Çok şükür annem var ve hayatta

Ne yapsak ne etsek hakkını asla ödeyemeyiz

ve onu gerçekten çok seviyorum 1 gün sesini duymasam kahrolurum.
Bizde yardıma gelme veya çağırma gibi bir durum söz konusu değil zaten dediğim gibi öyle bir beklentimiz zaten yok iki taraf içinde.Cok şükür kendi işimizi kendimiz görüyoruz yetişiyoruz bir şekilde.Ben 3 Ay hem bulantı hem düşük tehlikem vardı raporuydum yattım evde öğüre öğüre yemek yaptım,gün aşırı hastaneye gidip geldik bir sürü iğne oldum, agrım vardı iki katli kalktım çocuğuma kahvaltı hazırladim okula yolladim ve asla anneme veya kv gel biraz yardıma diye talepte bulunmadık.
Ben sadece annemin neden böyle davrandığına anlam veremiyorum ve bir işi ben yapicam deyip(kendi hevesi ve istegi oldugu icin) yapmayisina ve o işin günlerce ayak altında süründüğune dayanamıyorum.Birde hazır yapılmış kurulmuş düzeni eleştirip,bozuyor böyle bir durum var.Yoksa asla ne iş ne yemek nede baska birşey ne talep ederim nede beklerim lütfen konu sanki bulmusta bulanıyormuş gibi algılanmasın.
Ben sadece içinde bulunduğum karmasik ve anlamladiramadigim durumu paylaştım sonucta herkesle paylasilacak bir olay degil annem nihayetinde

şikayet etmek veya dert yanmak değil amacım.
Allah annelerimizide başımızdan eksik etmesin insallah