• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam🥰🥰

Bankaya gittim kızıma hesap açtırdım 400 tl attım hesaba küçük kızıma açılmadı 10 yaşından önce açmıyorlarmış neyse ablasıyla biriktiririz artık😍😍😍

30 tl küçük kızıma iç çamaşırı aldım
30 tl de kendime iç çamaşırı aldım
100 tl anneme elbise aldım
36 tl de döner aldık
20 tl de markette harcadık👍👍

Anneme geldik kızı uyuttum kahve içtik☕☕

Akşama eve geçeriz
Kızımın ayakkabısı geldi çok mutlu oldu🥳🥳🥳🥳
Hayırlı olsun canım faiz nasıl peki eğitim. Hesabı olarak mı açtırdın

Selam🥰🥰

Bankaya gittim kızıma hesap açtırdım 400 tl attım hesaba küçük kızıma açılmadı 10 yaşından önce açmıyorlarmış neyse ablasıyla biriktiririz artık😍😍😍

30 tl küçük kızıma iç çamaşırı aldım
30 tl de kendime iç çamaşırı aldım
100 tl anneme elbise aldım
36 tl de döner aldık
20 tl de markette harcadık👍👍

Anneme geldik kızı uyuttum kahve içtik☕☕

Akşama eve geçeriz
Kızımın ayakkabısı geldi çok mutlu oldu🥳🥳🥳🥳
Güzel günlerde kullansın ayakkabısını.

Geçmiş olsun strawberry_cake strawberry_cake
Nasıl şimdi bi belirtı varmı mutlaka kapıları kitle benim sadece çocuk odası ve salo un kapısı hep açık olur diğerlerini kitlerim herşey bir anlık.
Şu anlık birşey yok canım icmemıştır diye ümit ediyorum. Bende kilitli tutmaya çalışıyorum kapıları evin icinde sürekli alt degistirdigim için her biri için hem oncesinde hem sonrasında ellerimi yikiyorum surekli girip çıkıyorum banyoya dalgınlığıma geldi demekki.

Şu anlık birşey yok canım icmemıştır diye ümit ediyorum. Bende kilitli tutmaya çalışıyorum kapıları evin icinde sürekli alt degistirdigim için her biri için hem oncesinde hem sonrasında ellerimi yikiyorum surekli girip çıkıyorum banyoya dalgınlığıma geldi demekki.
Benim büyük kızım ilaç içti diye götürdük emin değildik sonra iceemmiş falan ama.hastaneye gittigimiz için adlı vaka oluyor olay anında eşim yanındaydı ben diğer odayadim ama karakolda eşim davacı ben davalı oluyorum böyle durumlarda biz kanunen biz suçluyuz ifadeyi alan polis söylediğinde çok şaşırmıştım bunda bile biz kadınlar suçluyuz 😅😅
Kazasız belasiz buyutseyduk şu bicirlari :KK200:

Kızlar çok kötüyüm. Kızı uyuturken oğlan banyoya girmis gidip baktığımda tuvalet fırçasını tuvaletin içine koymuş kabinida önüne koymuş oturuyordu öyle. Bir kaç gün önce domestos koymuştum içine ben baktığımda fırçanın kabı boştu ya tuvaletin içine boşalttı yada içti. Sordum kaç kez ne yaptın diye bilmiyorum diyor. Ağzını suyla çalkalattim ayran içirmeye çalıştım içmedi. Insallah icmemiştir :KK43:
İçmemiştir ya tadı çok kötü agzina alsa hemen tükürür. Gecmis olsun, insan tuvalet fırçasını kabindaki camasir suyunu tahmin edemez ki🙄 benimki sadece emekliyor ona rağmen surekli peşindeyim yürüyünce tahmin edemiyorum😰

strawberry_cake strawberry_cake canım çok geçmiş olsun yaşadığın korku fena zaten 😣 benim kızım konuşmayla maşallah her şeyi anlar ama ablamın oğlu inadına yapar erkeklerde var galiba böyle şeyler 😀 içmemiştir diye düşündüm ben de sen görmeden gelirdi ağzım acıyor diye.
Dün ben de hastanedeyken küçücük asansör hani 3 kişi anca sığar iki kişi girmişler ben elimde pusetle bekliyorum bana da gel diyorlar yok dedim siz gidin 🙄

Bugün sokğa çıkma günüydü çocuklara sakin bir yer keşfettik kızım bisiklete binmeye gitti sözde ama koşturmaktan zor bindi koşmayı özlemiş 🤗 küçüğüm de açık havaya alışkın değil uyuyamadı sinir oldu 😀 1.5 saat kadar oyalandık giderken çerez ve zeytin peynir filan aldım evden fırından da iki ekmek simit aldık az harcamalı bol açık havalı bir gün oldu şükür 🙏

Eşim nakliyeci ile cuma gününe anlaşmış 4 bine.cuma günü İstanbul'a veda ediyoruz sevinç hüzün bir arada ..
Hayırlı olsun canım 🙏 bence Antalya hepinize iyi gelecek İstanbul'un kalabalığından iyidir her türlü.
Bende 340 bekleyenlerdenim 🤣340 görmese de 350 yi görür gibime geliyor
İnşallah düşsün de alalım biraz 🤗

Ben de oğlanı biraz sonra çıkartacağım dışarı. Kalabalığın biraz azalmasını bekledim ki çok kişiyle temas etmeyelim. Eşim çalıştığı için yeterince riskliyiz.

Bugün hiçbir iş yapmadım, sadece oğlana yemek yaptım. Günün kalanı tembellik ile geçti 😂

Haftasonu yasak olsaydı bugünden temizlik Ve yemek yapacaktım ama gerek kalmadı. Yarın yaparım rahat rahat

Altının 350 ‘ye düşmesini umuyorum ben de :) biraz birikmişim var düştüğü an alacağım

Back
X