Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar ancak yazabiliyorum oğlumun ateş çıktı akşam ateş düşürücü verdim ama ne zmndir vardı surup hatirlayamadim iki kere verdim ıslak bez yaptim gece uyandi ateşi vardı yine düştü sonra uyuyamadim düz gün eşim diyor bende kalkarım uyanirsa gece valla horul horul uyudu 🙄🙄 bide diyi uyanması heralde gece iyiydi hee ddim sen mışıl mışıl uyudun😝😝
geçmiş olsun bende öyle uyuyunca kalkamıyorum bidaha

Selam kızlar

Küçük kızımla temizlik yapmak ne kadar zor yaaaa😱😱😱😱

Oturma odası camını sildim perdeleri yıkandı astım balkon yıkadım👍👍

Yemek olarak eşim mangal yaptı yedik😋😋😋

Markette kömür ekmek ıslak mendil kulak çöpü toplam harcama 30 tl👍👍👍👍

Selamlar
Kızları babanneye bırakıp alışverişe gittim. Kıyma, kuzu gerdan, tavuk, karnabahar, dolmalık biber, kıza süt, pirinç, yeşillik, domates salata bir de beyaz peynir aldım 197₺ tuttu. Etleri dondurucuya attım uzun süre götürür bizi. Pazartesi işe başlıyorum elimin altında hazır olsunlar.

20200226_170655.webp

Dışarı çıktık kreşe uğradık bilgi aldık yarın akşam üzeri eşimle birlikte gidip gezicez kreşin içini çocuklar çıktıktan sonra
Eve geldim temizlik yaptım bitirdim ama halim yoktu hasta gibiyim iyice fena oldum
Bütün bardaklarımı çamaşır suyu ve deterjana batırdım leğende onlar bekliyor elimde yıkıcam güzelce çünkü zamanla buğulu gibi oluyo

Ben bursadayım ama manisada çok sallanıyor ya bi kaç gün önce sabah sallandık 5.30 gibiydi 5.0 şiddetinde oldu kalbim çıkıyordu yerinden sanki o kadar korktum büyük deprem geldi dedim allah korusun ya:ruh:

Merhaba bugün hiç okuyamadım burayı . Oğlum dün aşı oldu bugün tüm gün ateşliydi . Öğlen 2 arkadaşım uğradı bebek görmeye . Günümüz vardı onlar gittiler ben ev sahibini arayıp gelemeyeceğimi söyledim gitmedim . Çamaşırlar yıkandı siyah ve renkli . Kv salonun perdesini yıka aradan çıkart dedi diye attım makinaya . Yeşil fasulye mantı çorbası cacık salata yaptım yedik . 2 ekmek aldık tek harcama o oldu yatağa yattım artık yoruldum.

Migros’un bezini içeriği temiz diyen kesin yalan söylüyor . Aldığım en son paket kimyasal kokuyordu . Şikayet ettim firma aradı bana bir paket bez yollayacaklar onu iade edip paramı alacağım bir kez daha o bezi almayacağım elimdekileri de kargoya vereceğim inceleyeceklermiş 😒 eşimle bez yüzünden limoniyiz konuşmuyoruz kv de beni koruyor 🤣 eşimle muhattap olmayıp kv ile bol sohbet ediyorum böyle çok renkli oluyor tv de de kanal 7 açık garip garip diziler beynim alev aldı

Ben bursadayım ama manisada çok sallanıyor ya bi kaç gün önce sabah sallandık 5.30 gibiydi 5.0 şiddetinde oldu kalbim çıkıyordu yerinden sanki o kadar korktum büyük deprem geldi dedim allah korusun ya:ruh:
Kandilli rasathanesinin web sitesinden surekli takip ediyorum manisa durmadan sallaniyor ya. Allah orada yasayanlarin yardimcisi olsun. Bu sekilde yasamak cok zor gercekten.
Migros’un bezini içeriği temiz diyen kesin yalan söylüyor . Aldığım en son paket kimyasal kokuyordu . Şikayet ettim firma aradı bana bir paket bez yollayacaklar onu iade edip paramı alacağım bir kez daha o bezi almayacağım elimdekileri de kargoya vereceğim inceleyeceklermiş 😒 eşimle bez yüzünden limoniyiz konuşmuyoruz kv de beni koruyor 🤣 eşimle muhattap olmayıp kv ile bol sohbet ediyorum böyle çok renkli oluyor tv de de kanal 7 açık garip garip diziler beynim alev aldı
Isin ilginc yani ne biliyormusun. Ogluma yaklasik iki ay migrosun 6 numara bezini kullandim hic koku yoktu ki ben koku konusunda cok takintiliyim baya dikkat ettim ama temizdi kokusu kizima aldigim ilk pakettede yoktu ikinci aldigim paket feci kokuyordu ozellikle cisini yaptiktan sonra kizimin bezinden acayip kimyasal bir koku geliyordu. Bence icerigini degistirdiler. Cok pismanim kullandigima. Bile bile kucucuk bebeklerin sagligiyla oynuyorlarsa versinler hesabini.

Akşama mercimek çorbası pilav üzeri tavuk ayran salata yapacağım . Tatlıyı hazır alırım çamaşır katlayıp ütü yapacağım kv oruç . Eşimle birbirimizi WhatsApptan engelledik bebe gibi hahaha🤣😂😂ilk ben engelledim anlamadı anlayınca oda engelledi 😃🤪 sabahta görümcem aile grubuna yazmış ki anne abi bebeği oturtarak resim çekin diye eşimin öyle bir resmî var yan yana koyup kıyaslama yapacak sosyal medyada paylaşacak aklınca . Bende X orada oturabilecek kadar büyük bir bebekmiş benim oğlum daha 2 aylık kıyaslamaya gerek yok aynı kardeşine benziyor zaten yazdım kimseden ses yok😁

Günaydın hayırlı kandiller
Dün çamaşır katladım
Ev süpürdüm bugün de salonu süpürüp banyoları yıkayacağım.
üç gündür ne harcadım topluca yazayım
34tl resim baskısı için
15.5 tl Erikli damacana
100tl kıyma
120tl market
TOPLAM:270tl harcamışız.
aaa bir de kilokalorimetre saatleri değişti apartmanda 279.18 tl az önce eft yaptım.

Back
X