- 7 Kasım 2017
- 16.744
- 40.981
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #49.561
Araba bakıyor musunuz canim2020 de altın 350 ti bulacak diyordu haberlerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba bakıyor musunuz canim2020 de altın 350 ti bulacak diyordu haberlerde
Bakıyor eşim bende bazen bakıyorum. Mart veya Nisan’da izne gidince Büyükşehir olduğu için memleketten alcak galiba eşim. Belirli markalardan istiyor zaten ford toyota falan. Onlarda çok pahalı ne yapacak bilmiyorumAraba bakıyor musunuz canim
Biz de bakıyoruz araba. Denk gelenler oluyor bir arıyoruz kaporası alındı diyorlar. NasipkısmetBakıyor eşim bende bazen bakıyorum. Mart veya Nisan’da izne gidince Büyükşehir olduğu için memleketten alcak galiba eşim. Belirli markalardan istiyor zaten ford toyota falan. Onlarda çok pahalı ne yapacak bilmiyorum
Aslında suan araba olmadan idare ediyoruz aşırı gerekli değil
Sonbahara kadar beklese peşinat biriktirsek daha iyi olmaz mi sence de
Bende onu yazacaktım.Bakıyor eşim bende bazen bakıyorum. Mart veya Nisan’da izne gidince Büyükşehir olduğu için memleketten alcak galiba eşim. Belirli markalardan istiyor zaten ford toyota falan. Onlarda çok pahalı ne yapacak bilmiyorum
Aslında suan araba olmadan idare ediyoruz aşırı gerekli değil
Sonbahara kadar beklese peşinat biriktirsek daha iyi olmaz mi sence de
Bende saat kuruyorum püre hatta daha sık emziriyorım istiyor çünkü . Şuan 5. Bezi aldımCanım şimdi baktım ben defter bile tutmuşum kakalı bez sayısı çişli bez sayısı için
4-7normal deniliyor.
Saat kur saat başı emzir .
Eşimde yükseltmek istiyor. Favori ilanına ekliyor. İkinci gün satılıyorBiz de bakıyoruz araba. Denk gelenler oluyor bir arıyoruz kaporası alındı diyorlar. Nasipkısmet
İyi maşallah.Bende saat kuruyorum püre hatta daha sık emziriyorım istiyor çünkü . Şuan 5. Bezi aldım
Temiz güzel bir araba denk gelir inşaallah size de vizedeBiz de bakıyoruz araba. Denk gelenler oluyor bir arıyoruz kaporası alındı diyorlar. Nasipkısmet
Mantıklı değil miBende onu yazacaktım.
Gerek yoksa idare edebiliyorsaniz biraz para biriktirip alsaniz
Memur zammı ne kadar belli oldu muAsgari ücret açıklandı, rakam şaka gibi :) yüzde 15 olarak gözüküyor ama alım gücü olmadıktan sonra yüzde 50 zam yapılsa ne olur
Biz de bakıyoruz araba. Denk gelenler oluyor bir arıyoruz kaporası alındı diyorlar. Nasipkısmet
[/QUOT
Belli bir marka var mi baktığınız
Birde fiyat araliginiz kaç :)
Şuanki arabanız ne pureEşimde yükseltmek istiyor. Favori ilanına ekliyor. İkinci gün satılıyor![]()
Opel Astra 2014Şuanki arabanız ne pure
Golf iyi kadın arabası. Ama piyasası çok pahalı.Biz dizel otomatik arıyoruz golf ler iyi ama fiyatı uçuk ve boş. Şimdilerde aynı fiyata daha dolu Leon mu alsak diyoruz 120-130 civarı bütçemiz. Borçlanmak istemiyorum. Ayrıca tedaviye başlayacağim için ona da bütçe ayırmam laızm yoksa sıfır da olabilirdi en azından kafam rahat olurdu.
Boya sorun değil değişen olmasın yeter.Golf iyi kadın arabası. Ama piyasası çok pahalı.
120 bin istiyor. Araç boyalı değişeni var.116binde. hasar kayıtlı.
Nasıl bu fiyatlari yazabiliyorlar sasiriyorum
Biz en fazla 70 bin düşünüyoruz. Sizin fiyat araliginiz bizde olsa Volvo alırdık galibaBiz dizel otomatik arıyoruz golf ler iyi ama fiyatı uçuk ve boş. Şimdilerde aynı fiyata daha dolu Leon mu alsak diyoruz 120-130 civarı bütçemiz. Borçlanmak istemiyorum. Ayrıca tedaviye başlayacağim için ona da bütçe ayırmam laızm yoksa sıfır da olabilirdi en azından kafam rahat olurdu.
Bizimki de en sonunda Volvo alacak galibaBiz en fazla 70 bin düşünüyoruz. Sizin fiyat araliginiz bizde olsa Volvo alırdık galiba![]()