- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.305
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #72.321
O konuyu bende okudum. Birde anket yapmış kim haklı diyeAyy kızlar ben az önce bdv da ne okudum kadin bakire değil paravan evlilik yapıyor nikahtan ince adaminbirakmak istiyor adam kabul etmiyor
Ne hayatlar var. Allah çocuklarımızın karşına iyi insanlar çıkarsin
1 demet reyhanı yıkayıp tencereye koyuyorum üzerine 2 lt kaynamış suyu koyuyorum canım yarım saat demlendirip süzüyorum aroması yoğunsa biraz daha su ekliyorum 1 limon isteğe göre seker ekleyip dolaba koyuyorum soğuk soğuk harika oluyorNasıl yapıyorsun reyhan şerbetini
Afiyet olsun :)
Günaydın canım.Eşin orduevindemi kalıyor?günaydın dün 10 tl harcadım başka harcamam olmadı ama bugün kendime sandalet alcam çocuklar için vitamin 250 yi geçmez umarım
Biz Arçelik 60litrelik kullanmıştık memnunduk İstanbul’da lojmandan sökmek eşime zor geldi çıkarken bıraktıtermosifon kullanan var mı kızlar hangi markayı ve kaç litre olanı önerirsiniz?
ilk evlendiğimiz yıl almıştık arçelik litresini hatırlamıyorum 2 yıl kullandık sardık kaldırdık yakın olsaydık sana verirdim canım kv deposunda duruyortermosifon kullanan var mı kızlar hangi markayı ve kaç litre olanı önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?