• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Atanmadan önce evlenmistim ben. Eşim okul biter bitmez tutturdu evlenicez diye😊
Neyse evlendim Güneydoğu'ya gittim.
Okullarda hep öğretmen açığı var
Ücretli ogretmenlige başvurdum ve çıktı
İlk dönem çalıştım.
Aynı zamanda oturup kpss çalıştım ve hamile olduğumu öğrenince , müdür yardımcısı beyin okulu bırakma ısrarlarına rağmen bıraktım.
Geçen ay dilekçemi vermiştim hizmet birleştirme için.
5puan hizmet puanına eklenmiş ve emekliliğimi de etkisiyle etkiliyormus iyi yönde.😁😁

Ama dönüp arkaya baktığımda 5 aldığım maaslar nereye gitmiş 😁insan kenara birşey alıp koymaz mı ilk para kazanmanın anisina

tuce_tuce tuce_tuce benim eşimin yanında çalışan bayanın eşinin şubesindede pozitif vaka çıkmıştı. Çok şükür birşey olmadi. Şimdide 4/5 sağlıkçı yerleşmiş bizim binaya. Bende stres yapıyorum bazen ama mümkün mertebe pozitif düşünmeye çalışıyorum yoksa hayat zehir olur.

Ev alacak arkadaşlar.
Konut kredisi düşüyor.
Araç kredisi ve tatil kredisi de varmış. Düşük faiz oranları var.
Detaylı açıklama yapılır. Google dan bakın.
@Sevgiyeyolculuk
@Kmsl Hnd
Başka kim var bilmiyorum.
Kredi ceken arkadaslar sizin de yapılandırma imkanınız vardir diye umut ediyorum
boza boza
okyonus okyonus

biz henüz sözleşmeyi imzalamadığımız için yeni orandan hesaplanacak :)

Günaydın hanımlar. Kac gündür yazamadım herkes ıyidir inşallah. Bizim günlerimiz biraz yoğun geçti babamın bahcesine gittik üst üste. Badem ağaçları var babamın birde bostan falan ekmişler. Kulübede var oturma yeri mutfak arac gerecleri tup semaver. Sabah kahvaltiyi orda yapiyoruz aksam yemeginden sonra donuyoruz. Dogal hayat gibisi yok. Bugunlerde baya harcamamiz oldu ordaki koylulerden keci sutu keci peyniri yumurta falan aldik dunde bir kac akraba gelmisti bahceye esimde et alalim mangal yapalim hep beraber dedi 200 tl gibi birsey harcadik. Sosyal mesafeye dikkat ettik tabi :) Bugünde kıza mama ve bez alacak gelirken. Akşam için et sote mercimek çorbası ve pilav yapacağım.

Atanmadan önce evlenmistim ben. Eşim okul biter bitmez tutturdu evlenicez diye😊
Neyse evlendim Güneydoğu'ya gittim.
Okullarda hep öğretmen açığı var
Ücretli ogretmenlige başvurdum ve çıktı
İlk dönem çalıştım.
Aynı zamanda oturup kpss çalıştım ve hamile olduğumu öğrenince , müdür yardımcısı beyin okulu bırakma ısrarlarına rağmen bıraktım.
Geçen ay dilekçemi vermiştim hizmet birleştirme için.
5puan hizmet puanına eklenmiş ve emekliliğimi de etkisiyle etkiliyormus iyi yönde.😁😁

Ama dönüp arkaya baktığımda 5 aldığım maaslar nereye gitmiş 😁insan kenara birşey alıp koymaz mı ilk para kazanmanın anisina
Bende evlenince atandım eşim diyor seni ben okuttum 😂

Selam kızlar,
Yoğun bir mesai geçiriyoruz, mola şimdi
tuce_tuce tuce_tuce
Bir sürü pozitif vaka var, evde ayakta tedavi olan,
Strese girip bağışıklığını düşürmektense, moralini yüksek tutmak daha iyidir, nacizane tavsiyem.
tuce_tuce tuce_tuce sanmıyorum canım bulasmamistir size.
tuce_tuce tuce_tuce benim eşimin yanında çalışan bayanın eşinin şubesindede pozitif vaka çıkmıştı. Çok şükür birşey olmadi. Şimdide 4/5 sağlıkçı yerleşmiş bizim binaya. Bende stres yapıyorum bazen ama mümkün mertebe pozitif düşünmeye çalışıyorum yoksa hayat zehir olur.
Kızlar bize bulaşmamıştır bulaşacak bir temas olmadı zaten ona eminim yoğurt almaya indim ama maske eldiven filan içeri girmedim tabağı dolaba bıraktı üzerinden aldım filan . O testin sonucu zaten bence negatif şuan eğer yaşlı kadından bulaştıysa hafta sonuna akşam çıkart belirtiler

Bizde baktık biraz acaba evi alsak mı zaten para birikiyor birikeceğini öderiz diye 50 bin çekmemiz lazım. Sonra vazgeçtik

Suveybe13 Suveybe13 belki siz de ev bakarsınız.
Altınları aldın mi
Yok canım hedeflediğim rakamlar gelmedi büyük ihtimalle gider gitmez ev ya da arsa alıcaz.aslında 370den bile alsaydım şuan güzel kardaydı ama ben alırım düşer sonra beklemek zorunda kalırım diye cesaret edemedim

Ev alacak arkadaşlar.
Konut kredisi düşüyor.
Araç kredisi ve tatil kredisi de varmış. Düşük faiz oranları var.
Detaylı açıklama yapılır. Google dan bakın.
@Sevgiyeyolculuk
@Kmsl Hnd
Başka kim var bilmiyorum.
Kredi ceken arkadaslar sizin de yapılandırma imkanınız vardir diye umut ediyorum
boza boza
okyonus okyonus
Ay biz kredi çekmeden almayı planlıyorduk şimdi ev fiyatları fırlar

Back
X