- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.941
Yaaa baya pahalıymış bikac sene önce 70 tl falandıbugün o kremi aldik iz için olanCankusunannesi 140 tee lee
sivilcelere de sürülüyomus arada çıkanlara sürerim artik
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa baya pahalıymış bikac sene önce 70 tl falandıbugün o kremi aldik iz için olanCankusunannesi 140 tee lee
sivilcelere de sürülüyomus arada çıkanlara sürerim artik
![]()
İzinleriniz açılmıyor demek mi bu tuce? böyle saçma şey görmedim..Saat 18:00 e kadar herşey iyiydi eşim eve geldi gidemediğimizi söyleyince ben üzüldüm bebek benim yüzümden gerildi çorbasını yemedi bende zorlamadım zorlayacak gücüm yoktu zaten zor emdi zor daldı gerildik akşam akşam
10 ay önce 220 bine aldığımız ev, şuan 350 bine satıldı.Yani karşı dairemizVe satan kişiler pismanmis,bize düşük verdiklerine
![]()
Çok teşekkür ederimiyi ki almışsınız canım, tebrik ederim
Aynen ikinci bir emire kadar kapalıİzinleriniz açılmıyor demek mi bu tuce? böyle saçma şey görmedim..
Çok teşekkür ederimönceki evim kiraydi ve ev sahibim evine yerleşeceği için 7 aylık hamileyken tasinmam gerekti.o dönem çok zorlandım ruhen ama şuan çok şükür diyorum.Darisi herkesin olsun tüm niyetlenenlerin,isteyenlerin
![]()
Allah saglikla oturmayi nasip etsin ❤Çok teşekkür ederimönceki evim kiraydi ve ev sahibim evine yerleşeceği için 7 aylık hamileyken tasinmam gerekti.o dönem çok zorlandım ruhen ama şuan çok şükür diyorum.Darisi herkesin olsun tüm niyetlenenlerin,isteyenlerin
![]()
İzinler bizim heryıl sıkıntı.Gecen yıl oteli iptal edip tekrar başka tarihe aldık 2 kez uçak bileti iptal ettik.10 ayda 10 gün izin kullandık izinlerde yandı.Tayin çıktı Doğuya gidecegı yıl eşime emir geldi hemen gitti mehil iznide yandı.İzin deyince benim miğdeme kramplar giriyor.Saat 18:00 e kadar herşey iyiydi eşim eve geldi gidemediğimizi söyleyince ben üzüldüm bebek benim yüzümden gerildi çorbasını yemedi bende zorlamadım zorlayacak gücüm yoktu zaten zor emdi zor daldı gerildik akşam akşam
Artık benimde girer valla ruhum çekildi yemin ediyorum hiç gücüm yokİzinler bizim heryıl sıkıntı.Gecen yıl oteli iptal edip tekrar başka tarihe aldık 2 kez uçak bileti iptal ettik.10 ayda 10 gün izin kullandık izinlerde yandı.Tayin çıktı Doğuya gidecegı yıl eşime emir geldi hemen gitti mehil iznide yandı.İzin deyince benim miğdeme kramplar giriyor.
Geçen yıl askeri kanun değişti sadece bizimkilerin iznini vurdu şaka gibi.9yıl olacak evleneli ama ben 30 yıllık evli gibi yorgunum.Eşim diyor 2-3 yıl sonra sark gelebilir daha dönmedi 3. Şarkın derdine düşüyoruzArtık benimde girer valla ruhum çekildi yemin ediyorum hiç gücüm yok
Geçen yıl askeri kanun değişti sadece bizimkilerin iznini vurdu şaka gibi.9yıl olacak evleneli ama ben 30 yıllık evli gibi yorgunum.Eşim diyor 2-3 yıl sonra sark gelebilir daha dönmedi 3. Şarkın derdine düşüyoruz
Bende anlamadım niye böyle.Eşim dönsün hemen kurbanı kesecegım.Sağlık olsun diyorum ama artık çok doldum.Allahım az daha sabırokyonus üzerinizde kötü bir ruh dolaşıyor bence
(nasıl tabir edilir bilemedim de
)
Yani bu kadar talihsizliğin üst üste gelmesi...
Biz de yaklaşık 10 yıl epey talihsizlikler yaşadık.
Eşime diyordum herşey gelip seni buluyor![]()
Ağlıcam gidip oğlandan özür diledimGeçen yıl askeri kanun değişti sadece bizimkilerin iznini vurdu şaka gibi.9yıl olacak evleneli ama ben 30 yıllık evli gibi yorgunum.Eşim diyor 2-3 yıl sonra sark gelebilir daha dönmedi 3. Şarkın derdine düşüyoruz