Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yüzde yetmiş.
Devlet bekletiyordu. Spreyle filan da geçmedi. Çocuk çok kötüydü ya uyuyamiyordu.
Ama çok hastalanmazdi.sadece horlama ağız akıntısı ve ağzı açık uyuyordu. Doktor bademcikleri çok güzel dedi.kulakta sıvı birikmesi yokmuş. Tüp takilmadi.
Ama geniz eti felaket felaket dedi üzerine bastirarak.
Diğer doktordan alayım bide randevuyu o çok önemsemişti 2 ay sprey kullanırdı o horlamasını geçirmişti 1 aydır yine başladı gelişimi iyi diye önemsemedi bu doktor ama çocuk sabah zor uyanıyor anne ben hiç uykumu alamıyorum neden hemen sabah oluyor anlamıyorum diyor kalitesi uyku çok fena

Bizde Manuel araç var azıcık da hantal bir şey mecbur olunca çıkıyorum ama dediğin gibi stres yapıyorum. Şimdi sırf ben daha aktif kullanabileyim diye otomatik bakıyoruz.
Otomatik çok iyi olur sana Manuel kullanıyorsan hiç zorlamaz seni fiesta gibi ufak bir araç kadınlara iyi oluyor benim bu korkumu yenmem için tek başıma trafige çıkmam lazım

Otomatik çok iyi olur sana Manuel kullanıyorsan hiç zorlamaz seni fiesta gibi ufak bir araç kadınlara iyi oluyor benim bu korkumu yenmem için tek başıma trafige çıkmam lazım
C segment hatchback bakıyoruz.
Golf olsun dedik ama piyasada sıfırı olmadığı için ikinci elleri de uçuk. Arkadaşım da gazlıyo git a180 veya a3 bak diye. Ama Tüp bebeğe de masraf edecem, araba için kredi Çekmek borçlanmak istemiyorum.

Canım ben çalışmıyorum eşim serbest meslek gelir belirtmiyorsun ki başvuruda
Anladım.eşinin hiçbir sosyal güvencesi yokmu bağkur filan gibi?ben toki başvurusunu bilmiyorum ama sigorta yok deyince kusura bakma merak ettim.Dünyanın bin türlü hali var, bir sosyal güvence olmalı ondan sordum aslında :) hatta bir kadın olarak sana tavsiyem ev kadınlarına bağkur sistemi var onu yaptır.İlerde emekli olur maaş alırsın.Zaman o kadar çabuk geçiyorki, daha dün çocuktuk şimdi 40 olduk :(

Kizlar bizim dert cikti
Gorumcenin krizi
Kv carsambadan beri buradaymis.
Bebege gelmediler
Gorumcem aramaya bile tesrif etmedi
Annemle iyillerdi annem kac kere agirladi ortagini ve onu cok misafir etti aksam is cikisi 1 saatlik mesafeye bassagligina ortagina gitti
Esim cok uzgun ve sinirli
Hissediyorum bu firtina oncesi sessizlik
Az once konustuk ev gezmesine gitmisler oraya gidebilen her yere gidebilir en azindan telefon edebilir
Ama cok rahatladim tum cerceve yerine oturdu

Golf olsun dedik ama piyasada sıfırı olmadığı için ikinci elleri de uçuk. Arkadaşım da gazlıyo git a180 veya a3 bak diye. Ama Tüp bebeğe de masraf edecem, araba için kredi Çekmek borçlanmak istemiyorum.
Of sormayın bende araba alıcaktım sıfır kalmadığı için alamadım.Bu nasıl iş anlamadım bende c segmenti otomatik az yakan bir araç istiyordum astra,golf gibi ama yok.Bu yıl 2019 modeller geç ve az geldi yetkili satıcılara.Gelenlerin çoğunuda galeriler toplamış, internet sıfır araç satan uyanıklarla dolu.Şaka gibi adam almış sıfır arabayı 170 aldığını satıyor 190 a .Bunu yapan şahıslar var birde yazmışlar galeride yok diye.Inanın sinir oldum inat ettim gidip 2020 model alıcam.Sırf bu fırsatçılara prim vermemek için

Damadı ile kızı evlenirken damadı istememişti olay çıkarttı filan . Damada hakaret etti onu da anneme anlattı bugün öyle utandım yerin dibine girdim ki sana anlatamam kalp krizi geçiriyordum . Damada o hakareti eden bize neler yapar annem kıp kırmızı oldu . Şerefsizin evladı demiş damada
Insan neden anlatırki aba altından sopa göstermiş çirkefim demiş resmen 😑😑 yazık hiç muhatap olma bence

Bu arada herhangi bir problem yasamadik maddi anlamda beklentileri yok destek olurlar altinlara dokunmadilar evlerine rahat giderim hastayken 10 gun kaldim gittigimde yatagim bile aciktir ama gorumce 37 yasinda evlenmedi ve son gordugumde 97 kiloydu tum problemleri kendiyle

Gözlerimi çizdirdim artık hd kalitede görebiliyorum:)) Bunu da aradan cikardim iyi oldu.
Geçmiş olsun darısı bana inşaallah. Nerde yaptirdin canım kaca .Ağrı oluyor mu bir yerde duydum gozbebegini kesip altına birsey koyuyorlarmis öyle mi yoksa ışınla mi yapıldı hani fener tutar gibi mi.cok korkuyorum ama gözlük 1 yılda bunaltti

