- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
- #52.861
Günaydın herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy günaydın sabah 7 de uyandık zifiri karanlık eşime diyorum ki allah aşkına gece daha gel sarılıp yatalım niye kalktıkGünaydın kızlar
Bu saatte havanın karanlık olmasından çok sıkıldım artık gece mi sabah mı belli değil
Gece 3 te uyanıp sabah oldu diye kahvaltı hazırlamışlıgım varsonra farkedip geri yatmamın verdiği his paha piçilmez
![]()
Dimi ya insanın kalkası gelmiyorAyyy günaydın sabah 7 de uyandık zifiri karanlık eşime diyorum ki allah aşkına gece daha gel sarılıp yatalım niye kalktık![]()
Şimdi şöyle kiben 41 kg ile hamile kaldım 52 ile doğuma girdim . Şuan 46 kg oldum . 34 bedenden kurtuldum sanırım kg vermek asla istemiyorum kendimi böyle şahane hissediyorum. Hayatımda hiç bu kg da olmamıştım
![]()
2 3gunde yaradı bana ciddi süt sıkıntın varsa galactico damlayı dene bence daha etkiliSelam
Milk tea kaç günde etksini göstedi?
oğlumda karpuz yazin olacakk demi anne kiraz yazin olacak demi anne yazin dondurma yicez denizw gircez suyla oyniycam diyo bizde dört gözle bekliyoruzDimi ya insanın kalkası gelmiyor
Yaz gibisi yok ya ne dogalgaz faturası var ne kat kat giyinme derdi hava erken aydınlanıp geç kararıyo istediğin gibi çık gez ahhh ahhh çok özledim yaz’ı allah sağlık versinde görelim o günleri
Buranın yazından da nefret ediyorum inanılmaz sıcak oluyor 50 filanDimi ya insanın kalkası gelmiyor
Yaz gibisi yok ya ne dogalgaz faturası var ne kat kat giyinme derdi hava erken aydınlanıp geç kararıyo istediğin gibi çık gez ahhh ahhh çok özledim yaz’ı allah sağlık versinde görelim o günleri
Bende şuan kendimi seksi bulmaya başladımBen de ömrümde ilk defa 60 kiloya yaklastim doguma giderken. Dogumdan sonra bi ara 54 falan kaldim. Ne güzeldi cok kadinsiydi. Suan yine 50 kiloyum. Boyum da 177. Cubuk kraker benden daha seksi ve alimli duruyor![]()
Geceleri nefret ediyorum ne kadar iğrenç kirli bir hava var dimi ya hele ordu evinin içi of of oraya gidip gelince tüm kıyafetler kirliye biz de duşa giriyoruzGünaydın kızlar ben yaz mevsimi çok severdim ama emzirme dönemlerinde yazdan nefret ettim.en iyisi bahar .@tuce_tuce dedigi guneydogu tam cehennem .ne hoş ben okul kapanınca gidip açılınca geliyorum ama.haziranda bile hava müthiş kuru ve kirli
Bizim evdeki abi bebekte aynen hepgünaydın ☀
Eşim az önce jokerden bez almış 1 tane 1 numara 2 tane 2 numara 1 tanede 3 numara kulot bez almış tanesi 50 kr a geldi dedi prima oremium indirim varmış. Birde ilk 250 üzeri alışverişe 50 TL Çek vermiş.
biz 1800 gr doğduğumuz için başta 4 paket 0 no prematüre kullandık şimdi yeni 1 numarayı yarıladık. 0 numaradan 120 adet kullanmış olduk...ilk kızım birkaç günde biryapardı çişini iyice yapınca alırdım bu minnak çok fena her bez hallediyor çabucak
![]()