- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
- #54.121
Tesekkur ederim canm.Ozelden yazdım oğlumun adını.Cnm güzel günlerde kullan kolyeni. Bebeğe ne işim koydunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canm.Ozelden yazdım oğlumun adını.Cnm güzel günlerde kullan kolyeni. Bebeğe ne işim koydunuz?
Abi bebekle aynı mıydıTesekkur ederim canm.Ozelden yazdım oğlumun adını.
Geçen ben de arkadaşa Doğum günü için pasta alayım dedim. ufacık pastalar 60 lira filandıEvet ya yaş pastalar çok pahalandı
Önceden misafirliğe giderken hep yaş pasta alırdım.
Şimdi küçükcuk yaş pastalar 50lira.
Iki isimli biri abi bebekle aynıAbi bebekle aynı mıydı![]()
Merhaba esiniz telekomda mi calisiyor? Brnim esim telwkomda ve yillik primini martta aliyor da o yuzden sordum800 tl kenara ayırdım bu yıl daha hiç altın almadım ama nakit para elimde duruyo 4000 tl var kenarda.ahh şu borç verdiğimiz 8 bin lira geri gelse inanılmaz mutlu olucam
Mart ayınıda sabırsızlıkla bekliyorum eşimin iş yeri Mart ayında zam oranlarını açıklıyor ve ayrıca yıllık prim veriyor güzel bir miktar alıcaz diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı inş
Geçmiş olsunGünaydın dün misafir vardı onların yanında kendimi kötü hissetmeye başlamıştım oğlum da zaten meme reddediyordu iyice gerilmiştim.misafirin son 30 dk sında üzerime bi üşüme geldi gitsinler diye dua ettim resmen . Onlar gidince dişim dişime vurmaya başladı eşim ateşimi ölçtü 38 gittikçe de yükseliyordu 23:00 de devlet hastanesinin aciline gittik öyle saçma sapan ki acilde kediler geziyordu . Eşime dedim ki sen bebeği girdirme dışarıda arabada bekle bebek uyuyor zaten . Boğazın kapanmış serum taktı ilacın damlamasını hızlandırın bebek bekliyor dedim 10 dk da bitti kalktım damar yolu çıkacak tahlillerime bakılacak bir anda kulaklarım filan duymaz oldu baygınlık geçirdim tansiyonum düşmüş 8-4 e aynı şey doğumdan çıkınca da olmuştu . Eşim geldi yine serum taktılar yattım ölçtüler hala 8-4 ama daha iyiydim . Eve geldik eczanede 7 TL harcamış eşim duşa girdim çorba içtim uyumamız 3 oldu eşim sabah işe gitti ben biraz daha uyudum![]()
Kullandığım bi vitamin var püre demek o olmasa daha kötü olurdum. Kendimi robot zannediyormuşum herşeyi yaparım sandım yorulmuyorum sandım aslında öyle değilmiş pek boğazım kapandı başım öyle ağrıyor ki dün misafirle çok zor sohbet ettim kendimi sıka sıka . Oğlum da tam uyuyacağı zaman emmek istemedi belki toktu bilmiyorum çok tecrübesiz hissediyorum kendimi . Hastaneyi şikayet edeceğim birazdan çok üzüldüm gördüklerimle çok kötüydü . Benimle ilgilenen doktor iyiydi sadece ben bayılınca tam ayılırken inanılmaz bi yüz ifadesi gördüm adamda öyle korkmuştu ki kustum birde rezilliktiGeçmiş olsun
Yoruluyorsun tabiki
Yemene icmene ve uykuya dikkat et.
Ayrıca kan ve vitanine devam et.
Ben okulun ilk günü biraz sarsilmistim. Şimdi iyiyim
geçmiş olsun bende çok olurdum senin gibi halsizlikten üşütmekten sanırım 2 tane serumla kendime gelirdim hep ayaklarını sırtını sıcak tut canım en ufak bişeyde soğuk alıyor insanGünaydın dün misafir vardı onların yanında kendimi kötü hissetmeye başlamıştım oğlum da zaten meme reddediyordu iyice gerilmiştim.misafirin son 30 dk sında üzerime bi üşüme geldi gitsinler diye dua ettim resmen . Onlar gidince dişim dişime vurmaya başladı eşim ateşimi ölçtü 38 gittikçe de yükseliyordu 23:00 de devlet hastanesinin aciline gittik öyle saçma sapan ki acilde kediler geziyordu . Eşime dedim ki sen bebeği girdirme dışarıda arabada bekle bebek uyuyor zaten . Boğazın kapanmış serum taktı ilacın damlamasını hızlandırın bebek bekliyor dedim 10 dk da bitti kalktım damar yolu çıkacak tahlillerime bakılacak bir anda kulaklarım filan duymaz oldu baygınlık geçirdim tansiyonum düşmüş 8-4 e aynı şey doğumdan çıkınca da olmuştu . Eşim geldi yine serum taktılar yattım ölçtüler hala 8-4 ama daha iyiydim . Eve geldik eczanede 7 TL harcamış eşim duşa girdim çorba içtim uyumamız 3 oldu eşim sabah işe gitti ben biraz daha uyudum![]()
Çooook geçmiş olsun.Canımmmmmmm daha çok yeni canından can çıktı. Kendini çok yoruyorsun. Lütfen biraz daha dinlenmeli geçir hayatını. Ne bileyim evine birini bul o süpürsün silsin. Sen bebeğin müsade ettikçe dinlen. Kimse madalya takmıyor inan. Güzel ağırladı evi temiz şöyle böyle diyenler madalya takmıyor. Yıpratıyorsun kendini. Misafire gelme denilmez ama yardımsız zor olur . Ailen de maalesef sana yakın değil. Lütfen canının kıymetini bil biraz.Kullandığım bi vitamin var püre demek o olmasa daha kötü olurdum. Kendimi robot zannediyormuşum herşeyi yaparım sandım yorulmuyorum sandım aslında öyle değilmiş pek boğazım kapandı başım öyle ağrıyor ki dün misafirle çok zor sohbet ettim kendimi sıka sıka . Oğlum da tam uyuyacağı zaman emmek istemedi belki toktu bilmiyorum çok tecrübesiz hissediyorum kendimi . Hastaneyi şikayet edeceğim birazdan çok üzüldüm gördüklerimle çok kötüydü . Benimle ilgilenen doktor iyiydi sadece ben bayılınca tam ayılırken inanılmaz bi yüz ifadesi gördüm adamda öyle korkmuştu ki kustum birde rezillikti![]()
Doğru söze ne denir valla alyaÇooook geçmiş olsun.Canımmmmmmm daha çok yeni canından can çıktı. Kendini çok yoruyorsun. Lütfen biraz daha dinlenmeli geçir hayatını. Ne bileyim evine birini bul o süpürsün silsin. Sen bebeğin müsade ettikçe dinlen. Kimse madalya takmıyor inan. Güzel ağırladı evi temiz şöyle böyle diyenler madalya takmıyor. Yıpratıyorsun kendini. Misafire gelme denilmez ama yardımsız zor olur . Ailen de maalesef sana yakın değil. Lütfen canının kıymetini bil biraz.