Of sormayın bende araba alıcaktım sıfır kalmadığı için alamadım.Bu nasıl iş anlamadım bende c segmenti otomatik az yakan bir araç istiyordum astra,golf gibi ama yok.Bu yıl 2019 modeller geç ve az geldi yetkili satıcılara.Gelenlerin çoğunuda galeriler toplamış, internet sıfır araç satan uyanıklarla dolu.Şaka gibi adam almış sıfır arabayı 170 aldığını satıyor 190 a .Bunu yapan şahıslar var birde yazmışlar galeride yok diye.Inanın sinir oldum inat ettim gidip 2020 model alıcam.Sırf bu fırsatçılara prim vermemek için
Klasik doğuşoto politikası:)))
Astra otomatikler tork konvertörlü sağlam, ancak az yakmıyor. Bize dizel şart dsg şanzıman bakıyoruz. Onda da arıza oluyormuş ancak çevremde kullananlar var çok da memnunlar

Geçmiş olsun darısı bana inşaallah. Nerde yaptirdin canım kaca .Ağrı oluyor mu bir yerde duydum gozbebegini kesip altına birsey koyuyorlarmis öyle mi yoksa ışınla mi yapıldı hani fener tutar gibi mi.cok korkuyorum ama gözlük 1 yılda bunaltti
Ben 7 senedir gözlüklü idim bana eğitimimden hatıra kalmıştı 😆Ankara da yaptırdım, maya da nakit 4200 e geldi. İşlem sırasında ağrı olmadı, 2-3 aaat sonra yanma oldu 12 saat sonra o da kalmamıştı.

Selam kızlar bugün eşimle TOKİ için başvurduk yaaaaa lütfen dua edin inşallah çıkar bu arada size bişey sormak istiyorum şimdi eşim de de sigorta yok bende de ben kendi aşıma başvurdum acaba bi sıkıntı olur mu zaten alt gelir olarak başvurdum👍👍👍

Bu arada dönüşte groseriye girdik
4 kilo yoğurt
Çikolata
Kahve
Cips
Sosis 4 paket 4 lü ((eşime kızdım yeter. Bugünlerde çok alıyorsun sağlıksız diye o zaman siz yemeyin ben yerim diyor tabi kızım durur mu akşama sosis istiyor)))
Milli piyango

Toplamda 105 tl😥😥😥
Canım hayırlı olsun. Nasıl yaptınız başvuruyu bankaya gerekli belgeler neler söyleyebilir misin ? Biz de başvurmayı düşünüyoruz internetten araştırdım ama çok bilgi kirliliği var

Sıfır harcama ile günü kapadım

kargo geldi onu bekledim sonra oğlanı banyo yaptırdım kendim de yaptım , yemek yaptım bir makine de çamaşır yıkadım astım.

Yarın markete gider birkaç eksiğimi alırım ve temizlik yaparım sil süpür toz al

Anladım.eşinin hiçbir sosyal güvencesi yokmu bağkur filan gibi?ben toki başvurusunu bilmiyorum ama sigorta yok deyince kusura bakma merak ettim.Dünyanın bin türlü hali var, bir sosyal güvence olmalı ondan sordum aslında :) hatta bir kadın olarak sana tavsiyem ev kadınlarına bağkur sistemi var onu yaptır.İlerde emekli olur maaş alırsın.Zaman o kadar çabuk geçiyorki, daha dün çocuktuk şimdi 40 olduk :KK43:
Yok canım ne yanlış anlaması eşim yılbaşından sonra sigorta girişi olacak evet haklısın ama puanda extradan bi sigorta yatırma imkanımız yok😥

Bencede bebek öncesi borca girme sağlıkla gelsin bebişin ondan sonra bakarsın araba işine

Klasik doğuşoto politikası:)))
Astra otomatikler tork konvertörlü sağlam, ancak az yakmıyor. Bize dizel şart dsg şanzıman bakıyoruz. Onda da arıza oluyormuş ancak çevremde kullananlar var çok da memnunlar
Yani galiba ama sadece doğuş oto değil tüm firmalar bu şekilde.Ama doğuş şunu yapmış; kampanya açıklanmadan önce tüm satıcılar tanıdıklarına arayıp önden satmışlar.Gidince araba yok dediler. mesela birebir duyduğum işyerime gelen bir müteahhit anlattı, bu doğuş otodan birisi arayıp passat 2018 model dizel otomatik arabayı 170 e vermişler.Üstelik 50 bini 12 ay sıfır faiz taksitle.o arada diğer tüm arabalarıda aynı şekilde satmışlar.Alan kişilerde alıp 1 ay sonra 20 fazlasına ilana koydular.2. El araç satan sitelere girip aratırsanız 0 km golf ,passat filan sayfalarca çıkıyor.Bu arada astranın dizel otomatiklerinin yakıtı iyi.Tabi golf çok az yakıyor ona göre yüksek kalabilir :)

Canım hayırlı olsun. Nasıl yaptınız başvuruyu bankaya gerekli belgeler neler söyleyebilir misin ? Biz de başvurmayı düşünüyoruz internetten araştırdım ama çok bilgi kirliliği var
Canın öncelikle ziraat bankasına gidiyorsun form veriyorlar dolduruyorsun 2+1 için 500 TL 3+1 için 1000 TL yatırıyorsun kurada çıkarsa diğer evrakları ikametgah filan istiyorlar👍👍
Hayırlısı canım inşallah sizde ev sahibi olursunuz🙏🙏🙏

Back
X