Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydin kizlar depremden sonra hayatimiz biraz normale dondu. Allah bir daha yasatmasin evsiz olanlarada yardim etsin cok zor disarda hava buz millet cadirda kaliyor. Son zamanlarda cok yogunum bu yuzden yazamadim ara ara okudum ama yazmaya firsatim olmadi. Gectigimiz ay hem buzdolabimiz bozuldugundan hemde hirsizliktan dolayi baya masrafimiz oldu. Onumuzdeki ayda yeni bulasik makinesi alacagiz 2000 kusurda ona harcariz. Bizim oglan gitti geldi dugmelerine basti ayarlariyla oynadi ana karti yanmis motorundada sodun varmis yaptirirsaniz 600/700 kusur tutar dediler. En mantiklisi yeni makine almak. Tuce_tuce mesajlarini okudum oglanda konaklama sorunu varmis ben kizima sebamedin yenidogan sampuanini kullaniyorum oyle bir sorunu olmadi kullanmani tavsiye ederim. Birde sana bir sorum olacak sen su veriyormusun oglana saglik ocagindakiler bana verme dedi ama cevremdeki herkes sabah aksam birer kasik ver diyor aklim karisti.
Aklım sendeydi 😔 dua ediyorum size bebeğine hiç kıyamıyorum .bende mustela aldım ya Konak olmasın diye güya 😱 neyse ben birkaç kez su vermek istedim dili ağzı temizlensin diye ama oğlum kabul etmiyor suyu🤗 biberonla denedim çekmesi gerektiğini bile çözemedi O an

Tatlım sen daha yeni doğum yaptın.Bu kadar takma insanların ne dediğini.Birde mekik çekmek zarar filan varmesin sonuçta lohusasın,rahim kendini toparlamaya çalışıyor.Zamana bırak biraz
Doktor 40 bitince mekik Çek dedi korse kullanıyordum onu bıraktım🙄

Zeyno gece uykulu bir şekilde eşime yarın hamilelikleri testi al dedim.. eğer hamileysem, seni öldüreceğim ama dedim :olamaz::KK48:
Bende eşime dedim ki şuan olayı sana bırakıyorum ama bak en küçük bir gevşeklik yaparsan önlemimi alırım gerekirse hiç beraber olmam aklını başına topla dedim🤪

bana da 50 kiloyken demedikleri kalmiyodu hasta gibisin kemiklerin sayiliyo . dogumdan sonra 62 kiloyum mesela simdi de cok kilo almissin diyo gören herkes iyi olmuşsun diyolar ama demeseler daha iyi 😁😁 bide yaslilar kilolu seviyo nedense babanem ben zayifim diye nasil üzülürdü simdi cok mutlu 😁🤦‍♀️🤦‍♀️
İnsanların en kolay yorum yaptıkları konu galiba kilomu aldın sen,kilomu verdin sen :) aman boboşveriya.Kilo sağlığı etkileyecke kadar az yada çoksa sorun.Sağlık derken tabiki hem fiziksel hem psikolojik sağlıktan bahsediyorum.İnsan kendi mutluysa kilosundan geri kalanın ne dediğini takmayın.Bu cidden konu olmayınca açılacak ilk konu olmuş gibi bişey

İnsanların en kolay yorum yaptıkları konu galiba kilomu aldın sen,kilomu verdin sen :) aman boboşveriya.Kilo sağlığı etkileyecke kadar az yada çoksa sorun.Sağlık derken tabiki hem fiziksel hem psikolojik sağlıktan bahsediyorum.İnsan kendi mutluysa kilosundan geri kalanın ne dediğini takmayın.Bu cidden konu olmayınca açılacak ilk konu olmuş gibi bişey
evet görür görmez nasilsin demeden aaa sen kilo mu aldin aaa ne kadar zayiflamisinn çökmüssün 😪

