Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benimde alarm vermeye başladı eksikler.
Sıvıyağ
Bulaşık Mak tableti
Şampuan
Kaşar
Yağ ve kir çözücü
benim daha fazla şeker hiç kalmadı sıvı yağ öyle şişenin dibinde un bitti kaşar beyaz peynir biraz kıyma almam lazım mantı yaparım misafirlerim perşembe geliyor 1 hafta bizdeler tavuk ceviz bitti kuru üzüm vb kuruyemiş aklıma bunlar geldi meyve sebze alınacak

Kahvaltı yaptık yatakları havalandırdım topladım
Ihlamur kuşburnu çayı yaptım oğlan ve ben içiyoruz düzenli olarak kışın
Akşam eşim yok kendime pazı yemeği yapacağım yıkadım doğradım sirkeli suya koydum beklesinler biraz
Oğlan uyudu uyanınca çamaşır yıkanacak wc lavabo temizlenecek

bugün sıfır harcama ile kapatırım çünkü aşırı yağmur yağıyor hiç çıkılacak gibi değil :) eşim de işe gitti onun da harcaması olmaz

Kızlar belki haberiniz vardır avusturalya cayır cayır yaniyor ormanlık kesimleri özellikle. 20kisi hayatını kaybetmiş .fakat bu yangın özellikle vahşi doğaya hayvanlara bitkilere çok zarar vermiş.
Az önce bebek bir kanguru çıkardılar ağaç kabuğunun altına saklanmış.
Su veriyorlar nasil içiyor😞😞😞
Kangurular birbirine sarılmışlar o resim beni bitirdi 😔

Yağmur yağıyor diye markete çıkamadım evde ekmek de yoktu hiç karnım doymadı yaaaaaa😩😩😩

Birazdan mecbur çıkmam lazım kızın bezi bitti😥😥

Hamur yoğurdum karışık pizza yapacam
Yanına mercimekli hamur çorbası
Cola😋😋😋😋
Geçen gün canım balık yanında gazoz istedi ilk kez içtim ve çok pişman oldum resmen gaz yaptı😔

Hergün rezene içiyorum içine de kimyon atıyorum🤯
Canım ş u da bi gerçek bazı çocuklar gerçekten çok gazlı oluyorlar ne yaparsan yap fayda etmiyor👍👍

Benim küçük kızım nasıl fazlaydı anlatamam tüm mahalle sesine balkonlara çıkmıştı herkes soruyor bu çöktük niye durmadan ağlıyor hastaneye kendimizi zor atmıştık ama 4. Aya girince kendiliğinden kesildi 🙏

Bir de kendini üşütmemen lazım 👍👍

Back
X