- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
- #50.741
bida ımplant istiyorum o da dolar endeksliAy tüh ya benimki çok geride allahtan kendim zor görüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bida ımplant istiyorum o da dolar endeksliAy tüh ya benimki çok geride allahtan kendim zor görüyorum
Ay çok fena ya ihmal etme yaptır da implant öyle çabuk olmuyor galiba tüh . Şimdi ben yarın doktora gideceğim uyuşturmadan dolguyu yapsa keşke kullanacağı ilaç sütüme geçer diye korkuyorumbida ımplant istiyorum o da dolar endeksli![]()
Annemin öyle bir komşusu var kışın jeotermal çalıştırmmak yazında klima açmamak için herkesi dolaşır. O da 70 li yaşlarında gayrimenkul zengini emekli bir hemşire. Bazı insanlar gerçekten bir tuhaf.aynen
Teyze sürekli geziyor hiç evde durmuyor cahil bir kadında değil eşi emekli öğretmen bir kızı hemşire biri öğretmen görmüş geçirmiş bir kadın demiyor ki bu kadının 3 çocuğu var zırt pırt niye gidiyorum
Bilmem kardeşlerim ben lisdeyken doğdu evet ben destek saglıyorum ama onlarda bişey isterken bilirler durumları inş aza kanaat getirebilen evlatlarımız olsun eşimde çok insaflıdır çoğu zaman abartıyor ama inş güzel ahlaklı çocuklarımız olurBizim zamanımız güzeldi.
Yetinmeyi bilen çocuklardık.
Az olurdu kıymeti bilinirdi.
Şimdi herşey bir tuhaf oldu.
Bursanın batısında oturuyoruz inş içimize sinen bir yer olur kızımız kısmetiyle gelir ev sahibi yapar bizideSiz nerde oturuyordunuz canım?ev önemli tabi inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir evin olur.Belki biraz daha araştırsan yine içine sinen,kesene uygun bir ev bulursun.Inşallah olur
Sana katılıyorum eğitimi önemli herseye yetemeyiz zaten kendi çabası ve emeğiyle zamanla herseyi olurBenim cocuklarin pek altini yok, uzaktayiz diye heralde bir iki kisi haric kimse bir sey gondermedi, buradaki arkadaslar da hediye ceki aldilar yine cocuklara kullandik. Bir iki sene sonra durumumuz netlesince burada kaliyorsak egitim fonu acacagim universiteleri icin, malum universiteler hep ucretli. Turkiye'ye donersek yine egitimleri icin biriktiririm. Acikcasi cocuklarim icin iyi bir egitimden baska bir sey hedeflemiyorum, calissinlar evlerini barklarini alsinlar, tabi bizim olan her sey onlarindir ama ana baba parasina guvenmesinler istiyorum. Biz arkalarindayiz zaten ama kendi cabalariyla yaptiklari onlari daha mutlu edecektir diye dusunuyoruz.
Bende Bursa’nın batısındanBursanın batısında oturuyoruz inş içimize sinen bir yer olur kızımız kısmetiyle gelir ev sahibi yapar bizide![]()
Yani ev bark sahibi olmak da gunumuzde zor, gittikce de zorlasiyor ama cocugun kolunda altin bilezigi olsun kendi yapsin. Bizim anne tarafi biraz evcidir ( ne demekse ben uydurdum) cogu cocuklarina da ev yapti verdi, tabi erkek cocuklarina ama egitimlerini onemsemediler, simdi anneme iyi ki sen okuttun bizden akilli ciktin diyorlar.Sana katılıyorum eğitimi önemli herseye yetemeyiz zaten kendi çabası ve emeğiyle zamanla herseyi olur
Çok haklısın.Yani ev bark sahibi olmak da gunumuzde zor, gittikce de zorlasiyor ama cocugun kolunda altin bilezigi olsun kendi yapsin. Bizim anne tarafi biraz evcidir ( ne demekse ben uydurdum) cogu cocuklarina da ev yapti verdi, tabi erkek cocuklarina ama egitimlerini onemsemediler, simdi anneme iyi ki sen okuttun bizden akilli ciktin diyorlar.
Aslında oğlum da çok para gelmemişti 2 kişi falan vermişti yanlış hatırlamıyorsam ozaman 100 tl falan di toplamı.bizde o parayla ozaman bebek ihtiyaclari vardi onlari almistik.Bence bazen hiç kullanışsız hediyeler geliyor alt üst takımlar veya ayını geçmiş yeni doğan kıyafetleri falan aslında onların yerine para gelse enazindan mamasına bezine katkı olur yada yada ileriye dönük kıyafet veya başka bir ihtiyacı alınır.Biz mesela yakın bir arkadaşsa hastaneye çiçek almak yerine 1 paket 3-6 veya 4-9 kg prima bez ve saf sulu islak mendil alıp getiriyoruz hastaneye.ben de ogluma gelen altınları sayıp toplamı not aldım bizimkilerin içine öyle kattım. TL gelenleri harcadım altın bozmamak için bu donemde, onu da not aldım altın alıp onun listesınd yazıcam ıns. ev alırken bozulacak hepsı ama peyderpey yerıne onun adına koyacagız ınsAllah