Kızlar günaydın biz eve geldik. Gece malatyaya kadar biraz araba kullandım sonra eşim aldı zaten kendimi çok kötü hissediyordum . Olaylar şöyle gelişti dün sabah saat 07:00 de bebek 1 yumurta yedi o kadar akşam saat 16:00 ya kadar birşey yemedi. Sonra biz Kv ye gittik vedalaşmak için giderken ben ağladım çok gergindim zaten hem bu dedikodu olayı yüzünden hemde bebek yüzünden ama büyük çoğunluk dedikodu olayıydı . İçeri girdik kp güya bana 3 kez hoşgeldin demiş ben cvp vermemişim yemin ediyorum duymadım ben . Sonra yemek yediler bebek yine yemedi kaşığı uzatırken ellerim titredi artık . Masa kalktı çay başladı kp ve eşim balkona gittiler . Biz Kv görümceler kaldık . Kv dedi ki neden böyle duruyorsun ? Bende anne lütfen konuşmayalım zaten çok üzgünüm dedim olay buradan başladı zorladı bende dedikodu olayını açtım o an eşim içeri girdi ne oldu diye seslerimiz yükseldi zorlandım çünkü . Söyledim olanları bana ilk konuşmadık dediler sonra konuştuk ne var ? Sonra sen kapı mı dinliyorsun oldu . Eşimle gerildik çok fena bende babamları aradım onlar geldiler o ara Kv kp görümceleri kovdu onlar gittiler . Ben kendimi yeterince ifade edemedim çünkü anlattığım şeyler anlaşılmıyor anlamak isteyen insan yok . Babam ağladı . Sonra ben siirtte dönmek istemedim zorladı herkes . Zorla geldim o ara görümceyi aradım saydırdım ona bir daha görüşmeyiz bitti onunla . Aile grubundan çıktım. Annemler biz gidince kalmışlar konuşmuşlar annem iyice konuşmuş . Kv ye dedim ki kimse çocuğu ne yedirdiğime nasıl baktığıma karışmaz filan. Onlar saçma sapan damdan kapıdan konuştukları için ne dediklerini anlamadım . Yolda sabaha kadar konuştum hiç susmadan ayrıca bağırdığım için Sesim gitti. Kv ile kp diyormuş ki annemlere herkes komşu akraba Allah tuğçe gibi gelin bize de nasip etsin ne şanslısınız .