- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
- #77.721
Ah canım nasılsın doğum günü prensesiBen burdayım🖐🖐
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım nasılsın doğum günü prensesiBen burdayım🖐🖐
Ayyy inş hayırlısıyla olsun canım allah gönlünüze göre versinKızlar bana dua edermisiniz bir işimiz var hayırlısıyla olsun![]()
Dualarım seninle Allah yolunu açık etsin hayırla sonuçlansın inş aminnnKızlar bana dua edermisiniz bir işimiz var hayırlısıyla olsun![]()
Kalanıda yarın yersin koy dolaba121 tl elektrik faturasını ödedik
Eşimle kızım büyük bir pasta almışlar 2 tanede ekmek ne kadar ödediler hiç bilmiyorum
Büyük bir dilim pasta yedim
O pastayı kim yicek bilmem![]()
Eşim yarım dilim kızım 2 çatal bense büyük bir dilim![]()
Ayyy inş hayırlısıyla olsun canım allah gönlünüze göre versin![]()
Dualarım seninle Allah yolunu açık etsin hayırla sonuçlansın inş aminnn![]()
Ahahahh diyettesin ya ondan az yemişsindir121 tl elektrik faturasını ödedik
Eşimle kızım büyük bir pasta almışlar 2 tanede ekmek ne kadar ödediler hiç bilmiyorum
Büyük bir dilim pasta yedim
O pastayı kim yicek bilmem![]()
Eşim yarım dilim kızım 2 çatal bense büyük bir dilim![]()
Ayyyyyyy hadi yaaaa çok heyecanlandım şimdiiiiYarın ev bakmaya gidiyorum inş gönlümüze göre bütçemize göre huzurla sağlıkla yaşayacağımız bir ev olur![]()
İyi şekerim sen nasılsınAh canım nasılsın doğum günü prensesi![]()
89 lu musunİyi şekerim sen nasılsın
Evde takılıyoruz bu sene
32 oldum içimde bir buruk zaten
O pasta bitmez 1 hafta![]()
İnş canım içine sinen bütçenize göre çok güzel bir ev bulursunuzYarın ev bakmaya gidiyorum inş gönlümüze göre bütçemize göre huzurla sağlıkla yaşayacağımız bir ev olur![]()
İnş canımİnş canım içine sinen bütçenize göre çok güzel bir ev bulursunuz![]()
Ben çok severim pastayıİyi şekerim sen nasılsın
Evde takılıyoruz bu sene
32 oldum içimde bir buruk zaten
O pasta bitmez 1 hafta![]()
Üzülme moralini bozmaya değmezSon zamanlarimin en kötü gününü yaşadım.Sebep olanlari Allah'a havale ediyorum.Bu bir nebze içimi soğutuyor.Harcama 35 lira,dışardan söyledik lahmacun.Yemek yapacak hal kalmadigi için.İnsallah yarın yeterince dik durabilirim![]()
Ayyyy yavrumBen çok severim pastayıBende eşimin kıyafetlerini yıkadım kaldırdım evde takıldım geç geldi eşim.Yarında ev bakacağız cumartesi dönecegım oğlusum soruyor nezaman geleceksin diye annemde kaldı oyuncak bekliyor
![]()
Yemek konuşunca gelmiyor canı çekecek diye