Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim 3 program
50
60
70 derece 50 derece tasarruflu bizde ama ben 70 de yıkıyorum tabletler hep kimyasal bari daha sıcak suda yıkasınlar
Benim de 3 program canım 50 65 65 yoğun var ben 65 de çalıştırıyorum ama her gün çalıştırdığım için acaba hangisi ekonomik dedim
ben hep fairy kullanıyordum
Makınayı açınca yoğun parfüm kokuyordu fairy nin kokusu gitmiyor
Evet fairy kokusu yoğun burdan bir arkadaş söylemişti çay tabağına koyup 2 ye bölüydüm hem tertemiz oluyor hem kokusu kalmıyor👍

Dün akşamdan beri keyfimiz yok eşimin işyerinde çalıştığı astsubay önce eşini sonra kendini vurmuş ikisinde vefat etmiş sabah mesaiye çağırdılar herkesi yeni geldi yarında gitcek büyük ihtimalle bende kızları banyo yaptırdım çamaşırları yıkadım serdim bornozları attım eşim iş kıyafetleri getirdi onlarında atcam makina bitsinde ayva vardı 3 tane onları dogradım reçel yapcam şekerini koydum

Dün akşamdan beri keyfimiz yok eşimin işyerinde çalıştığı astsubay önce eşini sonra kendini vurmuş ikisinde vefat etmiş sabah mesaiye çağırdılar herkesi yeni geldi yarında gitcek büyük ihtimalle bende kızları banyo yaptırdım çamaşırları yıkadım serdim bornozları attım eşim iş kıyafetleri getirdi onlarında atcam makina bitsinde ayva vardı 3 tane onları dogradım reçel yapcam şekerini koydum
Çok acı
Haberin içeriğine baktım, ölüm ikimizin kararı yazılı bir mektup bırakılmış :KK43:

Selam kızlar

günün harcaması 60 tl market ( indirimde olan birkaç şey stokladım şampuan,wc kağıdı) ayrıca tavuk göğüs ve baget aldım eşimin izin gününde yapmak için.

pazartesi altın almak istiyorum bu kadar yüksekken almak mantıklı mı bilemiyorum ama birikim için alacağım sonuçta.

O halde ben de yazayim..
Torunuma B&S 'den ici termal mont 300 tl. Vicco'dan 130 tl spor ayakkabi. 50 tl da kizim ve torunumla hamburger menu yedik.(rakamlari yuvarladim.😁)
Iyi gunlerde ve saglikla kullansin insaallah kuzum...🥰

Selam kızlar

günün harcaması 60 tl market ( indirimde olan birkaç şey stokladım şampuan,wc kağıdı) ayrıca tavuk göğüs ve baget aldım eşimin izin gününde yapmak için.

pazartesi altın almak istiyorum bu kadar yüksekken almak mantıklı mı bilemiyorum ama birikim için alacağım sonuçta.
Uzun vadeli dusunerek aldigim icin, her ay duzenli aliyorum. Herkesin bu kadar paraya alinmaz dedigi zamanlarda da hep aldim. En son 307 TL' dan aldim, bir kac gune kalmadi 315, 318, 323 koptu gidiyor...

Uzun vadeli dusunerek aldigim icin, her ay duzenli aliyorum. Herkesin bu kadar paraya alinmaz dedigi zamanlarda da hep aldim. En son 307 TL' dan aldim, bir kac gune kalmadi 315, 318, 323 koptu gidiyor...

kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum. Altın uzun vadede hiçbir zaman kaybettirmiyor. Birikim için en iyi araçlardan biri. Bu kadar yükselmesi beni ekonominin genel gidişatı bakımından tedirgin etse de ben de almaya devam edeceğim..

kesinlikle ben de sizin gibi düşünüyorum. Altın uzun vadede hiçbir zaman kaybettirmiyor. Birikim için en iyi araçlardan biri. Bu kadar yükselmesi beni ekonominin genel gidişatı bakımından tedirgin etse de ben de almaya devam edeceğim..
O tedirginlik herkeste var. 😶Biz de vatandas olarak gardimizi almak zorundayiz.

Akşam 17:45 te bebek görmeye geliyoruz demek nedir ya🤣

İyi geceler kızlar
İki gündür çok yogunum bazı işler vardı halletmem gereken yarın inş dinlenirim
Bugün pazara çıktım 120 tl harcadım sanırım
Gece aç yatmak çok kötü ya😑
Kendi kendime motive olmaya çalışıyorum aslansın kaplansın yaparsın diye😂
3 hafta oldu emek verdim alıştım diyorum diyet moduna ama gece bu saatlerde karnım gurul gurul.Sadece yemek resimlerine bakıyorum gözümü doyuyorum😂

Şuan pert ben 🙄😈 sabah 07:00 de kalktık kv 08:00 de geldi . Kahvaltı yaptık 10:30da doktora gittik geri dönüşte eşim işe gitti öğleden sonra geldi çay koyup atıştırmalık hazırladım . Bebek emzirip dışarı çıktık . Migros’tan bez , et , süt aldık 80 TL oraya . Yerel marketten beyazlar için ariel Tavuk sebze meyve 115 TL. Eve geldim yeşillik yıka meyve sebze yerleştir o ara eşim tavukları eti paketliyordu misafir aradı 17:45 size geliyoruz bebek görmeye diye . 20 TL lik çiğ köfte aldık eşim traş oldu kaç TL bilmiyorum 🤷🏽‍♀️ browni yaptım üzerine kremşanti sürdüm. Misafir geldi ama çok yorulduk eşimde öyle onların bebesinin peşinde koştuk tam bir kaostu🙄 kv çok sinirlendi yatağa yeni girdim

Back
X