Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öğleden sonra toplantımız var ona katılacağım oglisi okuldan alıp eve bırakır bebisi doyururum.
Haftalık sebze meyve alışverişi yapacağım.
Meyvemiz var takviye olarak bakacağım.

Eşim nöbette olacak.
Menüm belli. Zeytinyağlı pırasa, buzluktan imambayıldı, tavuksuyuna çorba.

Günaydın kızlar :KK24:
6.30 da kalktık, eşim bir haftalık izindeydi.
Bugün başladı.. oğlumu uyuttup kahvaltıyı hazırlayacğm. Çalar saati izlemek istiyorum.
Bugün harcama olmaz diye umuyorum.
TLC de Hayalimdeki Ev var. Karı Koca çok güzel işler başarıyorlar 👏

Günaydınlar..
Evin konut sigortasını ödeyeceğim k.kartiyla fazla nakitimiz kalmadı.ayin 5'i maaş günü
188 tl cıkmış sigorta ücreti.
Aksamada ekmek alınacak inşallah başka harcama olmaz 🙏

Gunaydin kizlar. Bu bebek ne yatiyor ne duruyor surekli agliyor. Gece uykularida bozuldu saat basi uyanip agliyor. Sabrimin sonuna geldim artik bir yandanda oglum surekli huysuz. Cocuklari susturmaya calismaktan hic birseye yetisemiyorum. Cikmazdayim nasil sabir gosterecegim bilmiyorum.

Gunaydin kizlar. Bu bebek ne yatiyor ne duruyor surekli agliyor. Gece uykularida bozuldu saat basi uyanip agliyor. Sabrimin sonuna geldim artik bir yandanda oglum surekli huysuz. Cocuklari susturmaya calismaktan hic birseye yetisemiyorum. Cikmazdayim nasil sabir gosterecegim bilmiyorum.

Bebek ne kadarlık bilmiyorum ama bildiğim Şu anne ne kadar huzurlu ise bebek de o kadar huzurlu oluyor. Bir şekilde önce kendini sakinleştirmen gerek.

Bebek ne kadarlık bilmiyorum ama bildiğim Şu anne ne kadar huzurlu ise bebek de o kadar huzurlu oluyor. Bir şekilde önce kendini sakinleştirmen gerek.
Iki ayini doldurmak uzere. Haklisiniz bende farkindayim ben gergin olunca kizimda cok huysuzlaniyor ama uykusuzluktan yorgunluktan gerilmemek elde degil.

Çığlık atmak istiyorum 😰
Çok yoğun bir gün. Bitseydi de yatsaydim.
Sabah oğlanı okula bıraktım. Sonra derslere girdim. Geldim. Kızı doyurdum.oglani aldım okuldan. Bı kase çorba yedim.kizi uyuttum.
Okula toplantıya geldim şimdi.

Daha market pazar alışverişi yapacağım. Yemek yapacağım😤

Iki ayini doldurmak uzere. Haklisiniz bende farkindayim ben gergin olunca kizimda cok huysuzlaniyor ama uykusuzluktan yorgunluktan gerilmemek elde degil.
Canım acaba gazı mı var benim kızım da bu zamanlarda sürekli ağlardı doktor gazı var demişti rabbim kolaylıklar verir inşallahhh🙏🙏

Canım acaba gazı mı var benim kızım da bu zamanlarda sürekli ağlardı doktor gazı var demişti rabbim kolaylıklar verir inşallahhh🙏🙏
Amin canim sagol. Gazdan agladigi zaman kendini topluyor kasiyor yani anlasiliyor gazdan agladigi zamanlar. Bu uyumadigi zaman hep aglamakli. Yani bi yere biraksam 3/4 dakika durur sonra aglamaya baslar. Benim oglanda boyleydi cok yiprandim buyutene kadar. Cevremdeki insanlarin bebekleri cok sakin keske benimkilerde oyle olsaydi 😞

Amin canim sagol. Gazdan agladigi zaman kendini topluyor kasiyor yani anlasiliyor gazdan agladigi zamanlar. Bu uyumadigi zaman hep aglamakli. Yani bi yere biraksam 3/4 dakika durur sonra aglamaya baslar. Benim oglanda boyleydi cok yiprandim buyutene kadar. Cevremdeki insanlarin bebekleri cok sakin keske benimkilerde oyle olsaydi 😞

Sling ya da kanguru kullanıyor musun?

Back
X