Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Araba bakıyor musunuz canim
Bakıyor eşim bende bazen bakıyorum. Mart veya Nisan’da izne gidince Büyükşehir olduğu için memleketten alcak galiba eşim. Belirli markalardan istiyor zaten ford toyota falan. Onlarda çok pahalı ne yapacak bilmiyorum
Aslında suan araba olmadan idare ediyoruz aşırı gerekli değil
Sonbahara kadar beklese peşinat biriktirsek daha iyi olmaz mi sence de

Bakıyor eşim bende bazen bakıyorum. Mart veya Nisan’da izne gidince Büyükşehir olduğu için memleketten alcak galiba eşim. Belirli markalardan istiyor zaten ford toyota falan. Onlarda çok pahalı ne yapacak bilmiyorum
Biz de bakıyoruz araba. Denk gelenler oluyor bir arıyoruz kaporası alındı diyorlar. Nasipkısmet

Bende onu yazacaktım.
Gerek yoksa idare edebiliyorsaniz biraz para biriktirip alsaniz

Canım şimdi baktım ben defter bile tutmuşum kakalı bez sayısı çişli bez sayısı için 🤣🤣
4-7normal deniliyor.
Saat kur saat başı emzir .
Bende saat kuruyorum püre hatta daha sık emziriyorım istiyor çünkü . Şuan 5. Bezi aldım

Biz dizel otomatik arıyoruz golf ler iyi ama fiyatı uçuk ve boş. Şimdilerde aynı fiyata daha dolu Leon mu alsak diyoruz 120-130 civarı bütçemiz. Borçlanmak istemiyorum. Ayrıca tedaviye başlayacağim için ona da bütçe ayırmam laızm yoksa sıfır da olabilirdi en azından kafam rahat olurdu.

Biz dizel otomatik arıyoruz golf ler iyi ama fiyatı uçuk ve boş. Şimdilerde aynı fiyata daha dolu Leon mu alsak diyoruz 120-130 civarı bütçemiz. Borçlanmak istemiyorum. Ayrıca tedaviye başlayacağim için ona da bütçe ayırmam laızm yoksa sıfır da olabilirdi en azından kafam rahat olurdu.
Golf iyi kadın arabası. Ama piyasası çok pahalı.
120 bin istiyor. Araç boyalı değişeni var.116binde. hasar kayıtlı.
Nasıl bu fiyatlari yazabiliyorlar sasiriyorum

Golf iyi kadın arabası. Ama piyasası çok pahalı.
120 bin istiyor. Araç boyalı değişeni var.116binde. hasar kayıtlı.
Nasıl bu fiyatlari yazabiliyorlar sasiriyorum
Boya sorun değil değişen olmasın yeter.
Ya 120-130 veriyoruz ama bir hız sabitleyici otomatik kararan dikiz aynası Yok. Araç boş yani...

Biz en fazla 70 bin düşünüyoruz. Sizin fiyat araliginiz bizde olsa Volvo alırdık galiba 🤓

Back
X