Doktor 40 bitince mekik Çek dedi korse kullanıyordum onu bıraktım🙄
Tamam doktor dediyse sıkıntı yok.Ama çok takılma bu konuya diye dedim ben.Aslında şu an o kısımda ödemde vardır, kolay değil bebek çıktı ordan,vücut kendini toplamaya çalışıyor.Düşünsene ufacık bir yerimizi çarpıyoruzda şişiyor kaç günde iyileşiyor,9 ay boyunca bir canlı büyüdü orda.Zamanla toparlar baya zaten.Bebeğinle anın tadını çıkar,kimsenin ne dediğini önemseme, emin ol şu an çok güzelsindir :)

Selam kızlar
Haftasonu yine yoğun geçti cumartesi akşamı misafirlerim vardı Pazar günü Uludağ’a çıktık çok güzel bir gündü
Geçen pazartesi diyete başlamıştım haftada bir tartılıcam diye kendime söz vermiştim sabah tartıldım tam 2 kilo vermişim 1 haftada çok mutlu oldum böyle tam gaz devam inş😄
Scss94 Scss94 hayırlı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz

Selam kızlar
Haftasonu yine yoğun geçti cumartesi akşamı misafirlerim vardı Pazar günü Uludağ’a çıktık çok güzel bir gündü
Geçen pazartesi diyete başlamıştım haftada bir tartılıcam diye kendime söz vermiştim sabah tartıldım tam 2 kilo vermişim 1 haftada çok mutlu oldum böyle tam gaz devam inş😄
Scss94 Scss94 hayırlı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz
sagol canım ne kadar iyi kilo vermissin ya süper 🤩

Tamam doktor dediyse sıkıntı yok.Ama çok takılma bu konuya diye dedim ben.Aslında şu an o kısımda ödemde vardır, kolay değil bebek çıktı ordan,vücut kendini toplamaya çalışıyor.Düşünsene ufacık bir yerimizi çarpıyoruzda şişiyor kaç günde iyileşiyor,9 ay boyunca bir canlı büyüdü orda.Zamanla toparlar baya zaten.Bebeğinle anın tadını çıkar,kimsenin ne dediğini önemseme, emin ol şu an çok güzelsindir :)
Valla ben millet ay göbeğim kaldı diyince yok ya birşey yok normal görünüyor derdim 😂 ama cidden normal gelirdi . Boşver ben egzersiz yapayım biraz toparlanırım psikolojik açıdan da kendimi daha iyi hissederim eminim

Bana da kilo verme sakın diye başımın etini yiyorlar başta annem olmak üzere, 52 kiloyla hamile kalmıştım... 59-60 kg şu ara ama eski halime dönmeyi planlıyorum, olmazsa sporla sıkı ve fit 55 kg da kabulüm 🤪
Bak ben kendimi bu kg da çok sevdim gayet iyi vermeyeceğim 😅 göbek gitsin tamamdır iş sonra yaza gardırop yenileyeceğim sende verme 😀

Selam kızlar gününüz güzel geçsin

Ev süpürdüm havalandırdım, pirinç ıslattım akşama köfte pilav salata yapacağım. Bir de tatlı yapsam güzel olur eşim seviyor

Eşime gelirken ekmek ve muz al diyeceğim,ama mutlaka ekstra birşey alır eminim.

Birkaç güne aylık ödemelerimiz başlar. Kredi,kira,faturalar,kart ödemesi vs.

yeni geldim işe kızlar telefonum yine kafayı yedi garantiye gitcek içini boşaltmam lazım.Haftasonu yoğun geçti cumartesi sabahtan temizlik yaptık ıslak kek yaptım patates salatası çay gelen misafirlerime onu ikram ettim sonra teyzemin kızı geldi eşiyle çocuklarıyla ev görmeye eksiğimi sordular bende herşeyim var almayın dedim ama dinlemedi merinosun battaniyesini almış çok güzel akşam yemek hazırladım tarhana çorbası et kavurma pirinç pilavı fırında patates karnabahar brokoli közlenmiş patlıcan salatası bide kış salatası kavuç lahana falan baya güzel geçti dünde tekrar sil toz al süpür işi yaptım ütü banyo derken zaman geçti gitti

Back
X