- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #72.141
Hayırlı olsun canımKızlar ben de bir delilik yaptım. Faizde duran bir paramız vardı tl olarak. Değeri gittikçe düşüyordu.
10.363 dolar
156 gr altın aldım. Bunları vadeli hesaba koydum.
Faiz çok düşük veriyor dolar 0,15 altın 0,25 faiz veriyor. Ama Türk lirasında kalmasından iyidir diye düşündüm.
Param değerini korusun yeter çok bir kazanç sağlama umudum yok.
bu da kendi adıma yılın en büyük birikimi oldu, inşallah pişman olmam
İnsallah olur gerçekten güzel bir şehir ben orada okudum eşim İzmirli yasaması kolay ekonomik aradığın herseyi bulabilirsinhakkınızda hayırlısı olsun izmir çok güzel bende çok seviyorum doğu dönüşü izmir manisa muğla taraflarını düşünüyorum :) Eşimin çalışacağı birlik var mı bilmiyorum
yazık kııız en karakterlisi o yinedeCem ne karaktersiz pes
Manisa da güzel canım izmirden biraz daha uygun kira vs. izmire gidip geliyoruz 45 dakka bile sürmüyo gezip geliyoruz iyi oluyoİnsallah olur gerçekten güzel bir şehir ben orada okudum eşim İzmirli yasaması kolay ekonomik aradığın herseyi bulabilirsin
Scss94 ayy haklısın tatlım darısı sana olsun Manisa dan hop izmir
A Alya_sura88zerya271210 hayirli olsun kızlar
inşallah çok istiyorum biraz birikim yapabilirsek ordan bahçeli bir ev çok iyi olurİnsallah olur gerçekten güzel bir şehir ben orada okudum eşim İzmirli yasaması kolay ekonomik aradığın herseyi bulabilirsin
Menemeni tercih edersek Bostanlı dan gidiş geliş yaparız diyoruzinşallah çok istiyorum biraz birikim yapabilirsek ordan bahçeli bir ev çok iyi olur
Kiralar bende yürek yangınıMenemeni tercih edersek Bostanlı dan gidiş geliş yaparız diyoruz
Kiralara baktık 3binden başlıyor off ki ne offf
İnsallah gönlüne göre olur tatlım
umarım uygun fiyatlı bir ev bulursunuz 3000 bin mi şok oldum ne kadar pahalıMenemeni tercih edersek Bostanlı dan gidiş geliş yaparız diyoruz
Kiralara baktık 3binden başlıyor off ki ne offf
İnsallah gönlüne göre olur tatlım
aynı bizim gibi eşim burdayken daha az harcama oluyordu bu ay benim kart 3000 bini geçmek üzere eşimin 200055 tl kişisel bakım ürünü aldım.Şimdi pasta alacağım evdekilerin canı istemiş oda 50-60 arası tutar.Eşim kartlara bakmış 5500gibi gelecekmiş battık bu ay çok harcama oldu 2-3 ay daha batarız eşiminde çok masrafı oluyor
Hayırlı olsun canım
İnsallah olur gerçekten güzel bir şehir ben orada okudum eşim İzmirli yasaması kolay ekonomik aradığın herseyi bulabilirsin
Bence pişman olmayacaksınteşekkürler kızlar umarım hayırlı olur
Teyzen kuzenine vermicek mi altınıNarinNarin ay seni etiketleyeceğim diye başka biri oldu bir anda mesajı düzenledim. Kadın birazdan gelir kim etiket yaptı diye altın işi şöyle oldu eşime dedim ki teyzeme hediye yapmak istiyorum oda tabiki yap çeyrek ver dedi bende gram verdim anneme . Teyzeme verecek . Bizim aile takar mesela eşimin amcası bebeğin doğduğuna 100 TL verdi birde seccade. Benim amcamlar bebeğin doğduğuna çeyrek sünnetine çeyrek taktılar yani yarım altın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?