• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ayyy bilemedim canım yaaa korksun da istemiyorum ama yarın tekrar deneyeceğim bugün bez takmıştım bakalım 🤔🤔
canım sen zorla yatırmıyorsun ki kızın kendi söylüyor ...

Lavaboya götürdüğünde ağlıyor yapmak istemiyorsa haklısın

Şarkılar söyleyin ödüllendirebilirsin

Bende eylülde deneyeceğim zorlanırsa yaza bırakırım yaptıktan sonra kaka diyor miniğim farkında birseylerin rahatsız oluyor

Peynir yaptım
Yoğurt mayaladım
Cuma günü çocukların izin günü piknik düşünüyoruz hava güzel olursa

Tuce pirinç unu denesen birde çok taraftar değilim aslında ama hiç birşey yemiyor diyorsun belki onu sever

Tuce pirinç unu denesen birde çok taraftar değilim aslında ama hiç birşey yemiyor diyorsun belki onu sever
İlk kaşık maması alırken şu arı mama denenden almıştım araştırmamıştım pirinç unu mantığında birşey zaten o . Birkaç kez yedi sonra onu da yemedi zaten içinde sofra şekeri olduğu için almadım bir daha .
Çok sık şekilde mi besliyorum diye düşünüyorum

Ben kaçırdım sanırım eğer yazdıysanız. Nerede kapatılmış? Hastane randevusu mu iptal. Moralim bozuldu.

Sosyal mekanlardan birinden arkadasima telefon geldi randevu iptal ettiler ama insallah oyle birsey yoktur diye bekliyoruz yrnki toplantida aciklanir

İlk kaşık maması alırken şu arı mama denenden almıştım araştırmamıştım pirinç unu mantığında birşey zaten o . Birkaç kez yedi sonra onu da yemedi zaten içinde sofra şekeri olduğu için almadım bir daha .
Çok sık şekilde mi besliyorum diye düşünüyorum
canım daha öncede yazdım sanırım sana en az 3 saat olmalı beslenme arası mesela kızım öğlen 1 gibi kahvaltısını yiyor uyuyor öncesinde sadece peynir ve anne sütü ..

Çorbasını da 17.00 gibi içiyor yine çok gönül değil ama bir şekilde içiriyorum diyeceğim 4 saat var arada

canım sen zorla yatırmıyorsun ki kızın kendi söylüyor ...

Lavaboya götürdüğünde ağlıyor yapmak istemiyorsa haklısın

Şarkılar söyleyin ödüllendirebilirsin

Bende eylülde deneyeceğim zorlanırsa yaza bırakırım yaptıktan sonra kaka diyor miniğim farkında birseylerin rahatsız oluyor
Evet haklısın hani küçük ya o yüzden dedim🥰🥰🥰🥰

Benim oğlanı emzirmesem annem beni neden emzirmiyor demediği için artık düşünmüyorum ben çok düşündüm aylardır bebek emdin diye çabalıyorum ben sütümün azalma sebebi de bu oldu . Ben uykuya dalarken emziriyorum hep yoksa kessen almıyor . Mama da almıyor çeşit çeşit mama aldım hiç birini yemedi yapacak birşey yok . Köylerde çocuklar nasıl uyuyorsa benimki de büyür küçük kalacak değil yA .
kiz ben hiç emmedim boyum gayet uzun valla 😎

Nasıl bir yerde çalışıyorsun çok merak ediyorum.Birgün istanbula geldiğimde uğrayıp bir yemeğini yemek isterim 😊 müşteriler bu kadar zor gittiğine göre baya lezzetli yemekler.Restoranın konseptinden biraz bahsedermisin canım

Aslinda yemek degil ortam guzel 😁 mutfagi kapatıyoruz icip demlenmek icin oturuyorlar, cok özel bir yani oldugundan degil😂
Sana özelden atiym ismini 😍

Günaydın dün akşam anneme gittik yemeğe eşim gelirken 2 şişe günlük süt karpuz çikolata falan almış ne kadar ödedi bilmiyorum onun dışında harcama yaptı mı bilmiyorum eve baya müşteri var bitane öğretmeni beğendim iyiler karısı çok beğendi evi satarsam onlara satarım diyor eşim. Ben satınca üzerine biraz daha ekleyip başka yerden ev alalım kiraya veririz diye düşünüyorum belkide eşimin çektiği ev kredisinin büyük oranını kapatır kalanı öderiz. Tekrar birikim yapabilirsek ilerde bahçeli ev alırız.

Back
X