- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.361
Öğretmenimiz 31 ağustosta telafi dersler başlayacak diye mesaj atmış 3 hafta telafi yapılacakmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen zorla yatırmıyorsun ki kızın kendi söylüyor ...Ayyy bilemedim canım yaaa korksun da istemiyorum ama yarın tekrar deneyeceğim bugün bez takmıştım bakalım![]()
Ben kaçırdım sanırım eğer yazdıysanız. Nerede kapatılmış? Hastane randevusu mu iptal. Moralim bozuldu.Kizlar ya keyfim kacti acilan mekanlardan bir kismi tekrar kapatilmis haber yok ama randevu iptal edilmis insallah kapatilmamistir geri adim atilmasi moral bozar
İlk kaşık maması alırken şu arı mama denenden almıştım araştırmamıştım pirinç unu mantığında birşey zaten o . Birkaç kez yedi sonra onu da yemedi zaten içinde sofra şekeri olduğu için almadım bir daha .Tuce pirinç unu denesen birde çok taraftar değilim aslında ama hiç birşey yemiyor diyorsun belki onu sever
Ben kaçırdım sanırım eğer yazdıysanız. Nerede kapatılmış? Hastane randevusu mu iptal. Moralim bozuldu.
canım daha öncede yazdım sanırım sana en az 3 saat olmalı beslenme arası mesela kızım öğlen 1 gibi kahvaltısını yiyor uyuyor öncesinde sadece peynir ve anne sütü ..İlk kaşık maması alırken şu arı mama denenden almıştım araştırmamıştım pirinç unu mantığında birşey zaten o . Birkaç kez yedi sonra onu da yemedi zaten içinde sofra şekeri olduğu için almadım bir daha .
Çok sık şekilde mi besliyorum diye düşünüyorum
Evet haklısın hani küçük ya o yüzden dedimcanım sen zorla yatırmıyorsun ki kızın kendi söylüyor ...
Lavaboya götürdüğünde ağlıyor yapmak istemiyorsa haklısın
Şarkılar söyleyin ödüllendirebilirsin
Bende eylülde deneyeceğim zorlanırsa yaza bırakırım yaptıktan sonra kaka diyor miniğim farkında birseylerin rahatsız oluyor
Tamam zeynocum teşekkür ediyorumTuce bir de böyle dene canım
kiz ben hiç emmedim boyum gayet uzun vallaBenim oğlanı emzirmesem annem beni neden emzirmiyor demediği için artık düşünmüyorum ben çok düşündüm aylardır bebek emdin diye çabalıyorum ben sütümün azalma sebebi de bu oldu . Ben uykuya dalarken emziriyorum hep yoksa kessen almıyor . Mama da almıyor çeşit çeşit mama aldım hiç birini yemedi yapacak birşey yok . Köylerde çocuklar nasıl uyuyorsa benimki de büyür küçük kalacak değil yA .
Aman ne olacak ya büyür hayret birşey böyle taktıkça olan bana oldukiz ben hiç emmedim boyum gayet uzun valla![]()
canım büyür tabi zaten midesi küçücük ya . Benim teyzemin çocukları var durumları cok kötüydü yani nerde mama süt şimdi valla boyları 1.90 hatta 95 de olabilirAman ne olacak ya büyür hayret birşey böyle taktıkça olan bana oldu![]()
Nasıl bir yerde çalışıyorsun çok merak ediyorum.Birgün istanbula geldiğimde uğrayıp bir yemeğini yemek isterimmüşteriler bu kadar zor gittiğine göre baya lezzetli yemekler.Restoranın konseptinden biraz bahsedermisin canım