- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.501
ama şöyle de bişey var herkes işe gidiyorum gitmek zorundayım diyo ama gezmek zorunda olmadığı halde sürekli bi gezme halindeler. maske takmıyorlar 20 yaşından küçük çocukları sokaklara gönderiyolar parklar hep dolu . Yapmayın etmeyin diyolar dinleyen yok herkes birbirine gidiyo. Geçen bayram yasak olmadan cuma günü yatılı gittiler gidecekleri yere 4 gün kaldılar mesela . İnsanlar birazda kendine baksın suçu biraz kendimizde arayalım bence devlet elinden geleni yapiyo şuan
Benim bahsettiim seyle senin yazdigin ayni degilki
Istanbulda metrobus yogunlugu veya yasak gunlerinde saglik calisanlarinin arac bulamamasi ayni sey
Ben salgin doneminde otobus kullanmadim ama kisi sayisindan dolayi koyler ara duraklar asla binemedi. Ztn sureyi uzattilar
Ne oldu, Belediyeye geldiler ilce belediyesi devreye girdi sayiyi eski hale getirdiler bos otobus kaldirdilar koy koop otobuslerine guzergah buldular. Istenince care bulunuyor ben su an tedbirsizligin dibini goruyorum akil sagligimi korumam lazim ben kendimde care bulurum ama Istanbul Ankara Izmir baska cok ayrintili onlem ve cozum plani gerekiyor