- Konu Sahibi pure hazel
- #49.881
Ben 25 yasimdayim 5 yillik evliyim
3 bucuk yaşında oğlum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en kısa en hayırlı zamanda kucağında sağlıklı sıhhatli bebeğinde olur inşallahBen 10 senelik evliyim bebek yok daha. Ev borcumuz var 3 yil filan kaldi onden kapatabiliriz ama faizi bitti ana para var onu da kapatmak mantikli gelmiyor zaten bizi de kasmayan bir meblag.
Maşallah canımMaddi yönden de çalışmadığım halde 100 bin tl değerinde arabamız borcunu ödediğimiz bir ev evimiz var
Olacak inşallah bebiş de canimBen 10 senelik evliyim bebek yok daha. Ev borcumuz var 3 yil filan kaldi onden kapatabiliriz ama faizi bitti ana para var onu da kapatmak mantikli gelmiyor zaten bizi de kasmayan bir meblag.
Hayirlisi bu ara biraz is guce kendime sardim iyi geliyor:))en kısa en hayırlı zamanda kucağında sağlıklı sıhhatli bebeğinde olur inşallah
Merhaba hoş geldiniz.Merhabalar bıkac haftadır takip ediyorum ne güzel gayet yakın arkadaş gibi sohbet ediyorsunuz. Ben öğretmenim şuan ücretsiz izindeyim ne zaman başlayacağım hiç bilmiyorum sizinle beraber birikim yapmak istiyorum
ödersiniz inşallah önce gelir gider defteri tutmayla başlarsan ödemelerini harcamaları kontrol etmiş olursunMerhaba hoş geldiniz.
Neden ücretsiz izne çıktınız bebiş mı oldu
Birikim hedefleriniz vari
İki kızım var 3 yıldır ücretsiz izindeyim.2 yıl var aralarında. İkisini de kendim buyutmek istedim ama evde sıkıldım seviyorum çalışmayı öğrencilerimi. 150 gram altın borcumuz var onu ödeyip 50 gram da birikim yapmak istiyorum doğrusu altin her geçen gün artıyor nasıl odenecek birikecek bilemiyorum
çok erken evlenmişsin maşallah kocaman olmuş büyük kızınSelam kızlar bende 31 yaşımdayım 14 senelik evliyim
2 kızım var büyük kızım 13 yaşında
Küçük cadım 16 aylık
Herkese mutlu senelereerr![]()