- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.984
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.321

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 cm açılmam var nst de sancılar sıklaştı ben dolaşıyorum kv diyor ki bağırsana biraztuce_tuce napti acaba
Ayy Tuce çok yaşa kendi kendime güldüm vallah temizlik yapıyorum ara ara açıp bakıyorum acaba doğum yapabildimi diyorum Allah yardımcın olsun sağ salim ikinizde kurtulun inşallah sen de bağırsana biraz6 cm açılmam var nst de sancılar sıklaştı ben dolaşıyorum kv diyor ki bağırsana biraz![]()
Ayakta doğuracaksın6 cm açılmam var nst de sancılar sıklaştı ben dolaşıyorum kv diyor ki bağırsana biraz![]()
6 cm açılmam var nst de sancılar sıklaştı ben dolaşıyorum kv diyor ki bağırsana biraz![]()
Ya aklım sende sürekli bakıyorum.Hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz.Cok yakında geliyor bebekSuyum patladı![]()
böyle doğum yapan bir sensindir tuce maşallah bir yandan kk ya yazıyorsunSuyum patladı![]()
AminTuce çatalda bence artık
Hayırlı doğumlar olsun
Izliyoruz tabi, esim tam da bu nedenlerden donmek istemiyor, ben biraz daha duygusal bakiyorum. Buyuk ihtimal birkac sene buradayiz, sonrasina bakacagiz artik.Ben olsam kesinlikle dönmem.
Haberlerden takip etmiyor musun hiç.
Buranın çivisi çıktı artık.
![]()
Yorumun icin tesekkur ederim, kalmak da donmek de hem iyi hem kotu, bilemiyorum biraz daha buralarda kalacagiz gibi gozukuyor.Öyle bir durumum olsa asla dönmem ama benim eşim yurtdışında yaşayamaz öyle bi memleket sevdalısı kendisi maalesef... zaten kamudayız dolayısıyla işimizi de taşıyamayız.