Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cumartesi 40 ımız çıkıyormuş ben yanlış saymışım pazar sanıyordum 😂 Cumartesi inşallah güzelce 40 uçurmaya yemeğe gideceğiz inşallah abi bebeği üşütmeyiz . Bende hamile kalmadan önceki Kıyafetlerimi denedim hepsi oluyorlar htta daha güzel olmaya başlamışlar . Kalem etek çizme kombini yapacağım . Uyusa biraz föne giderdim ama uyumaz kendim düzeltirim saçlarımı
Ya ne güzel inş bende kilo veririm devasa göbüşümle bişeye sığamaz olduk.arkadaşlarım kalça kısmı genişliyor insanın eski pantalonların olmaz diyolar güzel örnekler duyunca ferahlıyorum

Bize neler olmuş böyle😂çok istesek veririz ama az istiyoruz galiba:oops:
tuce_tuce tuce_tuce canım sen burun ameliyatı olmuşmuydun daha önce bende 2013 ten beri okuyordum ziyaretçi olarak ama çok geç üye oldum o zamanlardan daha seni hatırlıyorum çok net olmamakla birlikte bir resmin vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum🤔
Burun ameliyatı oldum doğru valla böyle giderse oğlum sayesinde yine olacağım küt küt vuruyor

Ya ne güzel inş bende kilo veririm devasa göbüşümle bişeye sığamaz olduk.arkadaşlarım kalça kısmı genişliyor insanın eski pantalonların olmaz diyolar güzel örnekler duyunca ferahlıyorum
canim benim halam 3 . cocugunu dogurdu tuce gibi cok zayif yapiliydi hep bekarkende hala 42 45 kilo felan ama asiri zayif oda boyu kisa azcik 155 cm galiba

Back
X