• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamssssss sabah kahvaltıya anneme geldik gelirken tavuk ve ekmek aldım 60 tl mangal yakacak annem okyonus okyonus aklıma düşürdün🤣🤣🤣kahvaltımızı yaptık kahvemizi içtik şimdi kızımı uyutuyorum
Büyük kızımla starbuks agidip kahve içecez başbaşa🥰🥰🥰🥰

Dönüşte de küçüğe alışveriş yapacam👍👍👍
Afiyet olsun ye valla.Sen yedimi ben yemiş kadar oluyorum 😂

Ah canım sağolasın❤Sen kahve içmeye gel bana.Ya şimdi Doğtaş’tan aradılar benim koltuk yanlış üretilmiş.Şaşırdımmı hayır:KK45:3lünün birisi tekrar üretilecekmiş kaç ay sonra gelir Allah bilir.Neyse en azından yanlış gelmedi bide onun kavgasını ederdim.1 tane 3lü 2 tane tekli 6sandalye yemek masası sehpa konsol gelecek bakalım yakın zamanda😂
Benimkilerde Doğtaş aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım ve 45 is günü diyor🙄🙄
İnternette şikayetim var isimli site var yaz oraya forumlara falan yaz hızlandırıyorlar kaç ay oldu seninki basıl yanlış uretmisler

pure hazel pure hazel cok sevindim, insallah guzel bir teklif verirler size.
okyonus okyonus kolay gelsin, ben de yeni eve tasinip yeni esya alacagim zamani sabirsizlikla bekliyorum, agiz tadiyla oturun.

Valla herkes sasirmis, kizin asisi var dediler, sonra yok dediler, sonra varmis pardon dediler, dun esim goturdu yaptirdi. Aksam 8 de uyuyunca sabah benimle 6 da kalkti, bacagini tutuyor, agliyor, ates yoktu ama agrisi oldu diye yemek yedirip ilac verdim. Ben de grip asisi oldum, agrisindan kolumun uzerine yatamadim. Evden cikarken de kapiyi kapatiyor arkamdan, aglamiyor, insallah krese baslamasi kolay olacak, umutluyum.

Halam da viruse yakalanmis. Kardesimin karantina pazar gunu bitiyor, sagolsunlar komsulari cok vefaliymis, yemek yapip kapiya birakmislar. Kayinvalidesi ve gorumcesi kotu olunca onlarin tedavi hastanede devam etmis, onlar da iyilermis simdi ama hastanedeler hala.

Deli olucam az kaldı günlerdir uykuları zaten kötü ama gece bilhassa beni mahvediyor.Bir buçuk saattir uyutmaya çalışıyorum.Sabah 7 olmadan zaten uyanicak surda 2 saatten az kaldı.Hic böyle bir bebek değildi ya..Ben 8.aya kadar uykusuzluk nedir bilmedim.Bu yüzden daha zor geliyor.Yiprandim..Senin bebek emmeden uyumuyormus,benimki de bıraksam emmeye son vericek.Yine 4.aydaki emmede sıkıntı yaşadığımız gibi zorluyor sabrımı.Of çok dertlendim sana..Halimi anliyorsun...
Bebeklere grip aşısı konusunda bilgim yoktu hiç.Gerci şuan ülkede büyük ve risk grubundaki kere bile grip aşısı bulunamiyor bizde 😵Asi bizde ateş yapmadı ama ağrı oldu sanırım,gece boyu ağlayarak uyanmıştı.Senin kızının sikintisiz geçsin inşallah canim ♥️
Sağol canım, biz de ilk gunu atessiz atlattık cok şükür.
Grip aşısı burada mexburi gibi bir sey, eylul ayı gelince hastaneden surekli uyari geliyor aşı yaptirin diye. Kizima 6. Ayda yaz gribi icin yapılmıştı, bundan sonra her yıl ekim ayinda yapılacak. Kendimiz de yaptırıyoruz her yıl. Gerci hicbir yere gittigimiz kimseyi gördüğümüz yok ama yine de tedbirli olmak her zaman iyidir, acil yolculuk durumu vs çıkabilir.

Canım tabii anlatacaksın inan ki ayni seyleri yaşıyoruz yalnız değilsin oncelikle bunu unutma sana destek olsun.

Biz de gece 2.30 da uyandık, 5'te geri uyudu. Babasını da uyandırıyor ailece takılıyoruz deli gibi. Ben de cok yorgunum ve sonbahar etkisiyle iyide depresif oldum.

Ben kabullendim artık bi 4-5 yaşına kadar rahat uyku, yemek, oturma vs yok🙄

Kendisi benim ablam olur 😂
40 gün yattı kahvaltı ayağına gitti özendiğini hattı yaşıyor Sende ikincide biraz Naz yap be yapmadım boyum uzamadı .
Püre cok sevindim hayırlısı olsun sizin için .
okyonus okyonus kız izmir de olsam yardıma gelirdim kolay gelsin evyerleştirme telaşlarızor ama güzel heyecanlar. Bide yeni eşyalar gelsin ohhh mis gibi
Kmsl Hnd Kmsl Hnd mangal yaktınız mi kizzzz😍😍
@tuce_tuce az kalsın bugün valinin korumaları beni gözaltına alıyordu arkadaşı alacaktım vali konağının oradaki boşlukta bekliyordum birden arabayı 5 tane 2 metre adam çevirdi🤣🤣 neyse sonra beklememe izin verdiler ama korumalar cok yakışıklıydı 😂😂😂
Yaktık kız keşke sende olsan🥰🥰🥰🥰🥰

@tuce_tuce tucem ben ilk hamileliğimdede yatmadım hiç ,hamile gibi değildim.Eşim hep diyordu sen neden nazlanmıyorsun hiç neden canın bir şey çekmiyor bir şeyler iste de yapayım derdi😄aynı şekilde lohusaykende yatmadım hiç
Bir tanıdığım 40 gün yataktan hiç çıkmamıştı yemeğini yaptığına götürüyorlardı😱gördüğüm en lohusa kadındı😄😂😄
Allah sağlık versin her şeyimizi kendimiz yapalım
Ahahahhhha ilk kızımda bende öyleydim 40 gün sadece wc ye ve kızı emzirmeye kalkmıştım :uykucu: :uykucu::KK70:

Back
X