e gotur demesi bana rastlanti gibi gelmedi. Ben de omur boyu sakliycam ondan hatira, sonra kizima ya da gelinime veririm.

Back
X