- 7 Ocak 2018
- 27.619
- 80.138
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende
Ahahahahhhahhhh aynen valla
Şuan varya bana trilyon versen yine de kesmez
Haklısın tatlımŞuan varya bana trilyon versen yine de kesmez![]()
Milleti özlediğimden değil yA hava değişimi istiyorum artık 1 senedir gitmedik sorun o . Annemlere gel desem arabayla gelirler kv kp filan annemler kapıdan çıkar direk onlar gelir bu sefer istemiyorum onları . Abi bebeği sünnet ettirmeye karar verdik hava daha fazla ısınmadan . Biz sünneti yaptırırız izinler açılır hemenHaklısın tatlım![]()
Su kesintisinden nefret ediyorum. Su olmayınca hayat duruyor sanki. Insallah gelir bir an önce işlerini halledersin.Günaydın
@boza , A Alya_sura88 gözünüz aydın. hayırlı olsun.
strawberry_cake benim de yıkanacaklar var ama kalktım sular kesilmiş. Su olmayınca ne zor camaşır, bulaşık, silme hepsi bekleyecek şimdi. Umarım çabuk gelir.
Darısı damatlıga artıkMilleti özlediğimden değil yA hava değişimi istiyorum artık 1 senedir gitmedik sorun o . Annemlere gel desem arabayla gelirler kv kp filan annemler kapıdan çıkar direk onlar gelir bu sefer istemiyorum onları . Abi bebeği sünnet ettirmeye karar verdik hava daha fazla ısınmadan . Biz sünneti yaptırırız izinler açılır hemen
Afiyet olsun canım bende şimdi içtimIslere biraz ara verdim kahve keyfi yapacağım![]()
Sağolasın canım
Allah razı olsun,sizinde tez zamanda tayininiz çıksın inşallahAllah saglikla oturmayi nasip etsin ❤
Çok teşekkürler A Alya_sura88ev işi gerçekten kısmet canım. Uyguna almanız kısmetmiş . Keyifle sağlıkla oturun inş
Bende bugün almayı düşünüyorum kısmetseAnnem 610dan çeyrek altın almis
Amin inşallahBugün batman da şehit olan Aybuke ogretmenimizin olum yildonumuymus. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun![]()