- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #51.101
Aa çok iyi bakiyim ben bunlara teşekkür ederim canm.E-bebekte ayakkabılar indirimli 5 çiftine 31tl verdik normalde üstünde 14.9tl yazıyor sezonda 19dan asagı görmemiştim
Yaaa sagol❤oğluslar iki tane olunca ayırt etmek için öyle diyorum hep.esimde ilk başlarda öyle deyince gülüyordu şimdi kendiside alıştı alıştı bebek oğlum demeye, bebek oğlumu yorma otur,bebek oğlumu aç bırakma ye falan diyorÇok tatlısın ya bebek oğlum deyimi çok hoşuma gitti
Güzeşmiş ama insana tebessüm ettiriyor ismi ile hitap etmiyo musunuz ben kuşum diye seviyodum kızceyi kayınvalidelerden muhabbet kuşu aldık yavru bir arkadsımıza vericez yazık yabancıladı o da hiç sesi çıkmıyor muhabbet kuşu sesi açtım canlandı kuşum nasıl tanıyor arkadslarını falan diyorum benim şapşik kızımmda ona diyom diye tekleliyor ne güldüm kıskanç şimdidenYaaa sagol❤oğluslar iki tane olunca ayırt etmek için öyle diyorum hep.esimde ilk başlarda öyle deyince gülüyordu şimdi kendiside alıştı alıştı bebek oğlum demeye, bebek oğlumu yorma otur,bebek oğlumu aç bırakma ye falan diyor
Ya harikalar bayildim, guzel gunlerde giysin bebegin insallah, ben de benimkine bakayim.E-bebekte ayakkabılar indirimli 5 çiftine 31tl verdik normalde üstünde 14.9tl yazıyor sezonda 19dan asagı görmemiştim
Allah ım çok tatlılarrrE-bebekte ayakkabılar indirimli 5 çiftine 31tl verdik normalde üstünde 14.9tl yazıyor sezonda 19dan asagı görmemiştim
Ayyy evet yaaa benimde burnuma portakallı kek kokuyor normalde sevmem amaİyi akşamlar kızlar
Kek yapanlar olmuş kokusu burnuma geldi sanki ellerinize sağlık afiyet olsun
0 harcama ile kapattık günü
Eksik listesi yaptım aman allahım300-400 arası kesin tutar uygun bir zamanda alışveriş yapacagız
Annem gitti diyeNiye kızzzzz
Canım üzülme biraz toparlandıktan sonra siz gider kalırsınızAnnem gitti diye
Isminin kısaltılmış haliylede hitap ediyoruz hatta eşim şimdi isminin kısaltılmış haliyle x uyuyormu diye sorduGüzeşmiş ama insana tebessüm ettiriyor ismi ile hitap etmiyo musunuz ben kuşum diye seviyodum kızceyi kayınvalidelerden muhabbet kuşu aldık yavru bir arkadsımıza vericez yazık yabancıladı o da hiç sesi çıkmıyor muhabbet kuşu sesi açtım canlandı kuşum nasıl tanıyor arkadslarını falan diyorum benim şapşik kızımmda ona diyom diye tekleliyor ne güldüm kıskanç şimdiden
Canım acaba kardeşi olduğu için onu biraz kıskanıyor olabilir mi belki size söyleyemiyordurBenim oğlan birkaç gündür tek başına yatmıyor. Korkuyormus.
Her gece bal canavari geliyormus
(Arı mayayı izliyor)
Babası yanına gidiyor. Ben gidiyorum.konusup anlatmaya ikna etmeye çalışıyoruz.
Kıskanıyor bariz belli.Canım acaba kardeşi olduğu için onu biraz kıskanıyor olabilir mi belki size söyleyemiyordur
Kaç yaşında oğlun pure.Kardeşini kıskanmış yazıkYemek yedik.
Meyve ve kek verdim eşime oğluma.
Kendime de rezene çayı yaptim ve 1dilim kek aldım yanıma.geldim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?