• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay şu eşimin artık izni bitseydi 🤣 her şeye karışıyor.
Pazara gittik her şeyden aldı, almadığı bir şey kalmadı desem yeridir. Neyse ,,meyve sağlıktır. Hem kardesimde burda.
Öğlene dünden kalan nohut yahni var o yenir.
Akşama çiğ köfte yapacağız. Biraz da su böreği kaldı yanına.
aynı benim eşim markette de aynı herşeyden çifter alır yeriz yenir bende daha fena stokçu oldu :)

Biber dolması
Domates çorbası akşam menum.
Bir de banana bread yapacağım eşim gelince.Yediklerime dikkat edeyim kararı aldıktan sonra son kez tartıya çıkayım dedim sabah.Ne kadar üzgünüm ki tartı pil uyarısı verdi 😔 Neyse dikkat etmek başka güne kaldı, bugünde tatilimizi yiyelim 😅
Bugün bulasik makinası tableti aldiracagim eşime,harcama bu olur sadece.

Merhaba kızlar

Kızım gece 12 de daha ben yatmadan uyandi, 3 e kadar uyumadı cok sinirlendim. Sabah da 7 de uyandı. Çok uykusuzum.

Ben yine bi fenalik yaptım. Bir süredir Estee lauder gece serumu bakıyorum ama pahalı diye erteliyorum. Alisveris yapana Makyaj seti cok uyguna geliyordu gorunce dayanamadım. Rengarenk cok güzeldi. Makyaj çantası da cok tatlıydı. Serum da aldım o makyaj setini de aldım. Artik evde yapar yapar otururum😅

Serum $75, makyaj seti $75🥵

Eklentiler

• Screenshot_20201022-080351_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20201022-080351_Samsung Internet.webp
    33 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba kızlar

Kızım gece 12 de daha ben yatmadan uyandi, 3 e kadar uyumadı cok sinirlendim. Sabah da 7 de uyandı. Çok uykusuzum.

Ben yine bi fenalik yaptım. Bir süredir Estee lauder gece serumu bakıyorum ama pahalı diye erteliyorum. Alisveris yapana Makyaj seti cok uyguna geliyordu gorunce dayanamadım. Rengarenk cok güzeldi. Makyaj çantası da cok tatlıydı. Serum da aldım o makyaj setini de aldım. Artik evde yapar yapar otururum😅

Ben evde hep makyajlıyım😀😀😀

Merhaba kızlar

Çok güzel bir markaya sahip olmuşsun:)
Güzel günlerde kullan canım 🤎

Ek gıda işi sabır 😀 haydi hayırlı olsun bakalım güzel güzel beslensin minik 😍
Sağol tucecim emmesi 2 aydır sorunlu zaten birde ek gıda da inşallah duvara toslamam🙄birde laktoz sorunumuz var o yüzden yapabileceğim çok az şey var.donüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum.Kahvalti zaten sorun peynir falan yiyemicek.muhallebi yapamıyorum.kisacasi sebze ve meyve dışında şuan hiç alternatifim yok.yogurt süt peynir ve benzeri hiç bişeyi veremiyorum.

Sağol tucecim emmesi 2 aydır sorunlu zaten birde ek gıda da inşallah duvara toslamam🙄birde laktoz sorunumuz var o yüzden yapabileceğim çok az şey var.donüp dönüp aynı şeyleri yapıyorum.Kahvalti zaten sorun peynir falan yiyemicek.muhallebi yapamıyorum.kisacasi sebze ve meyve dışında şuan hiç alternatifim yok.yogurt süt peynir ve benzeri hiç bişeyi veremiyorum.
Muhallebi neden yapamıyorsun ki

okyonus okyonus cok guzelmis esyalariniz, masallah, gule gule oturun.
Gunun harcamasi 3$, oglana m&m aldim, dun degerlendirme testinin yarisini yaptik sistem gitti, ogretmene bildirdim, neyse ki yaptigimiz yere kadar kayit etmis. Bugun devamini yapacagiz m&m i o yuzden aldim, rusvet olacak.
Annemler icin grip asisi dusunuyorum, eczaneye sordum sigorta olmadan da ucret karsiligi yapiliyormus, tabi annemleri ikna etmem gerek. Biz ailecek olduk zaten.

Merhaba kızlar

Güle güle kullan cnm Renkler cok güzel gorunuyor

Merhaba kızlar

Bu arada sevdiğim renkler ve en sevdiğim marka güle güle kullan şekerim😍

Selam kızlar ablamdan geldik kızımı biraz aşağıda oynattım yukarı çıktık banyo yemek filan derken zaman geçti çamaşır çalıştırdım hemen astım şimdi kızımı uyutuyorum

Giderken yiğenime ıvır zıvır aldım 30 tl tuttu
Ablama da borcam almıştım onu götürdüm🥰🥰

Selam kızlar 🤣 delirdim geldim😂😂 sabah uyandık bi ses abi bebek yatağında biberonu almış cuk cuk su içiyor 🤣🤣 ooo dedim oldu bu artık kendini kurtarıyor 😃. Bulaşık makinası boşattım ona kahvaltı yaptırdım eşime tost yaptım işe gitti. Bebeğe kavanoz maması gece için öğlene şehriye çorbası yaptım . Bizim için tavuk çıkarttım patates tavuk yapacağım fırında . Emzirdim uyuttum . Kendim kahvaltı yaptım ütülerimi kaldırdım. Bebek uyandı zor giydirip dışarı çıkartım Migros’ta kremlerde filan indirim var diye gittik . Birşey kalmamıştı öyle zaten küçük migros. E bebekte mont beğendim 10 tane filan beyaz uzun kollu zıbın alacağım o gelmiş mi diye baktım. 1 yaşı için bornoz baktım 65 TL di çok pahalı sanki 🤭ama alacağım pipetli bardak baktım . Ama bu arada bebek orada soyundu resmen önce ayakkabıları sonra çorapları çok fenaydı herkes bu ne yapıyor dedi bence 😀😂 eve geldik çorba yedirdim biraz etkinlik annelerle konuşma sonra uyku saati . Kendime çay koydum ekmek arası yaptım iyi oldu
Ben geçen gün e bebekten kıza pipetli bardak aldım çok sevdi👍👍

Merhaba kızlar

Çok güzel canım güle güle kullan🥰🥰

Kızım süt içiyor 2 gündür çok mutluyum
Ev sütünü enjektör ile hazır süt paketine koyuyorum bu şekilde içti şükür biraz alışsın bardağı denerim 😍😍😍
Zeyno canım senin çocukların kıyafeti de hayırlı olsun güle güle kullandın kuzucuklar🥰🥰🥰

Back
X