- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #72.061
Çoğu kişi bu durumda malesef.Ben de aylardır birikim yapamıyorum, eşimin maaşını kestiler, pandemi vs dedim ama halen maaş bağlanmadı sanırım işten çıkaracaklar. İş bakayım diyor ama şimdi kapı kapı gezmesi de riskli, maaşımla kirayı ödeyip, gerisini zor yetiştiriyoruz. Aylar önce birikim yaparken, birden ne hale geldik.
Yaaaa çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunBen de aylardır birikim yapamıyorum, eşimin maaşını kestiler, pandemi vs dedim ama halen maaş bağlanmadı sanırım işten çıkaracaklar. İş bakayım diyor ama şimdi kapı kapı gezmesi de riskli, maaşımla kirayı ödeyip, gerisini zor yetiştiriyoruz. Aylar önce birikim yaparken, birden ne hale geldik.
Allah yardımcınız olsun tez zamanda feraha çıkarsın inşBen de aylardır birikim yapamıyorum, eşimin maaşını kestiler, pandemi vs dedim ama halen maaş bağlanmadı sanırım işten çıkaracaklar. İş bakayım diyor ama şimdi kapı kapı gezmesi de riskli, maaşımla kirayı ödeyip, gerisini zor yetiştiriyoruz. Aylar önce birikim yaparken, birden ne hale geldik.
Yorgunluktan da olabilir, avuç içlerim, ayak tabanlarım, sırtım ağrıyor, çok uyandım ben de, alamadım uykumuNiye uyuyamıyorum off diye dönüp duruyorum. Bı baktım yastigim değişmiş
Benim de tutmadı mecbur hamur yoğurdum pizza yaptım artanı da kek yapıp kurtulacam. Mayam bayattı ondan olmadı galibaKızlar dün ben süt almıştım yoğurt benim evde tutmuyor birkaç keredir karşı komşum da sen kaynat bana ver ben mayalarım dedi tmm dedim verdim dün 15:00 gibiydi yoğurttan hala ses yok galiba onda da tutmadı kadın yeni süt arıyor
Canım Allah yardımcınız olsun işsiz kalmıştık biz de. Ekonomi birden değişiyor (işe girince de birden değişiyor hiç ortası yok) ben kışlık için buzluğu doldurmuştum o yüzden ekmek ve kahvaltılık dışında bir şey almadık. Araba da kullanmayınca benzin masrafı da az oldu. İşsizlik maaşı ile uzunca bir süre idare ettik ama zor. Umarım eşinin iş sorunu hallolur.Ben de aylardır birikim yapamıyorum, eşimin maaşını kestiler, pandemi vs dedim ama halen maaş bağlanmadı sanırım işten çıkaracaklar. İş bakayım diyor ama şimdi kapı kapı gezmesi de riskli, maaşımla kirayı ödeyip, gerisini zor yetiştiriyoruz. Aylar önce birikim yaparken, birden ne hale geldik.
Çalış canim Allah güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?