• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bugün o kremi aldik iz için olan Cankusunannesi Cankusunannesi 140 tee lee 😂 sivilcelere de sürülüyomus arada çıkanlara sürerim artik 😊
Yaaa baya pahalıymış bikac sene önce 70 tl falandı 😁kremi ama düşünce falan dizini kolunu bacağını yüzünü çizince falan da kullanabilirsin biz hala kullanıyoruz sinek ısırınca kaşımaktan yara yapıyor bizim oğluş ona falan sürüyoruz.Arap bol bulunca misali 🤦‍♀️

Kızlar bende size bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Evdeki nemlendiricilerden sıkılıp doğal seylere geçmek istedim yaklaşık bir haftadir yüzüme zeytinyağı sürüyorum nemlendirmek için harika bir etkisi oldu. Kupkuru olan cildim ışıl ışıl parliyor günlerdir. 20li yaşlarda bir kaç kez denemiştim o dönemlerde sivilce yapmıştı ama şimdi etkisi gerçekten güzel. Tavsiye ederim hem uygun hem dogal 👍

Saat 18:00 e kadar herşey iyiydi eşim eve geldi gidemediğimizi söyleyince ben üzüldüm bebek benim yüzümden gerildi çorbasını yemedi bende zorlamadım zorlayacak gücüm yoktu zaten zor emdi zor daldı gerildik akşam akşam

Saat 18:00 e kadar herşey iyiydi eşim eve geldi gidemediğimizi söyleyince ben üzüldüm bebek benim yüzümden gerildi çorbasını yemedi bende zorlamadım zorlayacak gücüm yoktu zaten zor emdi zor daldı gerildik akşam akşam
İzinleriniz açılmıyor demek mi bu tuce? böyle saçma şey görmedim..

iyi ki almışsınız canım, tebrik ederim
Çok teşekkür ederim 😊 önceki evim kiraydi ve ev sahibim evine yerleşeceği için 7 aylık hamileyken tasinmam gerekti.o dönem çok zorlandım ruhen ama şuan çok şükür diyorum.Darisi herkesin olsun tüm niyetlenenlerin,isteyenlerin💓

Çok teşekkür ederim 😊 önceki evim kiraydi ve ev sahibim evine yerleşeceği için 7 aylık hamileyken tasinmam gerekti.o dönem çok zorlandım ruhen ama şuan çok şükür diyorum.Darisi herkesin olsun tüm niyetlenenlerin,isteyenlerin💓

her işte bi hayır varmış. Bebişin kısmeti diyelim :):)

Allah saglikla oturmayi nasip etsin ❤

İzinler bizim heryıl sıkıntı.Gecen yıl oteli iptal edip tekrar başka tarihe aldık 2 kez uçak bileti iptal ettik.10 ayda 10 gün izin kullandık izinlerde yandı.Tayin çıktı Doğuya gidecegı yıl eşime emir geldi hemen gitti mehil iznide yandı.İzin deyince benim miğdeme kramplar giriyor.

İzinler bizim heryıl sıkıntı.Gecen yıl oteli iptal edip tekrar başka tarihe aldık 2 kez uçak bileti iptal ettik.10 ayda 10 gün izin kullandık izinlerde yandı.Tayin çıktı Doğuya gidecegı yıl eşime emir geldi hemen gitti mehil iznide yandı.İzin deyince benim miğdeme kramplar giriyor.
Artık benimde girer valla ruhum çekildi yemin ediyorum hiç gücüm yok

Artık benimde girer valla ruhum çekildi yemin ediyorum hiç gücüm yok
Geçen yıl askeri kanun değişti sadece bizimkilerin iznini vurdu şaka gibi.9yıl olacak evleneli ama ben 30 yıllık evli gibi yorgunum.Eşim diyor 2-3 yıl sonra sark gelebilir daha dönmedi 3. Şarkın derdine düşüyoruz

Geçen yıl askeri kanun değişti sadece bizimkilerin iznini vurdu şaka gibi.9yıl olacak evleneli ama ben 30 yıllık evli gibi yorgunum.Eşim diyor 2-3 yıl sonra sark gelebilir daha dönmedi 3. Şarkın derdine düşüyoruz
okyonus okyonus üzerinizde kötü bir ruh dolaşıyor bence🙁 (nasıl tabir edilir bilemedim de😁)
Yani bu kadar talihsizliğin üst üste gelmesi...
Biz de yaklaşık 10 yıl epey talihsizlikler yaşadık.
Eşime diyordum herşey gelip seni buluyor 😡😡

okyonus okyonus üzerinizde kötü bir ruh dolaşıyor bence🙁 (nasıl tabir edilir bilemedim de😁)
Yani bu kadar talihsizliğin üst üste gelmesi...
Biz de yaklaşık 10 yıl epey talihsizlikler yaşadık.
Eşime diyordum herşey gelip seni buluyor 😡😡
Bende anlamadım niye böyle.Eşim dönsün hemen kurbanı kesecegım.Sağlık olsun diyorum ama artık çok doldum.Allahım az daha sabır🤲

Ayyyy bugün hiç bir iş yapmadım ohhhhh ne güzelmiş kendimi prenses gibi hissettim yemek yapmak dışında

Küçük kızımla ilgilendim sürekli bugün hiç ağlamadı uykusu gelene kadar🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızımı uyuttum duşa girdim kahve içtim ohhhhhhhh şimdi yine yatışşşş🤣🤣🤣🤣

Yarın köleizaura olurum artık😩😩😩😩😩

Ağlıcam gidip oğlandan özür diledim

Birkac gündür sırayla arkadaşlarla konuşuyoruz.
Bugün bı arkadaşım dert yandi.
Akrabaya borç bilezik vermiş ve alamıyor şuan .üzerinden 3 yıl geçmiş.
Biz aldığımızda 6bine bozdurduk altı bin verelim ayda 250 250 diyorlarmış😡😡
Kızın mesajlarına cevap vermiyorlar ,telefonlarını acmiyorlar vs.
Borç alanlar da işsiz kalmış filan değil , karı koca devlet memuru.

Back
X