Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok tatlısın ya bebek oğlum deyimi çok hoşuma gitti
Yaaa sagol❤oğluslar iki tane olunca ayırt etmek için öyle diyorum hep.esimde ilk başlarda öyle deyince gülüyordu şimdi kendiside alıştı alıştı bebek oğlum demeye, bebek oğlumu yorma otur,bebek oğlumu aç bırakma ye falan diyor

Güzeşmiş ama insana tebessüm ettiriyor ismi ile hitap etmiyo musunuz ben kuşum diye seviyodum kızceyi kayınvalidelerden muhabbet kuşu aldık yavru bir arkadsımıza vericez yazık yabancıladı o da hiç sesi çıkmıyor muhabbet kuşu sesi açtım canlandı kuşum nasıl tanıyor arkadslarını falan diyorum benim şapşik kızımmda ona diyom diye tekleliyor ne güldüm kıskanç şimdiden

Merhaba kizlar,
Market alisverisimiz 120$ tuttu. Haftasonu yemeklerin hepsini ben yaptim, esime haftaya da sen yaparsin dedim. Tarhana corbasi, bulgur pilavi, mantarli tavuk sote, karniyarik, sebzeli balik, oglana yogurt corbasi, bir de kunefe yaptim. Ayrica kiza da corba yaptim, kabak, patates, havuc, ispanak ve irmik koydum, az zeytin yagi ekledim. 8. disi geldi, surunmelere de basladi, yakinda tutamayiz.

Selam kızlar hava güzeldi kızları parka götürdüm dönüşte Pazar’a uğradık
2 kilo portakal
2 kilo patates
2 kilo soğan
2 ekmek aldık başka bir harcama olmadı

Köfte patates pilav yaptım yedik

Yarın babamın doğumgünü pasta yapıp götüreceğim

Ayyy evet yaaa benimde burnuma portakallı kek kokuyor normalde sevmem ama

Isminin kısaltılmış haliylede hitap ediyoruz hatta eşim şimdi isminin kısaltılmış haliyle x uyuyormu diye sordu
Ama bizim oğlumuz var ya zaten ona oğlum diye hitap ederken bu bebiş oglumuzada her zaman ismiyle hitap etmek istemiyoruz çünkü büyüğüne oğlum diyoruz bunada bebek oğlumuz diyoruz

Benim oğlan birkaç gündür tek başına yatmıyor. Korkuyormus.
Her gece bal canavari geliyormus
(Arı mayayı izliyor)
Babası yanına gidiyor. Ben gidiyorum.konusup anlatmaya ikna etmeye çalışıyoruz.
Canım acaba kardeşi olduğu için onu biraz kıskanıyor olabilir mi belki size söyleyemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…