Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Karaca nın her şeyi çok adi, hiç kullanmadım ancak çevremde kullanan tanıdıklarım var tencereleri tavaları kaşıkları filan kırk senelik gibi oldu.
Günaydın

karaca pişmanlıktır, çay makinası vardı otomatik sözde. Bozuldu otomatiği 2 sene dolmadan. Bir de nevresim takımım var deli gibi toz topluyor yapışıyor tozlar nefretlik bişey. Aynı takımın pikesi de kaç kez yıkandı hala toz kusuyor.

Günaydın

karaca pişmanlıktır, çay makinası vardı otomatik sözde. Bozuldu otomatiği 2 sene dolmadan. Bir de nevresim takımım var deli gibi toz topluyor yapışıyor tozlar nefretlik bişey. Aynı takımın pikesi de kaç kez yıkandı hala toz kusuyor.
Bana çay Makinesi çok saçma geliyor. Kettle düzeneği olduğu için sürekli kullanımda elektrik faturasını kabartır. En güzeli klasik usul caydanlık.
Benim filtre kahve makinesi delonghi senelerdir kullanirim bir sikinti yaratmadi. Türk kahvesinde De ikili telvelerden var onu da Cok sik kullaniyorum. Gecenlerde gordum bosch ta tefal De filan da cikmis daha kullanisli duruyordu

Bana çay Makinesi çok saçma geliyor. Kettle düzeneği olduğu için sürekli kullanımda elektrik faturasını kabartır. En güzeli klasik usul caydanlık.
Benim filtre kahve makinesi delonghi senelerdir kullanirim bir sikinti yaratmadi. Türk kahvesinde De ikili telvelerden var onu da Cok sik kullaniyorum. Gecenlerde gordum bosch ta tefal De filan da cikmis daha kullanisli duruyordu
Biz de eski usule döndük zaten :) karaca da tezgahta öylece duruyor alttaki kettle kısmı çalıştığı için ama otomatik kapanmadığından sanırım yakında elveda diycez

Günaydın hanımlar karaca gerçekten pişmanlık. Ben tun çeyizimi Karaca'dan almak gibi bir hata yaptım 10 yılimda hepsininatip yeni çeyiz alacagin😀arcelik telve kullanıyorum çok güzel tavsiye ederim kadınlar gününde iyi indirim oluyir yada sevgililer gününde bekleyin derim.

Benimde bütün çeyizim karacadan
Ama biz kahve içmedigimiz için makinam falan yok küçük elektrikli cezbeden gibi bişey var sadece
Çelik tencerelerimin sapları kötü oldu
Biraz daha eskisinler bir takım granit alıcam başka bir marka 3 boy granit tavam var çok memnunum bernardodan almıştım

Bernardo cogu swyi almstm ceyize granit fena degil ama celik tencereler cok kötü cikti
Eskiden tescerelerin alt kisimlari. Baya kalin olurmus. Bunda oyle bisey yok hemen dip tutuyr karistirsanda

Selam kızlar
Markete uğradım herşey o kadar pahalı ki
Biraz kahvaltılık , biraz da meyve sebze aldım 150 tl tuttu
Migros sanal marketten de 90 tl lik sipariş verdim akşam gelecek
Oğluma ilikli kemik suyu aldım ( hep kendim yapıyorum ama bu ara uğraşamadım buzluktaki stok bitti) Bir kilo kıyma bir de çamaşır yumuşatıcı

Kızlar 4200 e yakın KK yatırdım hastane masrafıda var içinde..
maaşa anca bakabildim şöyle bir emzirme yardımı gibi bişey Yatmış bu 2. Çocuklara 400 TL mi ne olan değilsanırım bilginiz varmı?
O PTT ye yatıyor Canım benim de yeni yattı daha çekmedim sana gelen para o değil

Evet canım. Süt kanallarini da genişletiyormus.
Her hafta alıyorum.
Bazen rendeleyip sade yiyorum yemeğin yanında. Bazen yeşil salatanın içine rendeliyorum.
Dereotu da alıyorum mutlaka.
100gr derotunun içinde 2fincan süte eşdeğer kalsiyum varmış .
Bir de meyve olarak taze hurma güzel süt yapıyor. Ben çok yedim. Ama bugünlerde güzel bulamiyoruz.
Milupanin kimyonlu rezene çayını içiyorum.

Havucu duydum sotemi yoksa normL cig yemekmi
Kuzu eti +bulgur yanina salata da yapiyr fiskirsin sutler 😍
Normal çiğ tüketiyorum. Rendeleyip zeytinyağı döküyorum tuz atıyorum.
Kuzu eti mükemmel süt yapıcı . Haşlama kavurma vs yediğimde taş gibi oluyor.🤣fışkırıyor .bizim kız memeyi çıkarıyor ağzından yüzüne geliyor nasıl panik oluyor korkuyor şapşik🤣🤣🤣

Back
X