Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bereketi olsun canim altinlarinn
Yarın biz de lahmacun yaptiralım diyoruz.
Yanına bol salata.
Ayrıca bol süt yapiyor bebislere
Aynen püre bende öyle yaptım Lahmacunu fazla yaptırıyoruz buzluğa da koyacağım lazım olur

Gelecek ay 10lu gremsemi paylaşmak istiyorum burdan
Benim var ay çok güzel kocaman kafam kadar senden güzel bir resim bekliyorum ayrıca abi bebeğimin de gremsemi var babaannesi kurdeleye takmış getirdi boynuma astı

Kendimi feci yorgun hissediyorum şuan emziriyorum bir yandan . Eve geldiğimizde aldıklarımı yerleştirdim bulaşık makinası boşalttım lahmacun içi yaptım . Kayısı hoşafı yapmıştım kayısı fazla oldu onu rondodan geçirdim nektar oldu ayran salata masa valla of . Doktorun yanından abi bebeği yatırdım doktor izin verin dedi geri çekildim ama bi pimpirik oldum hemen yardım etmek istedim doktora doktor oğlumla konuşuyor filan eşim de dokunmayayım diye arkamdan çekiyor beni halimiz hal değil

Eklentiler

• 91CD9E48-9C69-4B1D-8870-854D3F2D7F56.webp
    130,2 KB · Görüntüleme: 192
  • FDDFE286-5202-40B0-A04A-B45C04A0A32E.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 213
Çok güzeller gerçekten. Güle güle güzel günlerde kullan canım
Teşekkür ediyorum pürecim daha iyileri sizlere olsun . Abi bebeğin altınlarını birleştirip haziranda izne gidince kalıcı güzel birşey almak istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…