Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Uyuz salgını mi varmış ki ya bende bu ara kaşıntı var hiç kaşıntı olmazdı vallahi aklımdan geçmedi değil inşallah uyuz falan olmamisimdir bir hastaneye falan gitsem iyi olacak çünkü ben kolay kolay kasinmam
Tabiki mutlaka git.Toplu tasima kullandın mı.
Kıyafet denedin mi dışarda.
Kalabalık ortamlarda bunllundun mu.

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin

Bizde de bir plan yok yılbaşı için, çocuk olunca böyle oluyor artık çünkü hava soğuk, bir yere çıkmak dert, çocukla misafir ağırlamak ayrı bir dert :)

zaten eşim o gün akşam çalışacak yüksek ihtimal. Biz oğlanla evde oluruz. En fazla yakın bi arkadaşım var o uğrar o kadar

Tabiki mutlaka git.Toplu tasima kullandın mı.
Kıyafet denedin mi dışarda.
Kalabalık ortamlarda bunllundun mu.
Şehir dışına gitmiştim otobüsle o zamandan beri var bu kaşıntı kalabalık ortamda bulundum cenazeye gitmiştim ay inşallah uyuz falan değildir mutlaka gidicem doktora

sabah işyerine kahvaltılık aldım 12 tl kk dan geçirdim küçük kızıma çizme almıştık 2 hafta önce 120 ye şimdi 90 a düşmüş büyük kızıma sipariş verdim 140 tuttu bitanede günlük ayakkabı aldım 6 taksit yaptım.

Merhabalar..
Harcamasiz gün demeyi çok isterdim ama evde temzilik var 90 tl bıraktım sabah eve.
Vücudumda kızlarıklar vardı dün Doktor cildiye görün dedi.
Gorumcem doktor ona resim attım gül hastalığı dedi😖
Pazartesi günü için ayrıntılı ult.randevusu aldık hocadan 400 tl
İl dışında olduğu için git gel yol masrafı ve yemek masrafida cabasi
Kısacası off offf diyorum.Insallah herşey güzel olur sağlıcakla kavusuruz oglusumuzada paralar bir şekilde ödenecek.

Merhabalar..
Harcamasiz gün demeyi çok isterdim ama evde temzilik var 90 tl bıraktım sabah eve.
Vücudumda kızlarıklar vardı dün Doktor cildiye görün dedi.
Gorumcem doktor ona resim attım gül hastalığı dedi😖
Pazartesi günü için ayrıntılı ult.randevusu aldık hocadan 400 tl
İl dışında olduğu için git gel yol masrafı ve yemek masrafida cabasi
Kısacası off offf diyorum.Insallah herşey güzel olur sağlıcakla kavusuruz oglusumuzada paralar bir şekilde ödenecek.
geçmiş olsun önce sağlık

2gün yıllık izin aldım oğlanı Bugun yollamadım okula.Dün doktora götürdüm 67tl muayene 15tl ilaç 47lira yemek 94 lira Lego.
Bugun harcama yapmayız.Yarın meyve falan alacagım.Cuma gece eşim geliyor.Kuruyemş kahvaltılık yeşillik var onları almıştım meyve alırım biraz süt alırım belki yoğurt mayalarım yarın.
Tarhana corba
Ispanak
Köfte patates
Kabak tatlısı yaptım yarında yemekler yeter 2 gün yenir.

Evi süpürüp sildim

bir makine çamaşır yıkandı astım

kendime buzluktan haşlanmış nohut çıkardım. Yanına tavuk göğsü haşlayacağım protein yüklü bir akşam yemeği olsun. Eşim bu akşam yok çalışıyor

oğluşa tarhana çorbası yoğurt meyve yerse benimkilerden yediririm

bugün için sıfır harcama diyorum şimdiden çünkü dışarı çıkmayacağım :)

2gün yıllık izin aldım oğlanı Bugun yollamadım okula.Dün doktora götürdüm 67tl muayene 15tl ilaç 47lira yemek 94 lira Lego.
Bugun harcama yapmayız.Yarın meyve falan alacagım.Cuma gece eşim geliyor.Kuruyemş kahvaltılık yeşillik var onları almıştım meyve alırım biraz süt alırım belki yoğurt mayalarım yarın.
Tarhana corba
Ispanak
Köfte patates
Kabak tatlısı yaptım yarında yemekler yeter 2 gün yenir.
bende bugün başladım dün gecede nerdeyse hiç uyumadım.

Kızlar ben döndüm geldim 😆😍🥰🙈 özledim valla girip çıkıyorum öyle ama okuyamadım pek . Herkese çok teşekkür ediyoruz oğlumla 🤩 dün öğlen hastahaneden çıktık 1300 TL harcandı doktor çok iyiydi mesai dışında ekstra 500 TL alması lazımdı ama o an başka doğuma daha girdi sanırım ondan bilmiyorum almadı ayrıca gece yine geldi filan . Eve gelirken yine baygınlık geçiriyordum uçundan kurtuldum bu kez🤣. Kv bebeğe şekerli su verelim sarılık olmasın diyip duruyor bende hayır diyorum 😅 öyle günler geçiyor

Kızlar ben döndüm geldim 😆😍🥰🙈 özledim valla girip çıkıyorum öyle ama okuyamadım pek . Herkese çok teşekkür ediyoruz oğlumla 🤩 dün öğlen hastahaneden çıktık 1300 TL harcandı doktor çok iyiydi mesai dışında ekstra 500 TL alması lazımdı ama o an başka doğuma daha girdi sanırım ondan bilmiyorum almadı ayrıca gece yine geldi filan . Eve gelirken yine baygınlık geçiriyordum uçundan kurtuldum bu kez🤣. Kv bebeğe şekerli su verelim sarılık olmasın diyip duruyor bende hayır diyorum 😅 öyle günler geçiyor

Kuzum bol bol hoşaf iç hem süt artırır hem de kan değerlerinin yerine gelmesine yardımcı olur. Kuru kayısı kuru incir üzüm vs hem normal yiyebilirsin hem de hoşafını içebilirsin

Ayrıca kv ile mücadelende başarılar diliyorum :)

Sarılık olmaması için bol bol süt içecek bebek.sekerli su filan değil.

Taze hurma ye canım tam mevsimi hem çok güzel süt yapıyor.
Bebiş kaç kg doğdu. Şuan nasıl iyi mi

Biliyorum vermezsin ama gizli felan verir allah korusun aman dikkat et kuzucugu da kokla bizim iciiin 🤗

Back
X