• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkür ediyorum zeryam😍 ay hemen tarif edeyim resim atarım ama ayıp olur şimdi 🙂. Mayalı hamuru yoğuruyoruz . Birde kıyma kavuruyoruz baharatlı filan . Hamuru daire şeklinde açıyoruz orta kalınlıkta kıymaları koyup hamuru kapatıp bardakla daire şekilde kesiyoruz yağda kızartıyoruz . Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı salçalı sos 🤩
Tarifi bile ağzımı sulandırdı şuan 😂 en yakın zamanda yapacağım bidaha mı gelecem dünyaya🤣 sağol tucecim

zerya271210 zerya271210 cım canımcımmmmmmm
Bende hiç yakıştıramadım sana sigarayıııııııııı

En kısa zamanda kiloalrı nasıl verdiysen hemen sigarayı da bırakıyorsun tamam mı canımcımmmmmmmmmmmmm :KK60: :KK200: :-)
İnşallahhhhh 🙏 vallahi bırakmayı istiyorum artık ciğerlerimi rahatsız ediyor hissediyorum

Ver gazı hande ver gazı 🤣 şaka tabi haklısın canım beynimde bitirmem lazım
Bak şimdi gaz olayına gelirsekkkkkkkkkk çok iyi veiririm gazı :KK70: :KK70:

Aklıma ne geldi ben şimdi wc ye bile kızımdız giremiyorum

Sen nasıl oğlun olmadan sigara içiyorsun nasıl zaptediyorsun🤔🤔🤔🤔

Bak şimdi gaz olayına gelirsekkkkkkkkkk çok iyi veiririm gazı :KK70: :KK70:

Aklıma ne geldi ben şimdi wc ye bile kızımdız giremiyorum

Sen nasıl oğlun olmadan sigara içiyorsun nasıl zaptediyorsun🤔🤔🤔🤔
Biz de öyleyiz wc’de bile yanımda.

Balkonda içiyorum kapıyı kapatıp. O bir oyuna daldığı zaman sen oyna ben balkona gidip geliyorum diyorum. Zaten görüyorum balkonda iken onu, salonda yerde vs oturup oynarken daldığı esnada gidiyorum.

biz de eşim de içiyor çocuk alıştı artık, anne baba balkona gidip gelicek deyince ısrar etmiyor. Tabi görmüyor içtiğimizi öğrenmesini istemiyoruz

Evimize geldik ablam arabayla bıraktı sağolsun

çocuğu uyuttum çay içiyorum. Yarın çok fazla işim var. Kışlık temizliğe başlıcam yavaş yavaş.

benim bir huyum var senelerdir büyük temizlik yaparken bütün evi ayağa kaldırarak yaparım aynı anda yapmaya çalışırım. Bu sene öyle yapmayacağım. Her gün bir oda şeklinde yapacağım.

Yoksa çocukla perişan oluyorum ev ayağa kalkıyor.

sakince yapar bitiririm inşallah

İyi geceler herkese sizleri seviyorum 🙏🖤

Konut kredisi çekerken konut sigortası yapılmıştı yine yapmışlar istemediğimizi söylememize ragmen o evde oturmuyoruz dedik ama ziraat bankası herzamanki gibi kafasına göre iş yapmış şikayet yazdık başka nereye başvursak kızlar bilgisi olan var mı
Hala kredi ödüyorsanız yapıyorlar zorunlu olarak bildiğim kadarıyla.Kredi çekerken ipotekledikleri için, o evi kendi evleri gibi görüyorlar, riske atmamak adına sigortalıyorlar.kredi bitince isterseniz yaptırmayabiliyorsunuz.

Back
X